Autor
|
Wtek: Masło (Przeczytany 757032 razy)
|
RafałS
|
|
Odp: Masło
« Odpowiedz #220 : 2014-08-30, 22:28:13 » |
|
To ten co mnie chcial bic mimo 2 metrow wzrostu i 90 kilo wagi?
Toś chudzierlak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #221 : 2014-08-30, 22:35:11 » |
|
Toś chudzierlak. Oj, bo jedynka przed dziewiątką nie wejszła...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
|
« Odpowiedz #222 : 2014-08-30, 22:38:24 » |
|
Aż taki chwat to Zyon nie jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #223 : 2014-08-30, 22:42:53 » |
|
Aż taki chwat to Zyon nie jest. Poniosło mnie ociupinkę
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #224 : 2014-08-31, 00:40:16 » |
|
Gavroche. zamiast trwonić energię na hejt i trollowanie jak zwykle, to lepiej byś ostudził nadzieję Ewy, co do spotkania z Tobą czy chociażby ujrzenia Ciebie. Ona nie wie, że Ty się nie pokazujesz innym Internautom. ;->
Trzeba było od razu uciąć temat, a nie robić płonnych nadziei, a potem zmilczeć i nie kontynuować tematu. <-;
Jak Gavroche się kiedykolwiek komukolwiek w Internecie pokaże to ja... Ach, szkoda gadać o rzeczach nierealnych.
PS I mógłbyś sobie darować wspomnienie ohydnego pocałunku z buraczaną dziewką, bo aż mnie zemdliło. Fu!
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #226 : 2014-08-31, 01:54:05 » |
|
Takiś duży, a takiś strachliwy. A w walce, cóż, wygrywa ten, który nie ma empatii i litości. Ten, który pierwszy skutecznie okaleczy drugiego. Bowiem walka to dzicz i prymitywizm i podejmując się jej należy się dostosować, a nie silić się na konwenanse i dobroduszność. Bezduszność zawsze wygra i przetrwa niezależnie na kogo trafi. Ja oczywiście jestem pełen empatii i dobroci dla ludzi. A oko co najwyżej mógłbym Ci wyłupić przypadkowo, w ferworze walki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #227 : 2014-08-31, 08:14:25 » |
|
Jak Gavroche się kiedykolwiek komukolwiek w Internecie pokaże to ja...
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam się czym pochwalić
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #228 : 2014-08-31, 08:17:02 » |
|
PS I mógłbyś sobie darować wspomnienie ohydnego pocałunku z buraczaną dziewką, bo aż mnie zemdliło. Fu!
A to mówi niunio, który w wątku "masło" pokazuje sflaczałe ciałko z bujnym jak szuwar owłosieniem łonowym
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
« Odpowiedz #229 : 2014-08-31, 08:19:28 » |
|
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam się czym pochwalić mistrzostwo świata zrobić sobie takie zdjęcie i jeszcze je wrzucić na neta skajłoker, ty masz naprawdę sieczkę pod kopułą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #230 : 2014-08-31, 08:20:28 » |
|
Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, nie mam się czym pochwalić mistrzostwo świata zrobić sobie takie zdjęcie i jeszcze je wrzucić na neta skajłoker, ty masz naprawdę sieczkę pod kopułą. Oj, bo z zaskoczki go wzięto
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
« Odpowiedz #231 : 2014-08-31, 08:21:35 » |
|
A to mówi niunio, który w wątku "masło" pokazuje sflaczałe ciałko z bujnym jak szuwar owłosieniem łonowym oo jak zobaczyłem to zdjęcie, to później parę dni bałem się otwierać forum.dr-kwasniewski.pl, bo bałem się, że z zaskoczenia skajłoker będzie publikował nowe foty, i faktycznie mogę zwrócić poranną jajecznicę. Poważnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #232 : 2014-08-31, 08:26:58 » |
|
A to mówi niunio, który w wątku "masło" pokazuje sflaczałe ciałko z bujnym jak szuwar owłosieniem łonowym oo jak zobaczyłem to zdjęcie, to później parę dni bałem się otwierać forum.dr-kwasniewski.pl, bo bałem się, że z zaskoczenia skajłoker będzie publikował nowe foty, i faktycznie mogę zwrócić poranną jajecznicę. Poważnie A przecież to inni trolują, gadają o głupotach i bezeceństwach, a Anakin jest jedyny merytoryczny i nie interesuje go co kto je, jak wygląda, ile podniesie czy przebiegnie Wydaje mi się jednak, że te trzaski spokojnie da się wyrównać współczesną chemią psychiatryczną
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #233 : 2014-08-31, 10:43:56 » |
|
Takiś duży, a takiś strachliwy. A w walce, cóż, wygrywa ten, który nie ma empatii i litości. Ten, który pierwszy skutecznie okaleczy drugiego. Bowiem walka to dzicz i prymitywizm i podejmując się jej należy się dostosować, a nie silić się na konwenanse i dobroduszność. Bezduszność zawsze wygra i przetrwa niezależnie na kogo trafi. Ja oczywiście jestem pełen empatii i dobroci dla ludzi. A oko co najwyżej mógłbym Ci wyłupić przypadkowo, w ferworze walki. Nie, no doceniam, ze sie tak okrutnie zezlosciles, ze chciales mnie pobic w przyplywie odwagi albo jakiego szalenstwa Ale jako czlowiek z klasa poskladalbym cie na cztery jak recznik bardzo kulturalniei prawie by nie bolalo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #235 : 2014-08-31, 11:06:34 » |
|
Ja jestem ciekawa jakby tak naprawdę wyglądało Wasze spotkanie w realu... Może wcale nie tak źle jak to tutaj rokuje... Biegną dwa psy wzdłuż ogrodzenia, jeden po zewnętrznej, drugi wewnętrznej i ujadają, mało zębów nie połamią. Nareszcie dobiegają do bramy, która jest... otwarta i konsternacja, cisza, obwąchanie "buzi-dupci", podniesienie nogi i peace O to Ci chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #237 : 2014-08-31, 11:17:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #238 : 2014-08-31, 11:18:01 » |
|
I o to chodzi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
|
« Odpowiedz #239 : 2014-08-31, 11:22:07 » |
|
Ja jestem ciekawa jakby tak naprawdę wyglądało Wasze spotkanie w realu... Może wcale nie tak źle jak to tutaj rokuje... Sugerujesz, ze poszli by na browara?
|
|
|
|
|
|
|
|
|