Jarek
Go
|
Genetycznie to ja zaraz mogę 30 kg przytyć .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale to bardzo dobrze świadczy o Twojej genetyce. Dawniej dobór naturalny promował ludzi, którzy potrafili w okresach obfitości pokarmu, zapakować w tłuszcz, mięśnie i kości tyle kalorii, ile się tylko dało. I efekt jo-jo wcale im nie szkodził. Ja to łatwo spadam z wagi, muszę się pilnować.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nigdy nie miałem nadwagi, więc nie wiem jak to jest.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Genetycznie to ja zaraz mogę 30 kg przytyć . Pomyśl może tak: Genetycznie to ja zaraz mogę 30 kg przytyć. Każde stworzenie, które wytwarza tłuszcz podskórny, można utuczyć, bez wyjątku! Nie każde takie stworzenie jednak, nawykowo, bez przemocy dietetycznej przyjmie tyle i takiego pokarmu by tak się stało. Olej słowo "normalnie"!Przyjmij może, że normalnie to jest tyle i takiego jeść by otrzymać prawidłową (zdrową i wygodną) masę ciała. Jeśli komuś wystarczy mniej jedzenia to powód do radości z oszczędności, a nie uczucia wyalienowania z rytuałów żarłoków.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Proszę Admina o usunięcie mojego postu powyżej (z 17:10), przez mój błąd techniczny stracił on kompletnie sens. Genetycznie to ja zaraz mogę 30 kg przytyć . Pomyśl może tak: Nawykowo to ja zaraz mogę 30 kg przytyć. Każde stworzenie, które wytwarza tłuszcz podskórny, można utuczyć, bez wyjątku! Nie każde takie stworzenie jednak, nawykowo, bez przemocy dietetycznej przyjmie tyle i takiego pokarmu by tak się stało. Olej słowo "normalnie"!Przyjmij może, że normalnie to jest tyle i takiego jeść by otrzymać prawidłową (zdrową i wygodną) masę ciała. Jeśli komuś wystarczy mniej jedzenia to powód do radości z oszczędności, a nie uczucia wyalienowania z rytuałów żarłoków.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czyli anorektyczki mają wielki powód do dumy i pewno jeszcze przytną kalorie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sam se na tuczników rób ,bo ja nie mam zamiaru .A jeśli ktoś ma taki tuczący gen ,to niech sobie sam na niego zarobi ,paniał ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Auto potrafią ubezpieczyć ,ale człowieka to już nie .Dziwne by było ,jak ja bym moim autem robił kolizje ,a vvv by podnosili polisę OC .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba być żywą reklamą towaru...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Co za dyskryminacja? Nie ma żadnego prawa KomUnijnego, które by zmusiło tego prywaciarza do zatrudnienia tej otyłej nie ze swojej winy kobiety?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trzeba być żywą reklamą towaru... Wygląda jak dzieża ciasta na chałkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I darmowe wózki inwalidzkie rozdawać, bo się choremu należy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z napędem elektrycznym oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No oczywiście, bo się jeszcze biedaczysko spocić może i się przeziębi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja nie miałem wózka i się przeziębiłem. Więc nie jest to regułą
|