Ewa
Go
|
Dzięki chłopaki Sławek, nie umieszczam coraz starszych zdjęc , to dzieki optymalnemu żywieniu A gdzie jest Krysia?
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Ewa -nie zmieniaj awatar na chwile -bo miałas to zdjęcie na początku jak cie poznałam -pięknie wygladasz . Niech tak zostanie.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A gdzie jest Krysia?
W Białym Stoku
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Co ty, Rudka? Już nie czekam z tym awatarem na Krysie. Najwyzej znowu mnie z kimś pomyli Rudka, zostawie to zdjecie jeszcze na troche, jak ty umieścisz swoje
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ewa wklej awatar,bo widzę ,że furorę zrobiłaś ,a ja Cię nie widziałam To było jakieś nowe zdjęcie? Pamiętam to Twoje z zawoalowaną twarzą i to ze ślicznym uśmiechem Pozdrawiam Cię!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A gdzie jest Krysia?
W Białym Stoku UUUU chu chuuuuu Widzę ,że śledzisz każdy ruch Krystyny Ładnie to tak mówić publicznie ,gdzie Krystyna się obecnie znajduje ?
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Uwielbiam awarie ;P
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ja nie lubię awarii,dlatego rzadko je mam w necie.A odkąd "lecę " na linuksie -nie mam ich w ogóle Jak bardzo naiwny jest człowiek,który mysli,że powodem niektórych rzeczy są awarie , troszkę trzeba poćwiczyć wyobraźnię
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Będę ćwiczył oj będę ćwiczył ;P
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Ewa -ja bym chętnie umieściła -ale nie umiem -i z moim hasłem coś nie tak bo z innego komputera nie moge zalogowac sie na swoje hasło .,a tutaj mam na stałe . Jak je zdobęde to mi pomożesz mi wkleić zdjęcie.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Rudka, no jasne, że ci pomogę Tylko daj mi... hasło i zdjęcie
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Cytuj z: Ewa 2007-08-05, 01:39:01 A gdzie jest Krysia? Kilka dni mnie nie było, ale już wróciłam Slawek napisał: W Białym Stoku A nie, a nie Właśnie byłam w moim rodzinnym Kaliszu A żeby było śmieszniej, to wczoraj nawet byłam (przelotnie) w Koninie...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
A żeby było śmieszniej, to wczoraj nawet byłam (przelotnie) w Koninie... No i nic nie pisnęłaś, pomachałbym chusteczką chociaż
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Cytuj z: Krystyna*Opty* 2007-08-08, 19:04:12 A żeby było śmieszniej, to wczoraj nawet byłam (przelotnie) w Koninie... Slawek napisał: No i nic nie pisnęłaś, pomachałbym chusteczką chociaż Noo... a mąż by mnie machnął...
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No proszę ,proszę Sławku Niegrzeczny jesteś
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Co niektórzy przyczepili się do mojego życia,a ono jest takie nuuuuuudneee Wasze!To co innego ! Ona zna jego... On zna ją...i wie gdzie bywa.....albo mu się tak wydaje... Tamci o niczym nie wiedzą ....hihihi On chce pomachać chusteczką... Ona jest zaniepokojona,aby ją mąż nie machnął ...no cudnie wprost Moje życie to "nuda" ..............i wolę takie
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Co niektórzy przyczepili się do mojego życia,a ono jest takie nuuuuuudneee Wasze!To co innego ! Ona zna jego... On zna ją...i wie gdzie bywa.....albo mu się tak wydaje... Tamci o niczym nie wiedzą ....hihihi On chce pomachać chusteczką... Ona jest zaniepokojona,aby ją mąż nie machnął ...no cudnie wprost Moje życie to "nuda" ..............i wolę takie I bez obawy żadne z nas nie będzie chciało Cię uszczęśliwiać na siłę zmieniając je
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
I bez obawy żadne z nas nie będzie chciało Cię uszczęśliwiać na siłę zmieniając je Jeszcze mi tego brakowało! Nie potrzebuję żadnego uszczęśliwiania poprzez grupy dyskusyjne Poza tym jestem dla Was za młoda i jednym słowem nie rajcują mnie czyjeś żony i mężowie
|
|
|
|
|
|
|
|
|