Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Portal diet niskowęglowodanowych (Przeczytany 19669 razy)
|
Krystyna*Opty*
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
1.) Takich linków nigdy za wiele! Super sprawa. 2.) Krysiu jesteś podobnie jak admin, jedną z nielicznych osób, które sprawiają, że warto uczestniczyć w tym forum. podawanie linków to nieoceniona pomoc dla rozwoju własnej wiedzy i ewolucji poglądów. 3.) Niestety pewne osoby piszące pod innymi "pseudonimami" rujnują to forum. Ich posty zdradzają zupełną miernotę intelektualną i są strasznym "obciachem" W dodatku winowajcy są hiperaktywni i kryptoagresywni co spowodowało już ucieczkę wielu wartościowych forumowiczów, wynikiem tego jest obecne przechylenie się forum ku upadkowi. „Miałeś chamie złoty róg, ... ostał ci się ino ....”. Tym cytatem z „Wesela” można by spuentować wyczyny tych osób(lub osoby piszącej pod kilkoma pseudonimami), gdyby nie to, że owi pseudointelektualiści, wciąż jeszcze usiłują - dobijać i dołować.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Dzięki Mosik za odzew! Staram się wnosić na forum coś "z treścią", bo sama tego od innych oczekuję Powiem więc wprost i bez owijania... Wiem, będę oczywiście "wrogiem nr 1", ale w końcu ktoś to musi nazwać po imieniu... Kilka osób już próbowało jej to uświadomić, ale do Elmo nie dociera... Najwyraźniej Elmo ciągle nie rozumie, - że forum optymalne nie jest od notorycznego paplania w każdym wątku bez względu na to, czy ma się coś do powiedzenia, czy jest to tylko takie sobie pisanie o niczym. Owszem, krótkie żartobliwe przerywniki - czemu nie? ALE NIE NOTORYCZNE... - że optymalności (czyli tekstów z treścią!) także oczekujemy w tekstach pisanych przez forumowiczów, bo zależy nam na meritum tego forum odmiennego przecież od wszystkich innych... - że inni z poza naszego grona też tu przychodzą i czytają. A pleplanie do czytania ZNIECHĘCA... - że wśrod postów bez treści trudno znaleźć te z treścią (zwłaszcza, że stale tematy rozmów schodzą z tematu założonego wątku) Wspólnie dbajmy o jego JAKOŚĆ nawet kosztem ilości, bo na pleplanie szkoda czasu forumowiczów czytających to i szkoda miejsca na dysku Toana. To tyle. Chętnie poznam opinie innych forumowiczów (?)
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Go
|
Wolność polega na robieniu tego, czego się pragnie. [przysłowie]
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Spocznij!
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Krysiu, nie daj sie wkręcić Nim sie obejrzysz, a Mosik wręczy ci kij i bedziesz razem z nim naganiała innych na forum Mattiego Nie kazda dieta niskowęglowodanowa jest OK, a wręcz przeciwnie. Przykładem moze być m.in. wymioniona w twoim linku dieta Atkinsa. Gromowładny Mosik tak cie zachwala za ten link własnie dlatego, że znowu jest szansa na wprowadzenie ludzi w błąd.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
znowu jest szansa na wprowadzenie ludzi w błąd. Jest spore grono osób, które nie dadzą się wprowadzić w błąd. To właśnie dla nich warto...
