Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Proporcje BTW (Przeczytany 7783 razy)
|
elmo
Go
|
Mam prośbę szczególnie do Morgano Z racji tego ,że zajmujesz się tym od dawna ,czy mógłbyś mi obliczyć ile czego zjadłam? Zaczynam od śniadania: Jedno całe jajko i 2 żółtka (średniej wielkości) -nie ważyłam... Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dziękuję wszystkim serdecznie (szczególnie Morgano) za obliczenie mi BTW W sumie fajnie,bo do lekarza nie musiałam iść
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Znalazłam to specjalnie dla ciebie, Elmo,
Chylę czoło jaśnie pani Poszukam sobie jeszcze parę rzeczy ...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Poszukaj sobie jeszcze paru rzeczy, a jak będziesz potrzebowała wiecej, przeslę ci mailem. Podaj mailem swoje zapotrzebowanie.
Gratulacje wyboru. Wiodzę, że wzięłaś się serio za ŻO
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
W tabelach pisze,że schab w 100g ma B -16,8 ; T -8
Coś mi nie za bardzo wychodzą te proporcje. Chyba jednak jem za dużo białka.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Skoro masz apetyt na wiecej białka, może to oznaczać, że jesz za chudo
|
|
|
|
|
|
|
turysta
Go
|
Tu znajdziesz doskonały i prosty kalkulator do pobrania :lol:http://www.gazetaoptymalna.pl/kalkulator.html
|
|
|
|
|
|
|
turysta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dzięki Turysta Z ciekawości sobie troszkę policzę.Zobaczę co mi z tego powychodzi
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Elmo, ćwicz. Z jakiej ciekawości? Z potrzeby licz, z głodu Fajny link, turysta. Nie znałam go.
|
|
|
|
|
|
|
turysta
Go
|
Wiem wiem naprawdę jest super!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elmo, ćwicz. Z jakiej ciekawości? Z potrzeby licz, z głodu Ewa Doszłam do wniosku ,że nie che mi się bawić w te klocki,choć "gadżety" do tego są fajne Jem,ćwiczę i mam nadzieję,że jakoś to będzie No i nigdy nie zapominam,ze każdy z nas kiedyś umrze i ten co liczy i ten co nie liczy. I tak jak Daniel napisał,że najważniejsza jest POKORA,pokora wobec Boga,bez tego samo liczenie nic nie da Pozdrawiam Cię Ewo .Jesteś dla mnie takim "natowym" szczęściem
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|