Autor
|
Wtek: Ciekawostki prasowe (Przeczytany 203210 razy)
|
|
Blackend
|
Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"? Dokładnie, od takich fanatyków jak najdalej.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardziej współczuję przerabiającym którzy całymi dniami o żarciu myśleć muszą...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"? Ja tez znam takiego, szczyci sie, ze nigdy nie pil alkoholu, kawy, nie zapalil papierosa itp. Niby mozna....ale za to suple garsciami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Świetnie, będzie teoretycznie dłuuuuuuuuuugo żył! Tylko co to za życie!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Juz wyladowal 2x w szpitalu, raz powaznie. I do tego kontuzja za kontuzja, bo teraz jeszcze jest "wege". Ale ich suple to te najlepsze, bo Ronaldo je raklamowal a zalozyciel firmy umarl bo antydepresanty zapil alkoholem .. Chcieli mnie wciagnac w to ale sie nie dalem Wydolnosc slaba choc jest "trenerem"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"? Ja tez znam takiego, szczyci sie, ze nigdy nie pil alkoholu, kawy, nie zapalil papierosa itp. Niby mozna....ale za to suple garsciami Ty też ponoć hardkorowo z witaminami lecisz.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"? Ja tez znam takiego, szczyci sie, ze nigdy nie pil alkoholu, kawy, nie zapalil papierosa itp. Niby mozna....ale za to suple garsciami Ty też ponoć hardkorowo z witaminami lecisz. Czytaj uwaznie i nie hiperbolizuj Robilem eksperymenty z witamina D i tyle, dlatego wiem co i jak. Niektorzy dupe kluja tesciem i tez swoje wiedza Wyrownalem co potrza i dalem se spokoj.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
A po wyrównaniu nie zapomnij regularnie brać Wyrównatol Extra. Wyrównatol Extra (by $rockefeller pharmacy) - twój najlepszy partner wyrównania.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś fitness guru ostatnio się chwalił, że pierwszy raz w życiu zjadł kawałek tortu. Niespecjalnie wierzę w takie rewelacje, ale jeśli prawdę mówią, to współczuję, bo co to za życie "czegoś nie móc z powodu ideologii"? Ja tez znam takiego, szczyci sie, ze nigdy nie pil alkoholu, kawy, nie zapalil papierosa itp. Niby mozna....ale za to suple garsciami Ty też ponoć hardkorowo z witaminami lecisz. Czytaj uwaznie i nie hiperbolizuj Robilem eksperymenty z witamina D i tyle, dlatego wiem co i jak. Niektorzy dupe kluja tesciem i tez swoje wiedza Wyrownalem co potrza i dalem se spokoj. A równałeś do jakiego poziomu? Ustalonego przez BF, na którą tak psioczysz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Alez skad, wyprobowalem to co koles pisal w ksiazce To jest to "czytanie i stosowanie" co tak zachwalales xD Dzieki temu wiem a nie mi sie wydaje, bo psiapsiolka znajomej brata siostry ze strony szwagra od babci Zeni tak powiedziala, ze ja swedzialo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dokładnie tak samo pisałeś wyżej o swoim kolesiu. Czułki Ci się plączą, Kali.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakim kolesiu?? Za duzo strzalow z tescia daje taki efekt uboczny?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tak, najwyraźniej mi się coś pomerdało, mistrzu, muszę agresywnie zasuplementować to i owo, jak pan w książce napisał.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O tak, musisz wiecej tescia wbic No pomieszalo ci sie, chodzi ci o tego co wyladowal w szpitalu? To sekta suplemenciarzy herbalife, poznalem ich przy wlazeniu w przerebel,i troche czasu spedzilem, z tego co zrozumialem to oni caly czas zra suple w postaci tych proszkow ktore wg nich maja zastapic jedzenie i maja ?wszystkie eitaminy i mineraly?. Nic nie wiem czy biora wit D oddzielnie, zreszta oni wszyscy zero tluszczu jada z tego co zrozumialem. Najwyrazniej jak zwykle niedokladnie czytasz i cos jak zwykle pomieszales I polaczyles w jedno Nawet najlepszym sie zdarza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja się nie mylę. Ty natomiast wyśmiewasz suple, i jednocześnie je łykasz garściami. Jak Twój kolega coś tam, to oczywiście jest argument, jak moja koleżanka, to niestety nie. Jak książka jest po linii, to "wątpię, żeby autor zmyślał", a jak nie, to "bzdury gada". Jesteś moim guru od hipokryzji i idiotyzmu, stary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|