|
Radzio
Go
|
No, no, już o tym pisałem, ale tak dogłębniej, dlaczego jest u wszystkich bydląt prawie zawsze 50 na 50, a nie jedna czwarta do trzech czwartych na ten przykład? A o tym chyba nie pisałem jeszcze? Ja rozumiem! Ja! Nie pisałeś, bo po co! Gdyby tu jeszcze jaki Doktor, czy zwyczajnie Profesor był, to od mądrości trzeszczałyby megamajty. Jedyny kłopot w tym, że nie wiadomo jak tu się zalogować. A może ja pitolę bezprzykładnie i jest z nami jaka utytułowana głowa. Ha?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo oni nie mają ochoty na dyskusje, tylko wolą się podszkolić za darmochę czytając - a potem jajca drożeją.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Coś w tym jest!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Akurat kompletne nic w tym jest. Bowiem ... bowiem ... bowiem ... "na chlepku też proporcjum wyńdzie". Damy radę, a ewentualny detox ... w lesie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale zwykle kradzione nie tuczy To jak w tym ruskim dowcipie, w którym radzieccy szpiedzy wynosili po kawałku plany rakiety kosmicznej od Amerykanów, po złożeniu otrzymali...parowóz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E tam. Obszczypujecie, jakbym z wojny jakiej wrócił po latach, a to Szefu mój zaledwie o "z tygodniowy" wypoczyn poprosił, dając sobie przy tym wybór- choć miesiąc rozłąki może za "gardło chwycić" tak, że nawet klucha się nie przeciśnie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radzio! Za pierwsze "dzień dobry" na KOCS-owniku we wtorek miałem miesiącem Cię uszczęśliwić, ale łagodnym i niepochopnym Szefu jest ...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio! Za pierwsze "dzień dobry" na KOCS-owniku we wtorek miałem miesiącem Cię uszczęśliwić, ale łagodnym i niepochopnym Szefu jest ... Rzetelna prawda! Milczeniem wszak wyraziłeś zgodę, bowiem niepochopnie Szefu moim jesteś. Majstersztyk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Chyba, że o jakieś inne gofry Ci chodzi? Z mąki i na słodko... Szukaj pod hasłem "synergia". I tyle podpowiedzi starczy. Wiem co to jest synergia bez szukania... wykręcasz się jak możesz... No to jak wiesz, to po kiego się pytasz? Jest różnica między synergią składników i sposobem obróbki kulinarnej placka, goferka i wafelka. Placki - zdrowo, goferki i wafelki - choro i tyle. Jedne się robi na patelni, a drugie na patelni elektrycznej . Te na elektrycznej mniej zdrowe . O plackach czytałem. Ale plackach na patelni elektrycznej nie. Renia oświeć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zwróć się do Szefa... Ja chyba wtedy pisałam o gofrach z orzechów i twarogu...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zwróć się do Szefa... Ja chyba wtedy pisałam o gofrach z orzechów i twarogu... Myślałem, że sprawdziłaś dlaczego nie zachodzi efekt synergii smażąc placka w gofrownicy, a zachodzi, gdy smażysz na patelni. Ale nie jest to dla mnie aż takie istotne. Przypuszczam, że w mojej gofrownicy zachodzi efekt synergii składników , a w Twojej nie . Nie mówiąc już o adminowej gofrownicy.
|
|
|
|
|
|
|
|