Diogenes z Synopy
Go
|
a może zakolegowac się do kilku kulturystów i darmowe żółtka by były ? Podstawiłbym im czyste wiadro na odpadki ( żółtka ) .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wymiana 1:1 białko/żółtko?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nawet 2:1 byłbym skłonny i tak wywalam .
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
proszek żre na mięśnie. Myślałem, że imigranci piją zdrowe mleko z kozy, a nie chemiczne naleśniki z białek.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ten sie uzywilizowal i zintegrowal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A Ty bys pil mleko od Swojej Kobiety? A to jakiś nowy gatunek użytkowy jest ta "Swoja Kobieta"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja piłem. Słodkie, dobre.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Coca-cola z wódą lepsza. Słodkie i miło przyszczypuje...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
A Ty bys pil mleko od Swojej Kobiety? A to jakiś nowy gatunek użytkowy jest ta "Swoja Kobieta"? Dla mnie to potoczne i dyskretne okreslenie zony, kochanki, narzeczonej, etc.
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Mozna by tez rzec, ze dyplomatyczne, bo niby wszystko wyglada OK, ale w sumie nie wiadomo o cocho
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dawniej kulturyści pili mleko od karmiących kobiet, ze względu na GH pono. W filmie "Sztanga & Cash" też chyba było wspomniane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A tutaj mówią, że to dla zdrowia i wzmocnienia. Czyjego? No, przeca nie osła. Podobno męski penis rozwija się lepiej i jest mocniejszy , po ośle, znaczy chyba oślicy. Nooo, na koniec filmu pan, zaprezentował , hm , jak to się robi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak się trafi kobieta. Choć pan stwierdził , że on i z żona i z oślicą. Ale generalnie to ja nie wiem. Hm? Taka tradycja.
|
|
|
|
|
|
|
|