Autor
|
Wtek: torbiele na wątrobie (Przeczytany 81449 razy)
|
elmo
Go
|
Ktoś dołączy? . Chętnie bym dołączyła,ale nie jadam starych kiełbas hehehe i saren przy sadzawce i kości ...i tych ...jak to się nazywa? kajzerek....
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
madrzejszy znaczy bardziej mądry wiec nie mówie zęscie głupi ale ze sąłwek jest jeszcze mądrzejszy:).
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Maaaattiiii! Teraz ja... teraz ja! Teraz mnie powiedz. Chcem wiedzieć, czy jestem mądra, czy głupia? Jak jestem mądra, to powiedz mi jak bardzo, dobrze? Prooooszeeee!
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Jesteś mądra.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dawno przestal, to byl gowniarz, ktory lykal kazda nowosc jak leci.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
od nidawna dowiedziałem się ze mam stłuszczoną wątrobę i dwie torbiele na niej czy ktos moze mi powiedzieć czy stosowanie diety optymalnej pomogło komuś w takim stanie czy raczej sie nie stosuje jej przy chorobach wątroby. Prosze o szybka odpowiedż.Załamany.
co prawda to nie szybka odpowiedź. Ale ja miałem kilka takie chyba ( 1-2 cm )- parę lat nazad . Nawet nie wiem jakiego pochodzenia. Coś mi nieraz tam uciskało. Już dawno nie robiłem usg wątroby , ale teraz nic nie czuję, więc może ich nie ma . Dostałem skierowania do poradni hemacoś, chorób tropikalnych oraz gastr - ale nie poszedłem ( chcieli mnie zapisać za 2 lata na wizytę ) . I żyję i mam się dobrze .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|