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
szkoda miejsca na dysku Toana... Kompresja i indeksowanie skutecznie zapobiegają przepełnieniu
|
|
|
|
|
|
|
mala
Go
|
Na tym forum w bardzo wielu wątkach jest mnóstwo wypowiedzi nie na temat, to ogromnie utrudnia korzystanie z informacji tu zawartych. Niewątpliwie jest wiele rzeczy bardzo przydatnych ale wyłowienie ich zajmuje bardzo dużo czasu. Na innych forach takie posty są po prostu kasowane i po problemie. Przecież jest dział "Wolne tematy" -i tam mogliby sobie chętni podyskutować nie zaśmiecając innych wątków.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Krysiu po co ta irytacja ? Paplam sobie w Wolnych tematach (najczęściej). Ty za to paplałaś wszędzie ,zwłaszcza z Brufordem.Niekiedy było ciekawie,a niekiedy nuda.Jak byłam nuda ,to nie czytałam.Tobie też proponuję nie czytać nudy,bo po co sie masz złościć i zazdrościć? Może jakiś relaks by się przydał Acha.I nie zachowuj się jak rozkapryszona,zdziecinniała starsza pani ,bo to jest żenujące,co innego gdybyś miała parenaście lat. I nie ma się na co obrażać tylko spojrzeć na siebie z dystansu EOT
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
W dodatku winowajcy są hiperaktywni i kryptoagresywni co spowodowało już ucieczkę wielu wartościowych forumowiczów,
Myślę,że powinieneś dołączyć do ich szeregu,bo bratku mieszasz tu na Forum Niestety tylko nieliczni to zauważają i to oni zwracają innym uwagę na takich jak Ty. PS.Po odejściu tych mędrców z Forum dało się zauważyć lawinową rejestrację Gości ,którzy chcieli zamieszać.Nie dajmy się im wkręcić Pozdrawiam Cię "mośku" .
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
na forum Mattiego Dzięki mozesz częściej wpominać to wspaniałe miejsce... Zapraszam również haha.Zrobiłem fajnego shoutboxa wczoraj.Zmienie na lepszy ale n achwilke zostawiam go .Zobaczcie.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Zapraszam również ...
Dzięki Ale jakoś przyzwyczaiłam się do tego Forum,a z moimi przyzwyczajeniami jest tak,że trudno jest mi z nimi zerwać,szczególnie z tymi ,które mi służą
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Ha i zrobiłęm nowy banner fajowy sądze=oceńcie i także FAJOWE odnośniki... mało mówie mało reklamuje stronka nie jest wrzucona zbyt... ale rozwijam powli czy szybciej jak mi sie chce i tak by mi to sprawiało radosć i satysfakcje . Zobaczcie kupa pracy była :)ale super satysfakcja potem .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Doceniam Cię Matti,za Twoją pracę Myślę,że niektórzy powinni wziąć z Ciebie przykład i zrobić sobie swoją stronkę,aby potem na niej rządzić:banować,zamykać usta,mówić kto powinien pisać ,a kto powinien przestać Jest tu paru takich,którym się zdaje ,że to Forum jest ich .Mają tupet!
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Jest spore grono osób, które nie dadzą się wprowadzić w błąd. To właśnie dla nich warto... Nie ma dwóch zdań. Zgadzam się, warto. Też korzystam z linków i czytam różne teksty. Moja uwaga dotyczyła czego innego. Czy zauważyliście, że Mosik dał się poznać w zaledwie 3 postach i w każdym dyktuje warunki na forum, gromi, karci, ocenia? Mnie również zbeształ za słowa Białko jest słabo przyswajalne, więc przystosowujemy je (smazymy, gotujemy, dusimy), żeby przyswoić to całe białko, a nie zajmować nasz organizm przetrawianiem białka i wydalac go zaraz potem prawie w całosci , że wspomniałam o tym, że białko nieprzetrawione ogniem jest słabiej przyswajalne. Moje słowa "to całe białko" na pewno są nieścisłe, ale sens jest oczywisty. Nie pisałam tu rozprawy naukowej. Dostałam od