Autor
|
Wtek: Pytanie do pochlebców! (Przeczytany 62754 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja gotuje też bardzo prosto , podobnie jak Ali. U mnie najczęsciej króluja zeberka , karkówka lub jaki gulasz raz w tygodniu watróbka -salceson kupuje a pasztet to robie wtedy jak smazona watroba jest za twarda albo niedobra . Watrobe w poprzek ?? a wydawało mi sie ,ze w plastry szybciej smazy sie . cebule smazysz osobno? co to jest smalec saute? Wczoraj robiłam orzechowca z mielonych orzechów [70dkg],zamiast cukru dałam rodzynek [40dkg] wsypałam troche kakao -i8 jaj . Troche sie przypalił -wiec go wódką skrapiałam ,bo był kamienisty . Nawet niezły gniot wyszedł -ale nic on nie ma wspólnego z estetyką Goście i tak chwalili bo oprócz śledzi nic lepszego nie miałam . Morgano , jesteś prawdziwym artystą -masz racje ,ze jak ładnie danko podane to i uczta dla oka . Czy Twoja żona nie narzeka ,ze za dobrze jada? Może i dobrze ,że nie ma mi kto podawać tych dobroci bo za szybko by mi kilogramy spowrotem wróciły.
Zaś samo przypełzło. Wyrwę z kontekstu, bo o śledziu jest wzmianka. ... Może i dobrze ,że nie ma mi kto podawać tych dobroci bo za szybko by mi kilogramy spowrotem wróciły. I co- można? ...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|