Autor
|
Wtek: Masło (Przeczytany 757408 razy)
|
Gavroche
|
|
Odp: Masło
« Odpowiedz #460 : 2015-01-21, 17:01:23 » |
|
To musicie suplementy jakieś łykać za to
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
« Odpowiedz #461 : 2015-01-21, 17:16:34 » |
|
Raczej więcej w zieleninie, w papryce, trochę w cytrynie, w wątróbce i starczy...Szczypiorek u nas cieszy się dużym powodzeniem, zawsze świeży i pod ręką.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #462 : 2015-01-21, 17:23:08 » |
|
Czyli wątróbka to dobry owoc Wczoraj kupiłem wieprzową, ponad 0,7kg za mniej niż 3pln.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
|
« Odpowiedz #463 : 2015-01-21, 18:11:23 » |
|
W promocji, czy to zwykła cena?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #464 : 2015-01-21, 18:15:27 » |
|
Nie wiem, chyba zwykła, pierwszy raz kupiłem w markecie, w takim pojemniku plastikowym. Na zakupy w jatce nie było potrzeb.
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
« Odpowiedz #466 : 2015-01-21, 18:21:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #467 : 2015-01-21, 18:22:15 » |
|
No byl ten link strone temu, po co jeszcze raz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #468 : 2015-01-21, 18:22:58 » |
|
Wyrzucę w takim razie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #470 : 2015-01-21, 18:24:04 » |
|
No byl ten link strone temu, po co jeszcze raz?
Dla przypomnienia, skleroza od tego masła przecież... Dzięki, Zofio.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #472 : 2015-01-21, 18:31:30 » |
|
Aaaa, podwojna ochrona to jest to, niczym najlepszy proszek do prania i pasta do zebow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
|
« Odpowiedz #473 : 2015-01-21, 18:42:22 » |
|
Ktoś mi opowiadał, że chyba w Amway był taki produkt, którym można było umyć psa, kuchnię i łazienkę, wyszczotkować zęby i jeszcze podlać kwiaty. Jak Bonie dydy.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
|
« Odpowiedz #474 : 2015-01-22, 09:48:32 » |
|
kurcze raz nie sprawdziłam i oczywiście wpadka
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #475 : 2015-01-22, 10:00:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
« Odpowiedz #476 : 2015-01-29, 14:24:13 » |
|
Zglupiec mozna, przed chwila wklejalem obok linka o oleju kokosowym i pisalo, ze ma same zdrowe kwasy tluszczowe, a tutaj mowia, ze nie A w ogole margaryna to jest super i fajna, bo pani specjalistka przekonuje Wielką zaletą masła jest jego fantastyczny smak. Niestety, jest ono bogate w nasycone kwasy tłuszczowe, czyli właśnie te, które powinniśmy ograniczać - zwraca uwagę Niegowska. Istnieje jednak kompromis: to tak zwane produkty miks, będące połączeniem margaryny i masła.
Specjalistka przekonuje, że margaryna ma też inne zalety. – Margaryna dziedziczy wszystkie dobre składniki z olejów, czyli na przykład kwasy omega-3 i omega-6. To są niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, których nasz organizm sam nie potrafi wytwarzać. Nie znajdziemy ich w maśle, a jeśli znajdziemy, to w bardzo niewielkich ilościach - mówi Iwonna Niegowska. http://www.interia.tv/wideo-maslo-czy-margaryna-dyskusja-na-temat-tluszczow-w-diecie-trw,vId,1637565
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
« Odpowiedz #477 : 2015-01-29, 14:30:06 » |
|
Ktoś mi opowiadał, że chyba w Amway był taki produkt, którym można było umyć psa, kuchnię i łazienkę, wyszczotkować zęby i jeszcze podlać kwiaty. Jak Bonie dydy. Tak kupowałam, zapomniałam jak się nazywa. Dla mnie bomba i faktycznie kwiatki podlewałam, podłogę myłam, naczynia, dolewałam do prania. Fantastyczny. O, weszłam na ich stronę i mam L.O.C. To jedyny ich produkt, którym byłam zachwycona. Resztą, tak sobie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
« Odpowiedz #478 : 2015-01-29, 14:40:07 » |
|
Zglupiec mozna, przed chwila wklejalem obok linka o oleju kokosowym i pisalo, ze ma same zdrowe kwasy tluszczowe, a tutaj mowia, ze nie A w ogole margaryna to jest super i fajna, bo pani specjalistka przekonuje Wielką zaletą masła jest jego fantastyczny smak. Niestety, jest ono bogate w nasycone kwasy tłuszczowe, czyli właśnie te, które powinniśmy ograniczać - zwraca uwagę Niegowska. Istnieje jednak kompromis: to tak zwane produkty miks, będące połączeniem margaryny i masła.
Specjalistka przekonuje, że margaryna ma też inne zalety. – Margaryna dziedziczy wszystkie dobre składniki z olejów, czyli na przykład kwasy omega-3 i omega-6. To są niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, których nasz organizm sam nie potrafi wytwarzać. Nie znajdziemy ich w maśle, a jeśli znajdziemy, to w bardzo niewielkich ilościach - mówi Iwonna Niegowska. http://www.interia.tv/wideo-maslo-czy-margaryna-dyskusja-na-temat-tluszczow-w-diecie-trw,vId,1637565O to chodzi, właśnie jak najwięcej spzecznych informacj!
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
« Odpowiedz #479 : 2015-01-29, 14:50:20 » |
|
Specjalistka przekonuje, że margaryna ma też inne zalety. – Margaryna dziedziczy wszystkie dobre składniki z olejów, czyli na przykład kwasy omega-3 i omega-6. To są niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, których nasz organizm sam nie potrafi wytwarzać. Nie znajdziemy ich w maśle, a jeśli znajdziemy, to w bardzo niewielkich ilościach - mówi Iwonna Niegowska. http://www.interia.tv/wideo-maslo-czy-margaryna-dyskusja-na-temat-tluszczow-w-diecie-trw,vId,1637565Biorąc pod uwagę ze pracuje w "fabryce margaryny' to i tak jest w miarę obiektywna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|