Autor
|
Wtek: Masło (Przeczytany 757091 razy)
|
renia
|
|
Odp: Masło
« Odpowiedz #240 : 2014-08-31, 11:25:40 » |
|
Nie wiedziałam na czym polega forum i kto jest jego właścicielem (byłam na etapie nauki podstawowej obsługi komputera). Był "jakiś" Admin i nawet długo nie wiedziałam, że to jest syn dr Kwaśniewskiego (Syn Ojca ). Potem się domyśliłam, ale nie wiedziałam, że Forum jest Tomasza własnością. Myślałam, że "admin" to jest tylko taka funkcja, która może przejąć ktoś inny (coś jak moderator). Nie wiedziałam, że On może tak ot zlikwidować Forum... Więcej grzechów nie pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #241 : 2014-08-31, 11:26:18 » |
|
Gavroche. zamiast trwonić energię na hejt i trollowanie jak zwykle, to lepiej byś ostudził nadzieję Ewy, co do spotkania z Tobą czy chociażby ujrzenia Ciebie. Ona nie wie, że Ty się nie pokazujesz innym Internautom. ;->
Trzeba było od razu uciąć temat, a nie robić płonnych nadziei, a potem zmilczeć i nie kontynuować tematu. <-;
Jak Gavroche się kiedykolwiek komukolwiek w Internecie pokaże to ja... Ach, szkoda gadać o rzeczach nierealnych.
PS I mógłbyś sobie darować wspomnienie ohydnego pocałunku z buraczaną dziewką, bo aż mnie zemdliło. Fu!
Ej, chłopaki, mnie nie interesuje, jak kto wygląda. Słowa słowa i tylko słowa liczą się
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #242 : 2014-08-31, 11:26:51 » |
|
Ja jestem ciekawa jakby tak naprawdę wyglądało Wasze spotkanie w realu... Może wcale nie tak źle jak to tutaj rokuje... Sugerujesz, ze poszli by na browara? Naprawdę nie mam pojęcia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #243 : 2014-08-31, 11:28:34 » |
|
Gavroche. zamiast trwonić energię na hejt i trollowanie jak zwykle, to lepiej byś ostudził nadzieję Ewy, co do spotkania z Tobą czy chociażby ujrzenia Ciebie. Ona nie wie, że Ty się nie pokazujesz innym Internautom. ;->
Trzeba było od razu uciąć temat, a nie robić płonnych nadziei, a potem zmilczeć i nie kontynuować tematu. <-;
Jak Gavroche się kiedykolwiek komukolwiek w Internecie pokaże to ja... Ach, szkoda gadać o rzeczach nierealnych.
PS I mógłbyś sobie darować wspomnienie ohydnego pocałunku z buraczaną dziewką, bo aż mnie zemdliło. Fu!
Ej, chłopaki, mnie nie interesuje, jak kto wygląda. Słowa słowa i tylko słowa liczą się Słowa i czyny...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #244 : 2014-08-31, 11:29:33 » |
|
Nie wiedziałam na czym polega forum i kto jest jego właścicielem (byłam na etapie nauki podstawowej obsługi komputera). Był "jakiś" Admin i nawet długo nie wiedziałam, że to jest syn dr Kwaśniewskiego (Syn Ojca ). Potem się domyśliłam, ale nie wiedziałam, że Forum jest Tomasza własnością. Myślałam, że "admin" to jest tylko taka funkcja, która może przejąć ktoś inny (coś jak moderator). Nie wiedziałam, że On może tak ot zlikwidować Forum... Więcej grzechów nie pamiętam. No proszę, Renia chciała przejąć władzę Jak nieświadomość rzeczy może dodać odwagi )))
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #245 : 2014-08-31, 11:30:19 » |
|
Ej, chłopaki, mnie nie interesuje, jak kto wygląda. Słowa słowa i tylko słowa liczą się Barwa głosu czy charakter pisma?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #246 : 2014-08-31, 11:32:21 » |
|
Nie wiedziałam na czym polega forum i kto jest jego właścicielem (byłam na etapie nauki podstawowej obsługi komputera). Był "jakiś" Admin i nawet długo nie wiedziałam, że to jest syn dr Kwaśniewskiego (Syn Ojca ). Potem się domyśliłam, ale nie wiedziałam, że Forum jest Tomasza własnością. Myślałam, że "admin" to jest tylko taka funkcja, która może przejąć ktoś inny (coś jak moderator). Nie wiedziałam, że On może tak ot zlikwidować Forum... Więcej grzechów nie pamiętam. No proszę, Renia chciała przejąć władzę Jak nieświadomość rzeczy może dodać odwagi ))) Absolutnie nie. Ja nawet dobrze cytować nie potrafiłam, a co dopiero forum prowadzić... Ze swoją stroną O-P mam spore problemy...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #247 : 2014-08-31, 11:32:39 » |
|
Ej, chłopaki, mnie nie interesuje, jak kto wygląda. Słowa słowa i tylko słowa liczą się Słowa i czyny... Czyny, to dopiero jak pójdziemy przed siebie za Wilanów. Sprawdzę, ile mrówek zadepcze Gavroche
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #248 : 2014-08-31, 11:33:52 » |
|
Ja jestem ciekawa jakby tak naprawdę wyglądało Wasze spotkanie w realu... Może wcale nie tak źle jak to tutaj rokuje... Sugerujesz, ze poszli by na browara? Na kawele z masele
