renia
|
Jeszcze może być Papa Smerf...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To jest dziwne... No wlasnie, tak z dnia na dzien. Szkoda dziecka, nie lubie czytac, ze male dzieci umieraja. Ale juz wczesniej cos sie musialo dziac.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Papa Smerf ma naturalnie pierwszeństwo!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest dziwne... No wlasnie, tak z dnia na dzien. Szkoda dziecka, nie lubie czytac, ze male dzieci umieraja. Ale juz wczesniej cos sie musialo dziac. Kiedyś na mojej ulicy dziewczynka chorowała na białaczkę, chyba dwa lata chorowała, a w wieku 4 lat zmarła...Ale to było chyba 30 lat temu...Tak nagle to chyba nie atakuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przecie napisałem , że: "Całość pt. CZY CUD SIĘ SPEŁNIŁ znajdzie swoje miejsce tam , gdzie powinno i wtedy , kiedy powinno". Nadszedl juz ten czas i to miejsce? Bo na razie nic nie wiadomo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Wystarczy, że Ty czytasz.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale że tak z pewną nieśmiałością zapytam, są klamki w tym szpitalu?
|
|
|
|
|
|
|
krobert
Go
|
Kristan,
cokolwiek i jakkolwiek się stało, cieszę się bardzo, że z Weną coraz lepiej. Ogromnej siły trzeba, widać ją między wierszami - niech Wam jej nigdy nie braknie. Pięknie piszesz o Żonie. Inspirujące.
Najserdeczniejsze pozdrowienia, niech szybko wraca do zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dziękuję "krobercie" Pozdrawiamy.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Gdyby ktoś napisał - "Kwaśniewski się myli, bo piszą w bichemii, że betaoksydacja jest 10x wolniejsza od spalania cukru" - chętnie wykazałbym, że betaoksydacja daje wiecej energii netto w jednostce czasu niż zamiana glikogenu w energię.Ale nie ma takich, którzy zadają takie pytania więc się nie odzywam, bo po co? A ja właśnie gromadzę materiał na kolejny post i to by mi się przydało. No chyba, że w późniejszym czasie jednak to wykazałeś, to prędzej czy później się dokopię do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Alan Bullock
Go
|
o chyba, że w późniejszym czasie jednak to wykazałeś Toana już nie ma, zaszkodziło mu ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Gdyby ktoś napisał - "Kwaśniewski się myli, bo piszą w bichemii, że betaoksydacja jest 10x wolniejsza od spalania cukru" - chętnie wykazałbym, że betaoksydacja daje wiecej energii netto w jednostce czasu niż zamiana glikogenu w energię.Ale nie ma takich, którzy zadają takie pytania więc się nie odzywam, bo po co? A ja właśnie gromadzę materiał na kolejny post i to by mi się przydało. No chyba, że w późniejszym czasie jednak to wykazałeś, to prędzej czy później się dokopię do tego. Nie chce mi się intelektualnie wysilać dla takich, co im nie staje sił po bieganiu!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
o chyba, że w późniejszym czasie jednak to wykazałeś Toana już nie ma, zaszkodziło mu ŻO. Toan wróci, tylko Szefu listu intencyjnego nie chce wystosować. Cierpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|