Zyon
|
E, no fajny opis, choc w ksiazce jest to nieco lepiej opisane, bo na konkretnych przykladach W "Genomach" Browna tez sa takie opisy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Mutacje zwiększają pulę genów, są podstawą zmienności genetycznej i mają wpływ na rekombinację genów, a to z kolei prowadzi do lepszego dostosowania osobniczego do środowiska. A mutacje rakowe i letalne przyczyniają się w sposób naturalny do eliminacji złych kombinacji genowych. Jakieś zabezpieczenie przecież dobry Pan Bóg przewidział, nie?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
"Nie mamy leku na raka, ale jesteśmy o krok bliżej od jego wynalezienia" Chyba robią te kroki do tylu, jak rak...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Mojej koleżanki kot ma mięsaka poszczepiennego. Trwa właśnie operacja. .. Już po operacji. Miała na karku guza wielkości pomarańczy.
Będziemy jej dawać graviolę. Podobnojest 10 tysięcy razy silniejsza niż rutynowe leki chemioterapeutyczne i odziałuje wybiórczo na komórki rakowe.
Dostanie też do picia wodę z boraksem.
Będziemy ją naświetlać dezoksyzatorem. To taka lampa dezaktywująca metale ciężkie. Nie działa tylko na rtęć. Rtęć można usuwać płynem Lugola. Ciekawe, czy to gdzieś można kupić?
Macie jakieś rady?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żółtka ze śmietanką lub bulionem i podroby. Żadnej komercyjnej karmy i namawiać do picia. Trawa do dyspozycji, albo zboże wysiane w doniczce. I nie szczepić już więcej. Jak zaakceptuje to żwirek z mielonych skorup orzecha włoskiego, granulat ze słomy czy kaczanów kukurydzy. Nie wprowadzać żadnych dodatkowych zmian w otoczeniu w celu ukojenia nadszarpniętych nerwów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
E tam! Tylko embriony szczurze, kocie łożysko w proszku i szpik koci mogą kota z raka wyciągnąć...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zięba mówi, że lekarze którzy nie przepisują statyn są karani przez Izbę Lekarską. Dochodzi do takiej patologii, że ze strachu przepisują statyny przy cholesterolu 105 To by się zgadzało nawet z tym co ja wiem. Ojcu mojemu konował groził wszystkimi plagami świata, gdy nie będzie brał. Nie bierze i nic się nie dzieje. Lepiej się czuje Ojciec prawie napluł mu w twarz. Dodatkowo schudł 8 kilo na podgardlu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Biedny Zięba, ale sam sobie jest winien.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na razie jest silne parcie na szkło, otrzeźwienie przyjdzie później jak poczują się zagrożeni.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pożyjemy - zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobry taki harcownik zwracający na siebie uwagę może okazać się korzystny dla propagowania w przyszłości DO.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dupa tam! Witold Jarmołowicz wie lepiej, że aminokwasów endogennych organizm nie produkuje i dlatego rak też nie... Jedynie słuszna jest zaś "formuła 4es", a Kwaśniewski się mydli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|