forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.
2019-03-24, 04:19:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
552880 wiadomości w 4005 wątkach; wysłane przez 59 użytkowników
Najnowszy użytkownik: przemko321
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Ĺťywienie Optymalne
| | |-+  Wszystko o jajach
« poprzedni następny »
Strony: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] Do dołu Drukuj
Autor Wątek: Wszystko o jajach  (Przeczytany 201281 razy)
vvv
Jr. Member
**
wiadomości: 8759


Odp: Wszystko o jajach
« Odpowiedz #500 : 2018-07-01, 12:40:59 »

wyĹź nisza - nisz niĹź
 Confused
Zapisane
Radomiak
Jr. Member
**
wiadomości: 4378


Odp: Wszystko o jajach
« Odpowiedz #501 : 2018-07-01, 12:53:37 »

 Laughing
Smakują mi rzeczy proste. Omlecik ze smacznych żółtek ( nie wiem, czemu się w smaku róşnią, ale się róşnią!!  Laughing).
Także zakupy na bazarku, bez satysfakcji, że zaoszczędziłem przy kupnie dziesięć groszy na sztuce. No cóż, po prostu to do mnie nie dociera. Jakby nieprzystosowany... Rolling Eyes Laughing
Zapisane
Gavroche
Hero Member
*****
wiadomości: 35491


Odp: Wszystko o jajach
« Odpowiedz #502 : 2018-07-01, 13:16:29 »

A tak na marginesie. Co wspólnego mają jajka kupione u chłopa ( bądź chłopki) z moim zdrowiem?
A to jest wyraźnie powiedziane w filmiku tego żałosnego. Very Happy
Jeśli nie chcesz słuchać, to możesz przeczytać opis pod nim. Wink
Zapisane
Radomiak
Jr. Member
**
wiadomości: 4378


Odp: Wszystko o jajach
« Odpowiedz #503 : 2018-07-01, 13:31:31 »

  Laughing
I słuchałem, i czytałem.
Ale mu nie ufam Laughing Laughing Wink
Zapisane
Strony: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] Do góry Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Działające na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeżone.
Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.025 sekund z 19 zapytaniami.