lutonn
Go
|
Korzystając z "odbanowania" Własnym oczom nie wierzę CO TAKIEGO ??? Ty byłeś zbanowany, no nie, chyba podpuszczasz Bruford No w każdym razie pozdrawiam i gratuluje ponownego dostępu do tego fantastycznego forum hehehe
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
No wszystkim bardzo dziekuje ( zwlaszcza Elmo ). Brakuje mi tego forum ale Toan mnie stale banuje.To chyba nie jest malostkowosc? Zanim zostane zbanowany wyjasnienie.Nadczynność to raczej stan hormonalny niż jednostka chorobowa.Prowadzi do niej jakaś konkretna choroba np zapalenie typu Hashimoto>W nim np wystepujena poczatku choroby ustepujaca samoistnie nadczynność. No to do zobaczenia.tj nastepnego odbanowania Pozdro dla wszystkich wlaczajac przeciwnikow.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
No wszystkim bardzo dziekuje ( zwlaszcza Elmo ). Brakuje mi tego forum ale Toan mnie stale banuje.To chyba nie jest malostkowosc? Zanim zostane zbanowany wyjasnienie.Nadczynność to raczej stan hormonalny niż jednostka chorobowa.Prowadzi do niej jakaś konkretna choroba np zapalenie typu Hashimoto>W nim np wystepujena poczatku choroby ustepujaca samoistnie nadczynność. No to do zobaczenia.tj nastepnego odbanowania Pozdro dla wszystkich wlaczajac przeciwnikow. Bruford mysle, ze to jakis wirus tobie blokuje dostep do forum. Nie moge uwierzyc, ze to sprawka Toana. Toan zrob cos z tym wirusem!!!! Szkoda zeby taki talent jaki ma Bruford sie marnowal. Widze w Brufordzie potencjalne wsparcie dla ZO i DO
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
Widze w Brufordzie potencjalne wsparcie dla ZO i DO Żebyś wiedział
|
|
|
|
|
|
|
|
Rajano
Go
|
Brakuje mi tego forum ale Toan mnie stale banuje.To chyba nie jest malostkowosc? TOAN, prośba nie banuj Bruforda, w końcu to lekarz a wiadomo lekarze róznie reagują na ŻO, a skoro Bruford jest na tym forum można sądzić że On też dostrzega pozytywne strony ŻO. Jest powiedzenie "co nas nie zabija wzmacnia nas", można powiedzieć im więcej "batów" otrzyma ŻO i się "oprze" tym "batom" to tylko wzmocni ŻO. A być może z czasem, Bruford będzie lekarzem optymalnym i założy Arkadię. :DPozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Jakoś trudno mi uwierzyć, żeby Toan banował Bruforda, gdy tolerował/toleruje znacznie cięższe przypadki
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Brufordo napisał: Zanim zostane zbanowany wyjasnienie.Nadczynność to raczej stan hormonalny niż jednostka chorobowa. Póki co, definicja choroby brzmi tak: choroba, dynamiczna reakcja ustroju na działanie czynnika chorobotwórczego; prowadzi do zaburzeń naturalnego współdziałania narządów i tkanek, a w następstwie — do zaburzeń czynnościowych i zmian org. w narządach i całym ustroju; leczeniem chorób ludzi zajmuje się medycyna; zwierząt — weterynaria. http://encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3885838http://encyklopedia.pwn.pl/lista.php?co=niedoczynno%B6%E6+hormon%F3wJeśli "stan hormonalny" wywołuje, bądź co bądź, różnego rodzaju zaburzenia czynnościowe i zmiany organiczne - to nie da się nazwać takiego stanu "zdrowiem". A jeśli nie jest to zdrowiem, to czym? Podobno - "Język jest potężnym narzędziem. Słowa to podstawa. Zmień znaczenie słów, a zmienisz rzeczywistość." David Kupelian P.S. Ja oczywiście również się cieszę, że znowu z nami jesteś! Może i Tomkiewicze zechcą tutaj wrócić? Przy okazji - pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
Jeśli "stan hormonalny" wywołuje, bądź co bądź, różnego rodzaju zaburzenia czynnościowe i zmiany organiczne - to nie da się nazwać takiego stanu "zdrowiem". A jeśli nie jest to zdrowiem, to czym?
Podobno - "Język jest potężnym narzędziem. Słowa to podstawa. Zmień znaczenie słów, a zmienisz rzeczywistość." David Kupelian
P To jeszcze sprawdź definicję zespołu chorobowego i już będziesz wiedziała o co chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Zespół chorobowy (łac. syndroma), słowo pochodzenia greckiego (σύνδρομο); syn - wspolnie, dromos - droga, przebieg. Jest to grupa objawów klinicznych, laboratoryjnych i innych, które występując wspólnie, są charakterystyczne dla danej jednostki chorobowej lub grupy chorób. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_chorobowyI co chciałeś przez to powiedzieć?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
I co chciałeś przez to powiedzieć? Dla ścisłości - Brufordo może pisać, bo to kaliskie IP z którego chwilowo korzysta ma dostęp do Forum, ale... tylko kulturalna odpowiedź wchodzi w rachubę.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dla ścisłości - Brufordo może pisać, bo to kaliskie IP z którego chwilowo korzysta ma dostęp do Forum, ale... tylko kulturalna odpowiedź wchodzi w rachubę. To Bruford będzie musiał jeździć do Kalisza,żeby móc napisać na Forum? Bruford, jakby co, to bedziemy robić zrzutkę na paliwo tylko podaj nr. konta Pozdro dla ......... przeciwnikow.
pozdro również
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Toan napisał: Dla ścisłości - Brufordo może pisać, bo to kaliskie IP z którego chwilowo korzysta ma dostęp do Forum, ale... tylko kulturalna odpowiedź wchodzi w rachubę. Ehh... trochę mnie wzrusza, że Brufordo pisze z mojego rodzinnego Kalisza... Może nawet cokolwiek złagodnieje pod jego wpływem???...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Krysiu, w Kaliszu jest sporo mieszkańców, nie łam się
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
Ehh... trochę mnie wzrusza, że Brufordo pisze z mojego rodzinnego Kalisza... Może nawet cokolwiek złagodnieje pod jego wpływem???... Gdzie mieszkałaś ?Mam tu tzw dobra rodzinne.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Brufordo napisał: Gdzie mieszkałaś ?Mam tu tzw dobra rodzinne. Od urodzenia na ul. 23-go Stycznia (obecnie: Stawiszyńska), a potem z rodziną męża na Głównym Rynku pod ratuszem. A Twoje dobra gdzie się mieszczą?
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
Brufordo napisał: Gdzie mieszkałaś ?Mam tu tzw dobra rodzinne. Od urodzenia na ul. 23-go Stycznia (obecnie: Stawiszyńska), a potem z rodziną męża na Głównym Rynku pod ratuszem. A Twoje dobra gdzie się mieszczą? Al Wolności 3
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Koło Hotelu Europa? Hmm...
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
Koło Hotelu Europa? Hmm... Hotel Europa to nowość.Nawet niezły , muszę powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Koło Hotelu Europa? Hmm... Hotel Europa to nowość.Nawet niezły , muszę powiedzieć. Ho, Ho, Ho, kogo my tu mamy? Nie dosyc, ze inteligentny i wyksztalcony, to jeszcze "władajacy aktywami" koniec swiata masz przechlapane Bruford u "planktonu" (na szczescie na tym forum wystepuje on w ilosciach sladowych)
|
|
|
|
|
|
|
|