Krystyna*Opty*
Go
|
lutonn napisał: Rudka i inne, gdyby tak rozumowal JK nie byloby DO " panimajesz"??? Nie panimaju... Możesz jaśniej?
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Lutonn też niby czytać umiem -ale jakoś mało treści w tych paru słowach . Co do Tomków powiedziałam swoje zdanie ,jakoś nie czułam sie urazona ani obrazona ich wolnomyslicielstwem ,tak jak innych ludzi na tym forum . Dlatego tu jestem i tak jak krystyna mówi ,mnie też w realu trudno mi znależc pokrewne dusze nawet w rodzinie. Jeżeli mnie też lutonn zarzuci ,ze sie zakochałam -to miłe, mam pojemne serce
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Lutonn też niby czytać umiem -ale jakoś mało treści w tych paru słowach . Co do Tomków powiedziałam swoje zdanie ,jakoś nie czułam sie urazona ani obrazona ich wolnomyslicielstwem ,tak jak innych ludzi na tym forum .
"wolnomysliciele" bardzo ukierunkowani, raczej spetani swoim "ja" ale jesli Ty tak odbierasz to oki
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
lutonn tutaj ,Krysia dała linka -jak to w szkołach na zachodzie ,dzieci żywo biorą udział w dyskusjach i podważają wszelkie autorytety - Tylko Polacy bywają mniej dociekliwi i mniej odważni -dlaczego ? no własnie Tomki już dawno na to pytanie odpowiedzieli . Ponadto jak piszesz ,ze "spętani swoim ja "czyli kochają sie i siebie - wierzą w to co mówią , robią i jeszcze umią ładnie przeprowadzić dowody.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
lutonn tutaj ,Krysia dała linka -jak to w szkołach na zachodzie ,dzieci żywo biorą udział w dyskusjach i podważają wszelkie autorytety - I do czego to prowadzi? Większość patologi przychodzi właśnie z zachodu.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
lutonn tutaj ,Krysia dała linka -jak to w szkołach na zachodzie ,dzieci żywo biorą udział w dyskusjach i podważają wszelkie autorytety - I do czego to prowadzi? Większość patologi przychodzi właśnie z zachodu. Halino jesteś zapewne nieliczną z osób,które zauważają tą patologię płynącą z zachodu.Większość jednak zapatrzona jest w ten zachód jak ciele w malowane wrota. No,musi z czegoś to wynikać
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Gdy "wolnomysliciele" dochodza do glosu to szerzy sie patologia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Od ptaszkow hehehe
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Niektóre wzorce z zachodu faktycznie przejęliśmy bałwochwalczo , z jednej strony wyścigi szczurów a z drugiej za duzo wolności dla dyletantów ,kombinatorów ,leniów i przestępców . Z lutonnem akurat sie zgadzam -bo dyskusja i burza mózgów uczy konstruktywnego myślenia . Przecież młode głowy są chłonne i bardzo plastyczne .Dzieci dopiero odkrywaja swoja tożsamość przez otoczenie i szkołe.
|
|
|
|
|
|
|
|