Mosika komentarz: piszesz żenujące głupoty, radze poczytać i nie pisać herezji, no chyba, że się wierzy w cuda nadprzyrodzone Dalej Mosik nalega: warto chociaż przeczytać( i próbować zrozumieć co pisze) linki które podał Matti mimo, że traktuje się go "pobłażliwie" bo w przeciwnym razie można wyjść na "EDIOTE" A ja pytam: Czy mogę nie wchodzić na forum Mattiego, zeby Mosik nie próbował mnie obrazać? Przy okazji. Mam różną literaturę. Zapewniam Mosika, ze czytałam. Nie odrzucam nic z założenia. Dzieki temu teraz odzywiam się Optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Ehh.Szkoda czasu na Mosika,czy tam Mośka . Mosik zaglądnie raz na jakiś czas ,napisze coś o uciekających mędrcach i znika.Jednym słowem:namiesza i znika a my się w to wkręcamy.Jemu przecież o to chodzi Proponuję ,następnym razem gdy napisze,dać mu ignora
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Krysiu, nie daj sie wkręcić Nim sie obejrzysz, a Mosik wręczy ci kij i bedziesz razem z nim naganiała innych na forum Mattiego 1.)Ewo dlaczego podbierasz Krysie pod włos? 2.)Czy to ładnie tak bezpodstawnie szczuć na bogu ducha winnego, nowego forumowicza? 3.)Czy wszyscy a zwłaszcza nowi mają wyć z zachwytu czytając treści z "pod trzepaka obok śmietnika" rodem lub delikatnie ujmując mijające się z prawdą. 4.)Co do naganiania, to rozumiem, że twoim zdaniem merytorycznie i stylistycznie forum Matiego jest na poziomie Kononowicza i ostrzegasz Krysię przede mną, jako protagonistę miernoty intelektualnej wydalanej przez Matiego. na zasadzie "Nie tykaj gówna bo sama zaczniesz śmierdzieć". Jeśli się nie mylę to tylko pogratulować "zmysłowości" Ewo!
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Nie kazda dieta niskowęglowodanowa jest OK, a wręcz przeciwnie. Przykładem moze być m.in. wymioniona w twoim linku dieta Atkinsa. Gromowładny Mosik tak cie zachwala za ten link własnie dlatego, że znowu jest szansa na wprowadzenie ludzi w błąd.
1.)Rozumiem, że chcesz wszystkim się pochwalić jak dobrze znasz dietę Atkinsa, tym samym jako niekwestionowany autorytet analogicznie jak elektryk w "sztywnych elastycznych skarpetach" wołasz! Jestem za a nawet przeciw! 2.)Ewo no napisz jak ty to robisz, że masz taką kobiecą intuicje i przewidujesz lepiej od "pastuszków fatimskich" w temacie "Szansa na wprowadzenie ludzi w błąd". Ewuniu z takim talentem przepowiadania to tylko do Radia Maryja, przebijesz z pewnością niekwestionowaną gwiazdę Anny Sobeckiej a jakie zaszczyty przed tobą.
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Krysiu po co ta irytacja ? Paplam sobie w Wolnych tematach (najczęściej). Ty za to paplałaś wszędzie ,zwłaszcza z Brufordem.Niekiedy było ciekawie,a niekiedy nuda.Jak byłam nuda ,to nie czytałam.Tobie też proponuję nie czytać nudy,bo po co sie masz złościć i zazdrościć? Może jakiś relaks by się przydał 1.)Ta "irytacja" to po to aby paplanina nie działała jak irygacja. 2.)Paplam sobie ...... (najczęściej). - To ŚWIĘTE słowa po drobnej korekcie. 3.)Przykład paplania z Brufordem to akurat strzał ślepą kulą w płot, oceniasz pejoratywnie w ten sposób kazdego kto pisał z Brufordem. Ciekawe czy posty admina mieszczą sie w tej wykreowanej przez ciebie kategorii? 4.) Co do tej złości i zazdrości to waćpanno, nie ta klasa ludzi. Krysia nie startowała w szkolnej olimpiadzie matematycznej i nie zajęła czołowego miejsca w pierwszej dziesiątce. Czy ja się mylę, a propos? 5.)Co do antidotum na różne przypadłości to w rewanżu za relaks proponuje snopowiązałkę, bo jak tyle słomy wychodzi , to może to pomoże.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|