Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Rak trzustki (Przeczytany 18305 razy)
|
adampio
Go
|
U jednego z moich kolegow skonstatowano raka trzustki. Zamierzam jemu zaproponowac pobyt w jednym z osrodkow z ZO. Wiem, Toan, mowiles wczesniej, ze nie warto sie narzucac, oferowac i przekonywac, ale moj kolega jest dunczykiem i nie zna tego sposobu zywienia. Pytanie jest nastepujace: czy moze pomoc koledze taki pobyt ( ja wiem, ze tak).... ale prosze Was o opinie i ewentualne rady.
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Hym niech nie traci nadziei .Kazda choroba jest obecnie wyleczalna. A żywienie to najwazniejszy czynnik. Zaprosiłym was na moje forum bo nawet jeśli przejdziecie na DO czy on przejdzie to jest wiele innych przydatnych rzeczy jak czyszczenie organizmu ziołolecznictwo a skumulowanie ich da skuteczniejszy skumulowany efekt. www.szczesliwastrona.rew.pl/forum co widzisz takze w moim podpisie. pzdr Marcin
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Kazda choroba jest obecnie wyleczalna.
pzdr Marcin
Tak? Masz jakieś osobiste doświadczenia? Leczysz i uleczasz ludzi z tych ciężkich chorób? Matti,po za tym polecasz suplementację :witaminy itp. Mam nadzieję ,że wiesz co robisz,bo jak ktoś się odżywia pełnowartościowo,to nie potrzeba mu żadnych suplementacji. Mam nadzieję ,ze wiesz jak niekorzystnie wpływa nadmiar wit. w organizmie ,a podając je w postaci sztucznej ,można łatwo przedawkować. Wit. na ogół są dostepne bez recepty w aptekach czy innych sklepach,a moim zdaniem powinny być (jak już do tego dojdzie) przepisywane przez lekarzy. Może wtedy ludzie wzięliby się za jedzenie czegoś normalnego i zrezygnowaliby z tych tabletek czy innych postaci wit. itp.....
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Po za tym Matti kim Ty jesteś ,że polecasz suplementy,czyszczenie itp.Jesteś: znachorem,pustelnikiem,zielarzem,czarodziejem,magikiem,wędkarzem,astrologiem, tapeciarzem czy też grabarzem
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Po za tym Matti kim Ty jesteś ,że polecasz suplementy,czyszczenie itp.Jesteś: znachorem,pustelnikiem,zielarzem,czarodziejem,magikiem,wędkarzem,astrologiem, tapeciarzem czy też grabarzem Jestem człowiekiem który mysli i widzi jak wygląda ten świat. Tutaj: http://szczesliwastrona.rew.pl/forum/viewtopic.php?t=168i tutaj: http://szczesliwastrona.rew.pl/forum/viewtopic.php?t=80i w dzisiątkach miejsc na moim forum. Break this merciless system!! Posłuchaj Jana Kwasniewskiego on też niezbyt pochlebnie sie o tym wypowiada brak odgłosu cisza uciszanie i straszenie i brak badań.A metod sa tysiące i lecza miliony osób.I zamiast zbadać uciszamy bijemy maczugą (jak w rydzyka) w postaci śmierć miażdżyca rak itp i to jasne bo w dyskusji nie ma sie szans z faktami.Eskimosi Hunza oni jedzą tak właśnie! I jakoś nie zdychaja po roku na miażdżyce.Ale jak mówie w dyskusji nie ma sie szans z faktami to sie zamyka buzie temu co niewygodne . tutaj: http://szczesliwastrona.rew.pl/forum/viewtopic.php?t=94Ope your eye an life with perfect health pzdr Marcin
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Open your eyes and life with perfect health*
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A moze macie cos bardziej konkretnego do zaoferowania zamiasta tej miernej polemiki na temat witamin i werbowania na forum. Meritum sprawy jest raczej powazne !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Adampio na moim forum masz przecież prawie wszystko co wiem.Mam ci tutaj streścić wszystko.Zrozum to niemożliwe.Dlatego mam u siebie setki tematów...
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Posłuchaj Jana Kwasniewskiego on też niezbyt pochlebnie sie o tym wypowiada brak odgłosu cisza uciszanie i straszenie i brak badań.
Do licha,o czym Ty piszesz? Eskimosi Hunza oni jedzą tak właśnie!
pzdr Marcin
Czyś Ty oszalał czy masz zamiar? Eskimosi i Hunzowie jedzą suplementy?
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
kliknij linki
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
kliknij linki
Matti Jak mnie kiedyś stąd zbanują ,to obiecuję,że zarejestruję się na Twoje Forum Poczytam Matti co tam piszesz,bo w sumie lubię czasem rozwiązywać łamigłówki z Tobą w roli głównej pozdarwiam.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Adampio na moim forum masz przecież prawie wszystko co wiem.Mam ci tutaj streścić wszystko.Zrozum to niemożliwe.Dlatego mam u siebie setki tematów...
...dotyczących jak wyleczyć raka trzustki
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|