vvv
Gość
|
wyĹź nisza - nisz niĹź
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
SmakujÄ
mi rzeczy proste. Omlecik ze smacznych şóĹtek ( nie wiem, czemu siÄ w smaku róşniÄ
, ale siÄ róşniÄ
!! ). TakĹźe zakupy na bazarku, bez satysfakcji, Ĺźe zaoszczÄdziĹem przy kupnie dziesiÄÄ groszy na sztuce. No cóş, po prostu to do mnie nie dociera. Jakby nieprzystosowany...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A tak na marginesie. Co wspĂłlnego majÄ
jajka kupione u chĹopa ( bÄ
dĹş chĹopki) z moim zdrowiem?
A to jest wyraĹşnie powiedziane w filmiku tego ĹźaĹosnego. JeĹli nie chcesz sĹuchaÄ, to moĹźesz przeczytaÄ opis pod nim.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Nic, Twoje zdrowie zapisane jest w gwiazdach i w genach. Nawet gdybyĹ prĂłbowaĹ byÄ zdrowszy nisz masz byÄ to mrugniesz okiem i siÄ skoryguje. Bajeczka dla niegrzecznych Dzieci
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
A kto to sÄ
jajki?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wolno jeĹÄ jajka! Metaanaliza badan z lat 1966-2000. "Conclusions: Our analysis suggests that higher consumption of eggs (more than 1 egg/day) was not associated with increased risk of cardiovascular disease, but was associated with a significant reduction in risk of coronary artery disease." https://www.amjmed.com/article/S0002-9343(20)30549-0/fulltext
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cycki zawodowe, goĹym okiem widaÄ, Ĺźe to nie garaĹźowa robota.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak mi siÄ pomiesza na stare lata, to teĹź takie sobie zrobiÄ.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
No tak, ale takie melony ona ma we wĂłzku, wystarczy popatrzeÄ. to przez to.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak mi siÄ pomiesza na stare lata, to teĹź takie sobie zrobiÄ. Wystarczy jajca jeĹÄ, tylko trzeba ĹykaÄ w caĹoĹci.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O matko, latwiej ja ubrac niz wyzywic
|
|