Jarek
Go
|
Pewnie jakis ogłupiacz - wyciszacz centralnego nerwowego, ogranicza jedzenie przez jakis czas, a potem powrot do normalnosci...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie więcej ich odchudziło to zmniejszenie kalorii o 500 dziennie i te ćwiczenia fizyczne, niż tabletki, których skutki uboczne dopiero się w przyszłości ujawnią...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niestety na "żro" nie ma lekarstwa nawet drogiego, ale utrata dochodów, najlepiej znaczna, bardzo szybko odchudza i poprawia przytomność umysłu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...reszta w gratisie...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nigdy chyba nie ma tak, że jak się coś "zablokuje" w metabolizmie to nie ma też skutków ubocznych. Tylko "procedura medyczna" je ukrywa ile się da, aby swoje zarobić.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Cos jak kredyt w banku...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja tam się na tym nie znam i w ogóle mnie to nie interesuje, ale jakby kto jednak się odchudzał "zastrzykami" to proszę: "U chorych na cukrzycę typu 2 występuje podwyższone ryzyko raka trzustki w porównaniu z pozostałą populacją. W ostatnim czasie pojawiły się też podejrzenia podwyższonego ryzyka zapalenia i raka trzustki u pacjentów leczonych lekami osi inkretynowej. Wczesne stadia choroby zwykle przebiegają bezobjawowo, stąd 80?85% przypadków raka trzustki jest rozpoznawanych w zaawansowanym stadium. Bezobjawowa żółtaczka, bóle w górnej części brzucha i bóle pleców, zespół złego wchłaniania, wyniszczenie, depresja i zakrzepica żylna są najczęstszymi klinicznymi objawami tej choroby". Ale jeszcze raz mówię - ja się na leczeniu na szczęście nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Znaczy mogę podpowiedzieć chorym na cukrzycę typII, że są jakieś ketobliźniacy, co to "wycofuj" cukrzycę typ II, no ale wiadomo - proporcja Diety Optymalnej Doktora Kwaśniewskiego powoduje, że "można żyć pięknie", nawet nie wiedząc komu się to zawdzięcza...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mroczki, hehe...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Znaczy mogę podpowiedzieć chorym na cukrzycę typII, że są jakieś ketobliźniacy, co to "wycofuj" cukrzycę typ II, no ale wiadomo - proporcja Diety Optymalnej Doktora Kwaśniewskiego powoduje, że "można żyć pięknie", nawet nie wiedząc komu się to zawdzięcza... Znam takiego cukrzyka od 10 lat, i moge tylko potwierdzic...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja znam taką babeczkę, która woli jeść chleb i brać tabletki na zbicie glukozy, niż z tego zrezygnować. Jak ona to powiedziała: "za chleb ja bym się dała pokroić"... A nawet czterdziestki jeszcze nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Iluzja ponad wszystko - ale ja tez takich znam -za chlebusiem na koniec swiata
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A tego znajomego co miał cukrzyce, lekarz ignorat wyprosił z gabinetu, bo pacjent wyzdrowiał i powiedział prawde... Lekarze stosuja procedury medyczne, bo duza kasa, i zero odpowiedzialnosci..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A tego znajomego co miał cukrzyce, lekarz ignorat wyprosił z gabinetu, bo pacjent wyzdrowiał i powiedział prawde... Lekarze stosuja procedury medyczne, bo duza kasa, i zero odpowiedzialnosci..
Wiem z autopsji, jak lekarze nie lubią wyzdrowień z "nieuleczalnych" chorób i to nie według procedur medycznych (które tylko podtrzymują chorobę i biznes farmacji).
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to w ramach programu humanitarnego. UNICEF jak insulina, jedyne lekarstwo na nieuleczalna chorobe głod...
|
|
|
|
|
|
|
|