Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Guarana (Przeczytany 8511 razy)
|
Szafek
Gość
|
Witam jestem na tej diecie od dĹuĹźszego czasu, i mam pytanie, mianowicie czy mogÄ stosowaÄ w niej napoje energetyczne i naturalnÄ
guaranÄ??
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
tutaj jest zawrta odp.na twoje pytanie:
Tabletten und Pulver aus Guarana wirken im Grunde wie Kaffee. Hauptwirkstoff ist hier wie dort Koffein und das beseitigt bekanntlich Gefßhle von Mßdigkeit und Abgespanntheit, erhÜht Konzentrations- und Lernfähigkeit - alles aber nur kurzfristig.
|
|
|
|
|
|
|
Szafek
Gość
|
hmm moze ktoĹ to przetĹumaczyÄ nie umiem niemieckiego
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Gość
|
Nie znam niemieckiego ale posĹugujÄ
c siÄ sĹownikiem zrozumiaĹam tyle, Ĺźe zarĂłwno w tabletkach jak w proszku guarana dziaĹa na tej samej zasadzie co kawa, poniewaĹź takĹźe zawiera kofeinÄ, wiÄc krĂłtkoterminowo usuwa zmÄczenie i podwyĹźsza koncentracjÄ.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Bingo
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Guarane-hodowalam kiedys jako ozdobne pnacze, miala b. ladne czerwone, pachnace kwiaty.
|
|
|
|
|
|
|
Szafek
Gość
|
ja wiem ja jakiej zasadzie dziaĹa guarana tylko czy moĹźna jÄ
braÄ jeĹli siÄ jest na diecie KwaĹniewskiego??
|
|
|
|
|
|
|
Matti
Gość
|
napoje energetyczne odpadajÄ
.Za duĹźo dukru i chemikalii w postaci aspartamu itp.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Guarane-hodowalam kiedys jako ozdobne pnacze, miala b. ladne czerwone, pachnace kwiaty.
Cóş, to chyba nie byĹa guarana, bo ta ma kwiaty biaĹe http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/56,101460,10626191,Owoc_guarany__natychmiastowy_zastrzyk_energii,,4.htmlNapar z guarany, tak samo jak yerba, nie podbiĹ mojego serca, mimo, Ĺźe pobudza, to jakoĹ "krzywo"
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|