Jarek
Go
|
mam wrazenie ze "tłuste zycie" czytała..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko możliwe... Teraz jest wielu "odkrywców" tłustej diety...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
A teraz 3-go maja chyba okrągła rocznica powołania Stowarzyszenia przypada! Jaka szkoda, że nie można tego uczcić tak jak na to zasługuje to wydarzenie. 1,5% - kto może...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Doktor Kwaśniewskim chciał aby Stowarzyszenie działało... "W dniu 3 maja 1998 roku w Jaworznie z inicjatywy Adama Jany, mieszkańca Jaworzna, inspektora Wojewódzkiej Komendy Policji w Katowicach, znającego już od kilku lat zasady diety optymalnej wg wiedzy dr. J. Kwaśniewskiego, zorganizowane zostało spotkanie w Jaworznie z dr. Kwaśniewskim, na którym to zawiązany został Komitet Założycielski Stowarzyszenia Bractw Optymalnych im. Ks. Prof. Wł. Sedlaka. Inicjator tego przedsięwzięcia Adam Jany w pierwszym Biuletynie OSBO z dnia 26-05-1998 r. przekazał nam optymalnym takie informacje: "Na pewno łączy nas chęć propagowania wiedzy doktora Jana Kwaśniewskiego. Jego dorobek naukowy nie może przecież być nie wykorzystany. Czekają na to ludzie z całej Polski i całego świata." https://optymalni.org.pl/o-nas/o-nas/
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A byłem, ale jak zwykle się nie udzielałem publicznie. A szkoda, bo żadne "bractwa" w nazwie by nie przeszły... Najważniejsze, że udało mi się tę niefortunną nazwę sprostować - szkoda, że tak późno.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tego linka nigdy nie czytałem
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
A teraz 3-go maja chyba okrągła rocznica powołania Stowarzyszenia przypada! Jaka szkoda, że nie można tego uczcić tak jak na to zasługuje to wydarzenie. 1,5% - kto może... Może Zarząd OSO wykarze inicjatywę w zorganizowaniu uroczystości 25 lecia Stowarzyszenia? Ciekawe byłoby spotkanie po latach.....
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Darmowe turnusy? Feature
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mnie nie, ale nie lubie jak ktos sie bez powodu przy...bo ma zly dzien Powinieneś pisać w temacie Humor - wyłącznie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lepsze to niz pisanie wylacznie do tematu "bajki i wyssane z palca historie z mchu i paproci"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wspolne czyli niczyje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Sary chwyt - pomożecie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Niemcy 67 a już do 70 chcą tyrac...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Trzeba na grubego davidka i ponurego jakubka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Niemcy 67 a już do 70 chcą tyrac...
Pewnie głodowe emerytury w rajchu, bo na "reperacje dla Polski i Polaków" ciułają...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|