gosia2001
Go
|
Gosia 2001 - nastepna świeczka na torcie.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Serdeczne gratukacje i życzenia kolejnych świeczek na torcie.
|
|
|
|
|
|
|
Dr_DEAD
Go
|
Wszystkiego naj ..... a raczej wszystkiego optymalnego
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Ponieważ zacząłeś tu pisywać, mam prośbę o zmianę nick'u, bo się wielu osobom nie bardzo podoba. Mnie jest to obojętne, ale może faktycznie, bo np: kryptonim akcji CBA - "DR MENGELE" obruszył wiele osób. Zresztą, czy można traktować kogoś poważnie o takim nick'u?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
....Wszystkiego Najlepszego z okazji Twoich urodzin Adampio !!!.......
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Najlepszego.....! za dwa lata jak dobrze pójdzie stuknie Ci pierwsza z trzech pięćdziesiątek...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przyłączam się... PS teraz w Polsce modnie mawiać - "100 lat plus VAT". Stawka podatku w domyśle 22%
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dziekuje! osobiscie wole to stare powiedzenie: 90 lat ale bez sklerozy dzieki jeszcze raz!!!
|
|
|
|
|
|
|
Adam319
Go
|
AdamPio – Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!! Przyjmij tort, choć lepiej popatrzeć niż zjeść. Niech będzie, że używajmy, a po setce będziemy jeść tylko żółtka z cebulką. PS1 Choć po setce to podobno lepiej śledzik smakuje, i mniej w nim węglowodanów. PS2 Może by tak wprowadzić pojęcie „optymalniejszy” życzę Ci więc optymalniejszości w optyspołeczności. PS3 I pamiętaj, że norma to 10 basenów razy wiek w latach http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=326[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio", z okazji urodzin, życzę Ci szczęścia, zdrowia, pomyślności oraz spełnienia wszelkich marzeń. - Renia
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
adampio !!! ja też dołączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze mogłoby cie spotkać. Grażyna
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Bardzo dziekuje za kwiaty, torty i zyzcenia.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja też dołączam się do zyczeń. Adampio, stu zdrowych lat!
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Według życzenia dziewięćdziesięciu pięknych i 'szalonych' lat ! ...a tak poza nawiasem dlaczego boisz się sklerozy? .Przecież to taka wesoła przypadłość ... Dziadku, kupiłeś mi mój ulubiony soczek wiśniowy? - pyta Jasiu. -Nie, zapomniałem.Mam sklerozę.-odpowiada dziadek. -No trudno,to dziadku nalej mi tej sklerozy...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
wszystkie życzenia już były więc dołączę
Niech Ci życie płynie jak Wisła do Gdańska niech Ci ... stoi jak pika ułańska
pozdrawiam
ps. tylko bez sprośności kobiety
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dziekuje jeszcze raz za wszystkie zyczenia i serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Urodzinowe życzenia dla wielki krzy (34)Wszystko co piękne i wymarzone, niech w Twoim życiu będzie spełnione. Zdrowia i kolejnych udanych wyrobów wędliniarskich
|
|
|
|
|
|
|
|