adax
Go
|
Witajcie wielcy zwolennicy Toana i jego świty - zanim w przypływie świętego oburzenia zmieszacie mnie z błotem i zapewnicie (co już raz uczynił Toan, że na DO to nawet wady anatomiczne się naprawiają - tylko czemu JK do tej pory nie odrosły włosy skoro cebulki na pewno cudownie się odbudowały?) że DO to jedyna droga do zdrowia, zbawienia i prawomyślności odpowiedzcie jak wyglądają wyniki eksperymentu mającego na celu udowodnienie wpływu DO na poziom moralny człowieka. Na tym forum swego czasu rozpisywano się w temacie wpływu DO na centralny układ nerwowy (mózg) i próbowano udowodnic (idąc za tekstem JK), że faktycznie wszelkie nieprawości i zdemoralizowanie są efektem złego odżywiania (ach ile było wspaniałych cytatów z książek JK) . Więc zapytuję jak tam słynne badania (ponoć miała być pisana rozprawa doktorska w tym temacie) prowadzone na więżniach! Jakież to wyniki osiągnięto, że ich nikt nie opublikował na tymże forum? Czyżby wielcy nieobecni (bruford & s-ka) których serdecznie pozdrawiam - mieli rację ??????
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
- proszę wszystkich Użytkowników, aby nie odpisywali na ten wątek.
|
|
|
|
|
|
|
adax
Go
|
Bardzo szybka i jak mniemam mordercza reakcja Sumienia ....
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
milej nocy pozdrowienia dla was wszystkich l
|
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Czy powyższy post Lutonna jest ironiczny czy mi sie tak wydaje?
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
zastanawiam sie ale raczej nie!!
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
starszego pana na nicku M , mialo byc
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
"adax>jak wyglądają wyniki eksperymentu mającego na celu udowodnienie wpływu DO na poziom moralny człowieka?" - ja uważam, że takiego wpływu nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
nawet tego starszego pana na nicku T Evosonic To podświadomie tak czasem wychodzi, że np: zamiast M wpisuje się T . Bardzo się cieszę, że myślisz ciepło o tym Forum i nie tylko
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
...moze juz sa!?... OCZYWIŚCIE, że są i Tomkiewicz i bruford - po kilka godz dziennie na tym Forum jako "gość" i kibicowali adaxowi natychmiast po napisaniu tego postu przez kilkadziesiąt minut... Jak dzieci... . Dla nich między innymi nie chowam "wolnych tematów", aby nie potrzebowali się rejestrować na tym Forum
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Evosonic-dziewczę(bo jakoś niektórzy biorą ją za pana/ten nick pewnie się im kojarzy z płcią męską ) wychodzi z założenia ,że; "kto się czubi ,ten się lubi" -czy jakoś tak.... pozdr
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
...moze juz sa!?... OCZYWIŚCIE, że są i Tomkiewicz i bruford - po kilka godz dziennie na tym Forum jako "gość" i kibicowali adaxowi natychmiast po napisaniu tego postu przez kilkadziesiąt minut... Jak dzieci... Jakby byli dziećmi,to mogłabym wkleić emotkę,która się śmieje.Ale to ludzie całkiem dorośli,to zupełnie zmienia postać rzeczy.Zamiast takiej emotki napisałabym "żenada",bo co innego jest grać z dziećmi w piłkę będąc w średnim wieku lub starszym,a co innego jest przyklaskiwanie głupocie .
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Musza byc bo kreca film "tanczacy z trolami"
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
usun go , takich slow nie warto wywolywac , poz [kwiat] Nie usuwam stąd nikogo, bo zaraz będzie o "kneblowaniu ust" i "banowaniu" na Forum Kwaśniewskiego, choć jest tak z tym "banowaniem" jak i z wieloma innymi plotkami na temat DO. Przy pewnym poziomie zaburzeń CUN - u niektórych osób o określonych predystozycjach charakterologicznych, sama rozmowa na temat Diety Optymalnej może pogłębić te zaburzenia, czego wielokrotnie byłem światkiem - nawet na tym Forum
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Musza byc bo kreca film "tanczacy z trolami" Albo pracę doktorską piszą A podobno jeden z nich robi następną specjalizację z troli.No ,tyle tych specjalizacji,kto by pomyślał-jaki mondry człek!
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Jesli sie uczestniczy w jakiejs sprawie to czasami trzeba jej bronic w sposob skrajny , bo licho nie spi ,
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
.... choc pada ...a gdzie tam...wydaje mi się ,że to niemożliwe.U mnie nie pada
|