renia
|
Naturalnie Natura Go wyleczy... z Waszą pomocą...
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Och te Kobiety, nawet orgazm potrafią udawać. a faceci związki
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tak to jest, jak się zawiera te związki na papierze lub przed księdzem...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
już w domu Przyczyna usunieta! 80-100% objawów , powtarzam - objawów zniknęło!!! Teraz pora na wyniki - to kwestia kilkunastu dni... Tak jak napisałem: - kwestia kilkunastu dni - teraz ok dziesięciu i ...pełna norma!(potwierdzają to dzisiejsze - rośnie , oj rośnie )
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
już w domu Przyczyna usunieta! 80-100% objawów , powtarzam - objawów zniknęło!!! Teraz pora na wyniki - to kwestia kilkunastu dni... Tak jak napisałem: - kwestia kilkunastu dni - teraz ok dziesięciu i ...pełna norma!(potwierdzają to dzisiejsze - rośnie , oj rośnie ) Czyli 2 sukces z białaczką. Gratulacje!
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tu i tu "zadziałał" węglowodan z żywego błonnika? cicra 80g
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wirtualia są suuuuuuuuper.
|
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
Wiec co bylo przyczyna tej bialaczki? Miales napisac?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Chcesz żeby się Twojemu dziecku pokarm zakwasił?
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
"PODPOWIEDZIANO" mi , że przyczyny, w tym przypadku , ostrej białaczki szpikowej , w dzieciństwie szukać należy... i tak się stało. To ostatnie słowa na ten temat. Reszta to dokumenty , które niebawem ukażą się na www.jedzoptymalnie.pl (news) , oraz na obecnym forum i...może jeszcze gdzieś....
|
|
|
|
|
|
|
barja
Go
|
Bardzo to wszystko ciekawe, najpierw ogłoszenie: PRZYCZYNA USUNIĘTA, a potem stwierdzenie, że przyczyny należy szukać w dzieciństwie. Jak można komukolwiek usunąć dzieciństwo?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobre dzieci twierdzą, że to o migdałki chodzi...
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Dobre dzieci twierdzą, że to o migdałki chodzi... eeee...tam migdalki -moja 86-letnia ciotka ,w dzieciństwie miała usunięte jak dotąd ,zyje i jest sprawna .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może to nie "te" migdałki...
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Bardzo to wszystko ciekawe, najpierw ogłoszenie: PRZYCZYNA USUNIĘTA, a potem stwierdzenie, że przyczyny należy szukać w dzieciństwie. Jak można komukolwiek usunąć dzieciństwo?
Z całym szacunkiem , ale światowe sławy tego pojąć nie mogły , a co dopiero... i to - "usunąć dziecistwo". Tego ja też pojąć nie mogę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Hereby, I limit my hoggery to the area where onion and lard are the best cure for everything ...
Może cebulak ma rację? Ostatecznie chodzi tylko o poprawne proporcje BTW.
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|