Diogenes z Synopy
Go
|
katar
A o dużej ilości śmietanki ostatnio zakupionej zapomniałeś? Ile jej wypiłeś razem z gratis wapniem? Przekazałem to Zosi przy kawie. Powiedziała, żebym takich rzeczy jej w ogóle nie powtarzał. Jesz codziennie nie tylko śmietankę i śmietanę. Ale również sery żółte, twarogi, masło. I to w dzień w dzień 1200 dni. Katar miałeś 2 dni. Wnioskowanie jest twoją słabą stroną - rzekła. Chcesz mi powiedzieć, że to przez 1200 dób zakumulowało się w organizmie i nastąpiła eksplozja tego wapna? Chcesz też dodać, że pewnie mam już zapchane wapnem tętnice? Śmiało, mów. Już ten wiek . Jem mleczne odkąd mama mnie od cycka odciągnęła
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja pierdzielę, ale niektórym DO to szkodzi na głowę. Teraz będziesz pół roku rozkminiał drobną infekcję, bo wyczytałeś u Doktora, że optymalni nie chorują? Znasz pojęcie zdrowy rozsądek?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo on nie jest fanatykiem jak ja .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zauważyłem, że najpoważniejszymi problemami na forum jest 1. mój katar, 2. substancja lecząca nieistniejące uzależnienia oraz 3. Prezes i jego 500+ . Dwie ostatnie można pominąć (Bobby wyłożył, Prezes nie będzie się tłumaczył), pozostaje rozkminić mój katar. Większych problemów nie widzę . Mogę razie czego coś rotować, ale nie mleczne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Problemy na tym Forum? Chyba jak serwer zrobi boo boo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie też tak było, ale się skończyło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z serwerem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, z fortepianem.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
1. mój katar,
Musisz szukać pomocy, chłopie. Może zaproponuję Ci mój lek na katar?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Działa niezależnie od tego czy masz katar czy go nie masz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tę johimbinę ? . Na to jeszcze nie chorowałem .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
tę johimbinę ? . Na to jeszcze nie chorowałem . Spróbuj leczenie ciekawsze .
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
tę johimbinę ? . Na to jeszcze nie chorowałem . Kogs IMO lepszy
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Na to jeszcze nie chorowałem . Na johimbinę nie da się zachorować, chyba.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Wy tu gadu gadu, a na fejsie się prezes Tkocz we własnej osobie uaktywnił, czym rozjątrzył ludzi na grupie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dawaj go tu, bo ja nie pejsbuk
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wy tu gadu gadu, a na fejsie się prezes Tkocz we własnej osobie uaktywnił, czym rozjątrzył ludzi na grupie Ale żem ciekaw co tam u starego znajomego .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wy tu gadu gadu, a na fejsie się prezes Tkocz we własnej osobie uaktywnił, czym rozjątrzył ludzi na grupie Za każdym razem jak pisze, to jeszcze bardziej traci na "wizerunku"...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wy tu gadu gadu, a na fejsie się prezes Tkocz we własnej osobie uaktywnił, czym rozjątrzył ludzi na grupie Faktycznie, wyglada na to, ze nie jest sie latwo wypisac jak prezes Tkocz jest szefem Dr,Kwaśniewski z niczego nie zrezygnował .Gdyby Pan był na konferencji w 2010 roku wiedziałby Pan że mam racje.Pozdrawiam płyniemy dalej...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|