lutonn
Go
|
Jako zdeklarowany demkorata, altruista i biorący szczególnie pod uwagę oczekiwania innych, mogę dać do wyboru następującą alternatywę: albo pliki dźwiękowe, albo nic. I ktoś twierdzi(ł), że demokracja ma wady? Ty tak na serio z ta "demokracja"???
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Nie wojuję,tylko chcę zaznaczyć ,że jest mi to obojętne Elmo! Cała ty Jak mocno chcesz zaznaczyc obojętność? Buźka Jak zwykle ,to co chcę zaznaczyć ,zaznaczam to bardzo mocno,tak aby to zaznaczenie było znacząco widoczne dla wszystkich ,nawet tych których to mało interesuje (przedewszystkim dla nich ) pozdro Jednym slowem wszystko do wspolnego mianownika-(niech zyja rozwiazania silowe) hehe
|
|
|
|
|
|
|
Tymon
Go
|
"Miała być demokracja, a tu każdy wygaduje co chce!" Lech Wałęsa
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Zastanawiam się czemu ja się wiecznie uwikłam w jakąś głupotę.
Masz rację ja też się zastanawiam
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Zastanawiam się czemu ja się wiecznie uwikłam w jakąś głupotę.
Masz rację ja też się zastanawiam Bo ja chcę naprawiać świat,a tu muszę się liczyć z tym ,że nie wszyscy są świadomi swoich błędów,głupot i takich tam....
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Masz rację ja też się zastanawiam Bo ja chcę naprawiać świat,a tu muszę się liczyć z tym ,że nie wszyscy są świadomi swoich błędów,głupot i takich tam.... Rozumiem naprawy są skuteczne gdy zaczynamy je robić wokół siebie ;P taka jakaś belka w oku mi chodzi pogłowie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Rozumiem naprawy są skuteczne gdy zaczynamy je robić wokół siebie ;P ... Dlatego myślałam ,że mi z tą naprawą pójdzie łatwo,a tu okazuje się ,że wcale nie Po prostu niektórzy nie chcą zmienić swoich przyzwyczajeń . Chodzi mi po głowie "stare drzewo" ,co sie go nie przesadza...czy jakoś tam....
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Dlatego myślałam ,że mi z tą naprawą pójdzie łatwo,a tu okazuje się ,że wcale nie Po prostu niektórzy nie chcą zmienić swoich przyzwyczajeń . Chodzi mi po głowie "stare drzewo" ,co sie go nie przesadza...czy jakoś tam.... Nie jest łatwo naprawiaczowi świata zresztą taki naprawiacz też wymaga napraw ;P zwykle gruntownych a czasami nawet kapitalnych remontów
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Nie jest łatwo naprawiaczowi świata zresztą taki naprawiacz też wymaga napraw ;P zwykle gruntownych a czasami nawet kapitalnych remontów Pewnie!Jestem właśnie po przeglądzie .Mechanik powiedział ,że nie ma części do wymiany Działam jak widać bez zarzutu. Jak zwykle z resztą .... Martwi mnie jednak,że tyle ludzi działa niesprawnie ,a przekonani są o swej nieomylności. Czas na przegląd,mówię ...czas na przegląd ... Bo najgorsza jest ....jakby to powiedzieć........fuszera...... A właśnie , ps.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Martwi mnie jednak,że tyle ludzi działa niesprawnie ,a przekonani są o swej nieomylności.
Święte słowa
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Martwi mnie jednak,że tyle ludzi działa niesprawnie ,a przekonani są o swej nieomylności.
Święte słowa Dużo ludzi mi tak mówi ,jak coś powiem Nie spodziewałam się ,że Ty również zwrócisz uwagę na mądrość moich słów.Ale zwróciłeś.To świadczy o tym ,że nie jest tak źle z młodzieżą
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Dużo ludzi mi tak mówi ,jak coś powiem Nie spodziewałam się ,że Ty również zwrócisz uwagę na mądrość moich słów.Ale zwróciłeś.To świadczy o tym ,że nie jest tak źle z młodzieżą Dziękuje za komplement ;P ale już nie zaliczam sie do młodzieży
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
jezeli sie chce naprawiac swiat,to nie moze byc selekcji,trzeba wszytkich jednakowo traktowac,albo nienawidziec albo kochac,ale wybiorczo naprawiac swiata niestety nie da sie,a najlepiej zaczac od siebie
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Krysiu, zaluję, ale nie byłam w Kongresowej To nie mnie poznałas tam. Jesli mieszkasz w Warszawie, mozemy sie poznac Na chwilkę zmieniam awatar. To ja.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Ewa jesteś coraz ładniejsza
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
To prawda!. Ten poprzedni "bojowy" awatr się nie umywa do tego
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
Krysiu, zaluję, ale nie byłam w Kongresowej To nie mnie poznałas tam. Jesli mieszkasz w Warszawie, mozemy sie poznac Na chwilkę zmieniam awatar. To ja. Noo niech tak zostanie!!!
|
|
|
|
|
|
|
|