|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Nieważne ile i tak za dużo!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sanitarne reżimy będą normalnością
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kilka domów dalej mam znajomą, co się "leczy" na cukrzycę typII ze dwadzieścia kilka lat. Ale ostatnio wycieli jej kobiece wnętrzności z powodu raka i... Żyje Żal mi się jej zrobiło, to mówię, że w necie jest taka dieta ketogeniczna, co "wycofuje" cukrzycę - tylko się roześmiała... Oczywiście nic na temat Doktora Kwaśniewskiego nie powiedziałem, co leczył wiele "nieuleczalnych" chorób - bo za blisko mieszka - po co sobie "wrogów" z sąsiadów robić!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trudno, mają ludzie wybór, ważne aby o tym wiedzieli...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ludzie nie mają żadnego wyboru, tylko robią co w reklamach usłyszą... Starczy, że zajarzą zdanie: "a skąd wiesz, że twoja rodzina ma prawidłowo..." i zaraz do apteki lecą wykupywać na potęgę. "Ludziom" się nic nie poprawiło, maja dokładnie tyle rozumu ile za komuny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kilka domów dalej mam znajomą, co się "leczy" na cukrzycę typII ze dwadzieścia kilka lat. Ale ostatnio wycieli jej kobiece wnętrzności z powodu raka i... Żyje Żal mi się jej zrobiło, to mówię, że w necie jest taka dieta ketogeniczna, co "wycofuje" cukrzycę - tylko się roześmiała... Oczywiście nic na temat Doktora Kwaśniewskiego nie powiedziałem, co leczył wiele "nieuleczalnych" chorób - bo za blisko mieszka - po co sobie "wrogów" z sąsiadów robić! Trzeba uwazac, bo ten sort, bardzo wymagajacy, tylko przez dotyk dane im jest wyzdrowiec...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mam "ręce, które leczą", ale się nie chwalę...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli jest tak drogi, to będzie hitem u "elit"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pewnie ministerstwo choroby zrefunduje...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Siedze na grupie weganskiej i na grupie karniwore, niezdrowe jest to co spozywaja ci drudzy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Tyko kasa się liczy, człowiek, to mniej niż mucha...
|
|
|
|
|
|
|
|