Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Ale się uaktywnił. (Przeczytany 18427 razy)
|
Predator
Go
|
Ale, nasz doktorek się uaktywnił! Trzy (3!) spotkania w jednym miesiącu. Rewelacja! Tylko po to, aby zneutralizować optymalną "śmietnakę" w Oleśnicy. To i tak mu sie nie już nie uda. Po co wszczyna bezsensowne wojny z, nieporównywalnie silniejszym, przeciwnikiem? I do tego lepieiej zorganizowanym? Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! No, cóż pod wpływem synka (charakteropaty) i tow. Janego (zawodowego, emerytowanego milicjanta obywatelskiego) wybrał sie na wojnę. Bezsensowną. Czy dr Kwaśniewski się opamięta? A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." O ile wiem, ta "druga strona" jest, cały czas, otwarta, przyjazna i oczekuje na opamiętanie Jana Kwaśniewskiego. Jest nawet skłonna pomóc w neutralizacji jego wrogów wśród "najbliższych" współpracowników i rodziny. Czeka tylko na sygnał. Czy się, aby doczeka...
|
|
|
|
|
|
|
JoeBarski
Go
|
Ani sie smiac z tego ,ani plakac.Oj nie obdarzyl Cie Pan Bog inteligencja ,ani kultura,ot taki zwykly chamski post,godny chama. Joe Barski
|
|
|
|
|
|
|
mama
Go
|
Joe! To prawda, piękne publiczne przyznanie się do swojej głupoty. No wreszcie teraz chyba będzie można już skojarzyć kto to są ci kol. bez podawania nazwisk. Wystarczy popatrzeć, kto pojawi się w Oleśnicy.
|
|
|
|
|
|
|
mama
Go
|
A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." Bez komentarza!!! A może: "Chłopye" - poczytaj "Wesele"
|
|
|
|
|
|
|
morthir
Go
|
a o co w ogóle chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! Pretador, proponuję abyś bardzo dokładnie wczytał sie w temat "Sentencje", może coś wiecej zrozumiesz. Milej lektury, pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
mama
Go
|
a o co w ogóle chodzi? Jeśli chcesz dotrzeć do rzetelnej informacji, to zapytaj Prezesa OSBO - Pana Adama Janego.
|
|
|
|
|
|
|
okularnik
Go
|
Szanowny Panie Predatorze, czy identyfikuje się Pan z tą "drugą stroną"? Jeśli tak, to z treści pańskiego postu wynika (wbrew zapewnieniom), że nie jest ona zbyt przyjaźnie nastawiona do doktora Kwaśniewskiego i jego syna. Takie określenia jak "doktorek", "charakteropata", "towarzysz", "cham" nie mają przyjaznego wydźwięku.
|
|
|
|
|
|
|
Predator
Go
|
|
Ja
« Odpowiedz #8 : 2004-05-30, 21:54:02 » |
|
Identyfikuję się, wyłącznie, z sobą i moją rodziną. Nikim innym.
|
|
|
|
|
|
|
ANATOM
Go
|
|
Re: Ja
« Odpowiedz #9 : 2004-06-09, 21:47:12 » |
|
Identyfikuję się, wyłącznie, z sobą i moją rodziną. Nikim innym. wspolczuje twojej rofdzinie ze musza zyc z takim CHAMEM!!!!!!! powiem ci ze jestes koles ograniczony umyslowo! to nawet nie mozna zaliczyc do uposledzenia umyslowego bo by wyszedl komplement!!
|
|
|
|
|
|
|
radek
Go
|
proponuje zakonczyc ta wymiane niepotrzebnych slow, po co tracic cenna energie na prozno
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
Radek popieram
|
|
|
|
|
|
|
Marynia
Go
|
Hallo predikator - "predicti ipsem" - zal mi Ciebie, po co rozsiewasz negatywne energie - zycze Ci szybkiego powrotu do z d r o w i a .
|
|
|
|
|
|
|
DRYX-22
Go
|
Hallo predikator - "predicti ipsem" - zal mi Ciebie, po co rozsiewasz negatywne energie - {*******} . Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi . Czy chcesz wprowadzić cenzurę prewencyjną na wszystkie wypowiedzi , które są sprzeczne z twoim zdaniem? Napisz lepiej , co nie podoba Ci sie w wypowiedzi Predikatora.
|
|
|
|
|
|
|
mama
Go
|
DRYX-22 To taka optymalna dygresyjka i do jej zrozumienia nie trzeba mieć szczególnych predyspozycji umysłowych!. Predykacja to formułowanie sądu orzekającego, a więc "optymalne" myślenie nie jest wymagane by zrozumieć przenośnię Maryni!
