Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: uroda kobiety + pieniądze mężczyzny = miłość (Przeczytany 6440 razy)
|
mosik
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Jak ktos tak postrzega potrzeby kobiety, to tak to widzi. Nie ma na to rady. Wg twojej teorii, kobieta przynajmniej trzyma się tego faceta, skoro umie zarabiać, a próżni faceci po paru latkach muszą sobie zmienić na lepszy model
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Genialne... bogate kobiety pozbawiono miłości
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Pasują do siebie - interesowna, piekna kobieta i bogaty, paskudny i pusty jak garnek po fasoli, facet
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Pasują do siebie - interesowna, piekna kobieta i bogaty, paskudny i pusty jak garnek po fasoli, facet a może inaczej ona kocha go za-wzięcie a on ją za-żarcie
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Co ty?! Taka cwana baba nie umie gotować i nie byłaby taka za-wzieta, gdyby nie forsa
Facet juz tak kombinuje, zeby pichciła żona... najlepiej za swoje
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Bo forsa,fajna furka ,stanowisko jest seksapilem, mężczyzny jak i kobiety.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Bo forsa,fajna furka ,stanowisko jest seksapilem, mężczyzny jak
Nie z mojego punktu widzenia Na pewno znasz Bogumiła z "Nocy i Dni" ,to jest człowiek
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Bo forsa,fajna furka ,stanowisko jest seksapilem, mężczyzny jak
Nie z mojego punktu widzenia Na pewno znasz Bogumiła z "Nocy i Dni" ,to jest człowiek No, ale my tu nie mówimy o chlubnych wyjątkach )))
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Elmo , nie bądż taka skromna -wzięłabyś żula bez grosza przy duszy??? Przeciez jak bidny, to leń albo niepełnosprawny umysłowo Kazda normalna kobieta ,bawidamkiem sie zabawi ale uczucia lokuje tam gdzie większa kasa to stabilność i bezpieczeństwo .
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Genialne... bogate kobiety pozbawiono miłości Pozbawiły się same. Albo robią karierę i starcza im tylko czasu na prędki seks (na uczucia nie ma czasu), albo mąż ciągle, długo charuje na ich bogactwo i też nie ma czasu na miłość (tylko szybki numerek bo już prawie zasypia), albo ich bogactwo przyćmiewa miłość tak boją się o swoje zdobyte dobra, że z nikim się nie wiążą bo myślą, że ktoś czycha na ich majątek.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elmo , nie bądż taka skromna -wzięłabyś żula bez grosza przy duszy??? Przeciez jak bidny, to leń albo niepełnosprawny umysłowo Kazda normalna kobieta ,bawidamkiem sie zabawi ale uczucia lokuje tam gdzie większa kasa to stabilność i bezpieczeństwo .
Nie Rudko.Żula bym nie wzięła-nie jest w moim typie ten rodzaj mężczyzn No ale Bogumił nie był leniem i nie był bidny i nie był żulem .Miał duzo ziemi ,tylko brakowało odpowiedniej kobiety,która trzymałaby jego stronę,a Barbara żywcem chciała się wyrwać ze wsi. A jak bym ja była na jej miejscu,to byłabym szczęśliwa-tak przynajmniej myślę Pewnie,że kasa to stabilność i bezpieczeństwo,bo trzeba również pomyśleć nie tylko o sobie,ale również o dzieciach. Ja wyszłam za mąż za miastowego ,mąż nie wie co to znaczy życie na wsi,nie ciągnie go do natury,a mnie owszem ,ale nie powiem ,ze jestem nieszczęśliwa tak jak Barbara
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Dbam o miłość bo tego za żadne pieniądze się nie kupi, a pieniądze... zazwyczaj jest ich za mało, czy ma się ich dużo czy też niewiele.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|