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #249 : 2014-08-31, 11:33:57 » |
|
Absolutnie nie. Ja nawet dobrze cytować nie potrafiłam, a co dopiero forum prowadzić... Ze swoją stroną O-P mam spore problemy... Ale w tamtych czasach tu by było sporo chętnych na to "stanowisko"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #250 : 2014-08-31, 11:40:23 » |
|
A teraz nie? Waclaw z pewnoscia ma chrapke
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #251 : 2014-08-31, 11:41:27 » |
|
Ej, chłopaki, mnie nie interesuje, jak kto wygląda. Słowa słowa i tylko słowa liczą się Barwa głosu czy charakter pisma? Charakter pisma - Obrazkowy. W żadnym wypadku nie klinowy
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
« Odpowiedz #252 : 2014-08-31, 11:42:08 » |
|
Zyon, sęk w tym, że to Ty założyłeś sobie z automatu tę bójkę. Ja nic takiego nie napisałem. Zaproponowałem jedynie spotkanie twarzą w twarz, a resztę sam sobie dopowiedziałeś. A ja jeno chętnie przekonałbym się czy charakter masz silny czy słaby. Czy psychicznie jesteś silny, bowiem na moje, to ta Twoja psychika zamknięta w 90 kg ciele straciłaby na pewności siebie - w ubliżaniu i wymyślaniu przydomków - przy spotkaniu twarzą w twarz. Tym bardziej, że kiedyś byłeś misiem. Mam nadzieję, że nie gnębionym w szkółce przez niedobrych kolegów pozbawionych empatii, bo to zostawi ślad nawet w psychice takiego goliata. Przymus/obsesję/manię/fiksację na punkcie "robienia mięśni" często mają tacy "skrzywdzeni" goście. Niestety w głowie wciąż kryje się misio, który liczy, że postura zniechęci każdego od powiedzenia "sprawdzam". Oczywiście tu już nie pisałem o Tobie, bowiem Twoje gabaryty pozostawiam w krainie fantazji. Twojej fantazji. I nawet bardziej ciekaw jestem czy facjatę masz równie szpetną, co Gavroche, że tyle czasu tracisz na małpie harce.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #253 : 2014-08-31, 11:44:11 » |
|
A teraz nie? Waclaw z pewnoscia ma chrapke O! Jest z nami Wacław? Jaki cichy
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #254 : 2014-08-31, 11:49:11 » |
|
Anakin, a ty nie jesteś Mateo? Tacy podobni jacys jesteście
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
|
« Odpowiedz #255 : 2014-08-31, 11:50:19 » |
|
Chciałam powiedzieć - Matti
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #256 : 2014-08-31, 11:53:14 » |
|
Anakin, a ty nie jesteś Mateo?
Raczej Matołek
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #258 : 2014-08-31, 12:28:26 » |
|
Zyon, sęk w tym, że to Ty założyłeś sobie z automatu tę bójkę. Ja nic takiego nie napisałem. Ej no, daj spokoj Ja? Ja nic nie zakladalem, ale z tego wyczytuje cos innego Dobra, słuchaj, ćwoku jeden, to całe Twe trollowanie w moim kierunku zaczyna mnie właśnie wkurwiać. Albo zaprzestań tych wycieczek personalnych, albo umówmy się na spotkanie. Dam Ci po gębie, to przez jakiś czas wkurwiać mnie nie będziesz, zasrańcu. Zaproponowałem jedynie spotkanie twarzą w twarz, a resztę sam sobie dopowiedziałeś. A ja jeno chętnie przekonałbym się czy charakter masz silny czy słaby. Czy psychicznie jesteś silny, bowiem na moje, to ta Twoja psychika zamknięta w 90 kg ciele straciłaby na pewności siebie - w ubliżaniu i wymyślaniu przydomków - przy spotkaniu twarzą w twarz. Tym bardziej, że kiedyś byłeś misiem. Mam nadzieję, że nie gnębionym w szkółce przez niedobrych kolegów pozbawionych empatii, bo to zostawi ślad nawet w psychice takiego goliata. Przymus/obsesję/manię/fiksację na punkcie "robienia mięśni" często mają tacy "skrzywdzeni" goście. Niestety w głowie wciąż kryje się misio, który liczy, że postura zniechęci każdego od powiedzenia "sprawdzam". Oczywiście tu już nie pisałem o Tobie, bowiem Twoje gabaryty pozostawiam w krainie fantazji. Twojej fantazji. I nawet bardziej ciekaw jestem czy facjatę masz równie szpetną, co Gavroche, że tyle czasu tracisz na małpie harce. Te twoje projekcje, studiowales psychologie czy to z autopsji te przemyslenia? Misiem bylem, bo sie rozleniwilem na cieplej, unijnej posadce ale to byla taka chwileczka zapomnienia, zawsze bylem szczuply jezeli cie to interesuje. ale unia rozleniwia No tak czy siak pewnie nie chcialbym ci robic krzywdy, bo twoje gabaryty to raczej takie nastolatkwe bym powiedzial a nie meskie, zwlaszcza ta waga piorkowa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|