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
|
predator
« Odpowiedz #15 : 2005-06-05, 13:52:48 » |
|
'miałeś chamie złoty róg'-Reymonta? TO CHYBA TYLKO U WAS W OLEŚNICY...
|
|
|
|
|
|
|
A.G.Bednarczyk
Go
|
Ale, nasz doktorek się uaktywnił! Trzy (3!) spotkania w jednym miesiącu. Rewelacja! Tylko po to, aby zneutralizować optymalną "śmietnakę" w Oleśnicy. To i tak mu sie nie już nie uda. Po co wszczyna bezsensowne wojny z, nieporównywalnie silniejszym, przeciwnikiem? I do tego lepieiej zorganizowanym? Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! No, cóż pod wpływem synka (charakteropaty) i tow. Janego (zawodowego, emerytowanego milicjanta obywatelskiego) wybrał sie na wojnę. Bezsensowną. Czy dr Kwaśniewski się opamięta? A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." O ile wiem, ta "druga strona" jest, cały czas, otwarta, przyjazna i oczekuje na opamiętanie Jana Kwaśniewskiego. Jest nawet skłonna pomóc w neutralizacji jego wrogów wśród "najbliższych" współpracowników i rodziny. Czeka tylko na sygnał. Czy się, aby doczeka... Można by wiele napisać na temat tak chamskiego postu.Niema to jednak sensu.Proponował bym pseudo zmienić na DEBILATOR. A.G.Bednarczyk
|
|
|
|
|
|
|
adammo
Go
|
Można by wiele napisać na temat tak chamskiego postu.Niema to jednak sensu.Proponował bym pseudo zmienić na DEBILATOR.
A.G.Bednarczyk
DEBILATOR, a może WIBRATOR Usłyszałem kiedyś taką chamską przypowiastkę, która idealnie nadaje się do pREDATOA: Szłem łąką, kwiaty pachły, wiater wiał, ona mnie odepchła, więc weszłem do domu, trzasłem drzwiami, pierdłem, żygłem i wyszłem, bo chamstwa nie zniesęi Chmastwa nie zniosę i opuszczam ten temat na forum... Jeśli kogoś obraził cytat, to PRZEPRASZAM!
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Go
|
Ale, nasz doktorek się uaktywnił! Trzy (3!) spotkania w jednym miesiącu. Rewelacja! Tylko po to, aby zneutralizować optymalną "śmietnakę" w Oleśnicy. To i tak mu sie nie już nie uda. Po co wszczyna bezsensowne wojny z, nieporównywalnie silniejszym, przeciwnikiem? I do tego lepieiej zorganizowanym? Nie rozumiem. Wszak z nimi "podbił" by o wiele więcej! No, cóż pod wpływem synka (charakteropaty) i tow. Janego (zawodowego, emerytowanego milicjanta obywatelskiego) wybrał sie na wojnę. Bezsensowną. Czy dr Kwaśniewski się opamięta? A może zaśpiewmy mu, cytując z Rejmonta: "miałeś chamie złoty róg...." O ile wiem, ta "druga strona" jest, cały czas, otwarta, przyjazna i oczekuje na opamiętanie Jana Kwaśniewskiego. Jest nawet skłonna pomóc w neutralizacji jego wrogów wśród "najbliższych" współpracowników i rodziny. Czeka tylko na sygnał. Czy się, aby doczeka...
Na marginesie satanizmu - czy to nie jest jakaś znajoma retoryka, choć minęło już ponad dwa lata?. Rutyna autora?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|