Blackend
Go
|
Bardzo często ludziska z grup dyskusyjnych dążą do spotkania w realu. Pamietam jak nas straszono, że przez internet społeczeństwo będzie oddalać się od siebie, a tu proszę jest odwrotnie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
... dążą ...
Ale czy zdążą ? Oto jest pytanie... Myślę,że jednak pozostają (większość) przy stwierdzeniu :"Musimy się spotkać"
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Elmo, my tez musimy się spotkać
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ewa Koniecznie! Ale dzieli nas tak "ogromna" sieć dróg.Jak to pokonać? ....
|
|
|
|
|
|
|
sabina
Go
|
Ale mam zaległości w czytaniu i słuchaniu tego forum. Co tu się działo
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Co tu się działo A, Sławek miał problemy ze słuchaniem i z ustaleniem lokalizacji Ale chyba już wszystko w porządku
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Co tu się działo A, Sławek miał problemy ze słuchaniem Z czytaniem, uważaj na lekcjach ;P i z ustaleniem lokalizacji Ale chyba już wszystko w porządku no nie przesadzaj ;P nie chciałem tak Krysi zdradzać całkowicie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
no nie przesadzaj ;P nie chciałem tak Krysi zdradzać całkowicie baju baj Nie potrafisz przyznać,że Krysia zrobiła Cię w bambuko? Oj Sławek ,Sławek ....
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Tak kochanie masz rację
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tak kochanie masz rację Ale z Ciebie kochaś Ponoć Benito Mussolini był takim kochasiem
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Oczywiście Kotku
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Oczywiście Kotku Och ,jaki Ty jesteś słodki Ale i tak Ci nie wierzę,że jestem Kotkiem i Kochaniem .Pewnie tak piszesz każdej dziewczynie w necie PS.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Elmo i Sławku, mam jedno pytanko: A co to wszystko ma wspólnego z tematem tego wątku? Ludki kochane! Nie zanudzajcie innych dyskusją nie na temat... OK.? Pozdrowionka
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Krystyno a co miało wspólnego z tematem wątku Twoje pisanie o tym żeby Cię mąż machnął ? Nie bądź zazdrosna o Sławka
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ludki kochane! Nie zanudzajcie innych dyskusją nie na temat... OK.? Nie musisz czytać moich nudów tak jak ja nie muszę czytać Twoich "śmiesznych" zwrotów typu "jafne" Normalnie brzuch boli ze śmiechu I po co u licha piszesz gdzie jeździsz?Co mnie to obchodzi?Czy to jest związane z tematem wątku?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Krysiu.Nie chcę zaśmiecać innych wątków,dlatego napiszę tutaj Masz do mnie jakieś pretensje ,ale zechciej sobie przeglądnąć Twoje posty,chociazby w tym wątku.Zobacz o czym one są: Mniej wiecej coś takiego: Sławek napisał: bla,bla,bla bla,bla bla bla,bla bla bla,bla,bla bla,bla,bla bla bla bla. ------------------------------------------------ Jak ja nie lubię rozbierania zdań na czynniki pierwsze,dlatego omijam takie posty (szczególnie Twoje). Ale masz zalety Wklejasz ciekawe posty,linki My pewnie się nigdy nie zrozumiemy,bo Ty patrzysz jakby jednopłaszczyznowo,a ja nie .Niektórzy tutaj patrzą tak samo ja ja,z nimi się doskonale rozumiem Mam propozycję:nie wchodźmy sobie w drogę .Myślę,że to dobre rozwiązanie
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Zaczynają docierać pierwsze materiały pisane przez Krystyna*Opty* z dźwięku zamieszczonego na www.dr-k. W tym wątku będę informował zainteresowane osoby do których artykułów dodałem txt. Serdecznie dziękuję Pani Krystyno!. PS Już dziś na "niespodziance" jest do pobrania MrAtemborski 2.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Toan napisał: Zaczynają docierać pierwsze materiały pisane przez Krystyna*Opty* z dźwięku zamieszczonego na www.dr-k. Dzięki! W takim razie wysyłam Ci następne. Zresztą nie tylko dotyczące wyników ankiet. Mam nadzieję, że wersje tekstowe innych plików też się przydadzą
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Krystyna!, serdecznie dziękuję, że zechciałaś poświęcić i poświęcasz swój czas na przypomnienie wielu ważnych materiałów ze strony "zamieniając" dźwięk na słowo pisane!. Dzięki temu wiele osób korzystających z subskrypcji strony może przypominać sobie sukcesywnie news'y, które będąc na stronie, są jednak "trudne" do odszukania. Dziękuję też Slawkowi za ... pomysł skłonienia Ciebie do tego zamieniania PS Dziś np: news 665 - o przyczynach starzenia Jaka szkoda, że tak mało można poczytać o długowiecznych Pelazgach (Wenedach). Ma ktoś jakieś ciekawe linki lub e-booki na ten temat?.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Toan, no tak, prosiaczki dostały do korytka i przestały kwiczeć. )))))) Bylam pewna, że napisałam pean dziękczynny dla Krysi, ale widocznie odkładałm to na potem Taki ten świat... Tak czy inaczej, JA jestem bardzo wdzięczna Krysi. Nie dość, że przepisujesz Krysia teksty, to jeszcze widziałam, że nieraz nawet wpisujesz linki do strony i opisujesz dokument. Gdyby nie ty, nie zetknęłabym się z tymi materiałami. Czasem tylko mogłam sobie pozwolic na wysłuchanie pliku dzwiekowego.
|
|
|
|
|
|
|
|