Autor
|
Wtek: Jestem głodna! (Przeczytany 95273 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale satysfakcja z pomocy chorym też była...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd to wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam zdolności paranormalne...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Co do satysfakcji z handelku... Masz w sklepie towar, włazi gostek, bierze co chce i mówi: "chcę to, ale nie mam forsy", a Renia dla satysfakcji z ratowania ludzkości - "a weźże sobie, bo mnie nie ubędzie." Jak szybko zmądrzejesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest całkiem inna sprawa. Gdyby ktoś głodny przyszedł i poprosił o jedzenie, to na pewno bym mu tego nie odmówiła...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Głodnego nakarmić... Też mam kilku kloszardów z psami, co zawsze puszkę czy worek paszki dostaną. Kochają te psiaki, to czemu nie pomóc? Jeden, skubany, ma rasowego rottweilera, w zimie śpią razem, żeby pies nie zmarzł
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To jest całkiem inna sprawa. Gdyby ktoś głodny przyszedł i poprosił o jedzenie, to na pewno bym mu tego nie odmówiła...
To idźmy dalej. Przychodzi kolejny raz wypasiony na Twojej dobroci i mówi: "Renia, biorę ten sklep, bo fajny jest."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Raczej: Renia ty masz wszystko, jak nie mam nic, to niesprawedliwosc spoleczna, statystycznie mamy po polowie, wiec trzeba teraz rzeczywistosc dopasowac do teorii
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
To idźmy dalej. Przychodzi kolejny raz wypasiony na Twojej dobroci i mówi: "Renia, biorę ten sklep, bo fajny jest." To ja bym powiedziała: - panie, pan się chyba z koniem na łby pozamieniał...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mariusz ozenił sie z nuda i zakochal sie w smietance z Czarnkowa w folii ament
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mariusz nojakto? Nie kochasz sie dzielic wiedza, ktorej nie posiadasz? Nieladnie Walnij jakie ctrl-c -ctrl-v a potem pojdzie jak z platka Zyskasz plusa u admina, sa tacy co by nerke za to oddali albo i dwie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Ludziska niewdzięczne są, a i jeszcze zazdrość, i zawiść dochodzi. Ale skoro już się stało jak się stało, to bardzo dobrze, że tego nie opatentował, bo patenty chronią i bogacą tylko bogatych. Więc albo się wiedzą nie dzielić, albo się dzielić za darmo żeby cwaniaki się nie bogaciły cudzym kosztem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gadasz jak jakiś rastafarianin
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A musi być elastyczna... Elastyczna, ale i bradytroficzna - logika Matki Natury jest piękna. Skoro zapasowa, to musi mieć niższy metabolizm? Jak kartofle w ciemnej piwnicy zimą?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ludziska niewdzięczne są, a i jeszcze zazdrość, i zawiść dochodzi. Ale skoro już się stało jak się stało, to bardzo dobrze, że tego nie opatentował, bo patenty chronią i bogacą tylko bogatych. Więc albo się wiedzą nie dzielić, albo się dzielić za darmo żeby cwaniaki się nie bogaciły cudzym kosztem. Na szczęście Dieta Optymalna jest nagrodą i dobrodziejstwem dla nielicznych, a karą i przekleństwem dla wielu w wolnym chowie... Od konsystencji genów jest to uzależnione!
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Gadasz jak jakiś rastafarianin Oj tam, oj tam, po prostu zwyczajnie czysto po ludzku dobrze życzę panom Kwaśniewskim i lepiej aby za dużo szczegółów nie zdradzali, bo przeciętnemu Kowalskiemu i tak to nic nie da, a "dobre" misie za chwilę odkryją Amerykę na nowo - na swoje konto oczywiście. A wszelkie umowy, patenty, prawa autorskie i tym podobne, to sobie można dzisiaj wsadzić tam gdzie ja wiem, a Ty rozumiesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|