Dzięki Wam, za miłe uwagi Ewo, Tobie również dziękuję za sympatyczny odzew i info!
Dodam, że
z przyjemnością słucham i piszę wszystkie teksty dr. Kwaśniewskiego, ponieważ po prostu od zawsze mnie interesowało takie syntetyczne, kompleksowe, (a nawet ujęte w perspektywie czasowej), spojrzenie na wiele zjawisk życia.
To tak jakby podróżując mieć mapy o różnych skalach w kieszeni i wiedzieć
dokąd się zmierza i
dlaczego...
To bardzo cenna wiedza, jaką miałam szczęście poznać dzięki dr. Kwaśniewskiemu i Toanowi również!
Robię to poniekąd także dla ewentualnych własnych potrzeb, bo nieraz już w dyskusjach w sieci brakowało mi takich odnośników
* i z pewnością sama z nich będę korzystać
*a odwoływanie się niegdyś do niektórych archiwalnych tekstów z miesięcznika OPTYMALNI zostało mi kiedyś praktycznie zabronione (?) - argumentem było "prawo autorskie"...
Tym samym w dyskusjach sieciowych "zostałam na lodzie" i bez możliwości korzystania z pisma optymalnych...
Jak więc propagować DO?... Nie rozumiem takiej polityki red. Boryckiej, no ale trudno...
Na szczęście
Toan wyszedł naprzeciw naszym wspólnym optymalnym potrzebom. DZIĘKI, Toan! No i oczywiście dziękuję nieustająco sympatycznemu Sławkowi
za zainicjowanie pomysłu, zawsze się dobrze rozumieliśmy
Pozdrawiam wszystkich Optymali tłuściutko!...