Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Otyłość a leki (Przeczytany 5907 razy)
|
Michaud
Go
|
Witam. Proszę o pomoc . Mam zdiagnozowane RZS i tocznia układowego, dlatego przyjmuję leki sterydowe ( Arechin, metypret, methotrexat). Czy jest jakiś sposób abym nie tył, może jakaś dieta, ważę 90 kg i to chyba nie koniec, ciężko jet siebie nosić na chorych stawach z taką wagą, a poza tym szybko się męcze, chyba mam cos z krążeniem. Mam 44 lata .Z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
Sądze ze lepsze efekty medycyna naturalna i nie zaszkodzi cie ani troche bo leki maja ogrom ubocznych działań.
Dieta? DN żo bywa ok ale zależy jaki rodzaj.Ja jestem przeciw zbytniemu obcinaniu białka i węglowodanów!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Matti napisal: Ja jestem przeciw zbytniemu obcinaniu białka i węglowodanów pomylily ci sie Fora, zrozum nareszcie,zasady DIETY J.Kwasniewskiego i pojmij nareszcie,ze masz zbyt malo doswiadczenia,ba wypowiadac sie na temat jakiejkolwiek diety, Marcin
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ja jestem przeciw Matti, ty mozesz cytować mądrych ludzi, powoływać sie na nich, jesli ich zrozumiesz, ale nie rzucaj się na doradzanie innym na temat żywienia leczenia, życia. Podpisuję się pod słowami Kodar.
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Go
|
No ina co postawisz? Miedycyna naturalna czy konwencjonalna?
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
|
|