Autor
|
Wtek: Ciekawostki prasowe (Przeczytany 203154 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja się nie mylę. A no tak zapomnialem, nawet na inzynierii sie lepiej znasz, panie biolog I na angielskim. Ty natomiast wyśmiewasz suple, i jednocześnie je łykasz garściami.
Ja lykam garsciami? Pokaz w ktorym miejscu mistrzu czytania Nie wskazesz, bo to tez sobie zmysliles. Napisalem jedynie o witaminie D na te twoje przemadrzale historie o skutkach ubocznych i tyle, bo tego akurat probowalem Ja np nie wymadrzalbym sie nt skutkow bicia tescia, bo nie bralem, to nas rozni, ja pisze o tym co wiem a ty o czym ci sie wydaje z internetow Jak Twój kolega coś tam, to oczywiście jest argument, jak moja koleżanka, to niestety nie. Jak książka jest po linii, to "wątpię, żeby autor zmyślał", a jak nie, to "bzdury gada". Jesteś moim guru od hipokryzji i idiotyzmu, stary. O, to tak jak ty, z tymi ksiazkami po angielsku, ktorych nie czytales i samopoziomujacym sie betonie Ksiazka to ksiazka, czytalem to wrzucilem i idiotyzmem jest od razu powatpiewac, ze kolo co wyszedl z SM pisze ksiazke o bajdurzeniu zeby nabrac ludzi. Zrezsta kompletnie mi to wisi. Ty zas robisz od razu z tego smutna epopeje w internetach, bo twoja kolezanke pokopalo, faceta z ksiazki nie, to znaczy, ze ktos tu klamie i abasolutnie nie jest to twoja kolezanka. Piaskownica stary, nie potrafisz przyjac innej opinii, bo zawsze musisz miec racje. Zreszta co ja takiego napisalem wyzej o tym "kolesiu", nie bardzo rozumiem nawet o co ty pytasz, moze masz dzisiaj zly dzien..walnij sobie, ulzy ci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Mnie nie, ale nie lubie jak ktos sie bez powodu przy...bo ma zly dzien
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale to chyba tak na serio nie było... Już nieraz podobne "maratony" mieliście... I żaden nie zostawał "dłużny"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To taki rytual
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ożywia i rozwesela Forum...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
https://www.youtube.com/watch?v=9-UHl0DyQ2cSpecjalnie przesłuchaliśmy całość z ciekawości czy będzie wzmianka o Doktorze. Oczywiście zero zaskoczenia, bo nawet nie pisnęli. Kolejne moje zaskoczenie jako laika, to keto dopuszczające 100g węglowodanów? W komentarzach czytałem jak ludzie piszą o 50g, czyli wzięli to pewnie z ich kanału, którego nie śledzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=9-UHl0DyQ2cSpecjalnie przesłuchaliśmy całość z ciekawości czy będzie wzmianka o Doktorze. Oczywiście zero zaskoczenia, bo nawet nie pisnęli. Kolejne moje zaskoczenie jako laika, to keto dopuszczające 100g węglowodanów? W komentarzach czytałem jak ludzie piszą o 50g, czyli wzięli to pewnie z ich kanału, którego nie śledzę. Bracia Mroczki... .
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przez pewien czas, a potem mają różne dolegliwości. Chociaż obecne "keto" to jest praktycznie DO... 50-100g węglowodanów, to jest keto?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niektórzy teoretycznie się odżywiają , a w praktyce "tłuste koryto" Dużo takich przychodziło na spotkania, dzięki nim, wie się trochę...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Widziałem dachowki solaryczne - cena kosmos...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
https://www.youtube.com/watch?v=9-UHl0DyQ2cSpecjalnie przesłuchaliśmy całość z ciekawości czy będzie wzmianka o Doktorze. Oczywiście zero zaskoczenia, bo nawet nie pisnęli. Kolejne moje zaskoczenie jako laika, to keto dopuszczające 100g węglowodanów? W komentarzach czytałem jak ludzie piszą o 50g, czyli wzięli to pewnie z ich kanału, którego nie śledzę. Najważniejsze, że w dobę robią 25tys. wyświetleń... Znaczy - medialni są.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To fakt. Sama nie wiem czy to dobrze... Chyba tak, jeśli Doktora Kwaśniewskiego Diety Optymalnej nie popierają... Ale nie wiadomo czy jeszcze ich nie zaczną ścigać za to, że jako lekarze nie działają zgodnie z paradygmatem nauk medycznych...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ale to jakaś "antyweganka" - no jak tak można obrażać wegetarian! Ło Matko Bosko i Św. JPII!! "Mózg wegetarian się kurczy" - no jak tak można gadać do wegefanatyków dietetycznych?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mądra kobieta...
|
|