Autor
|
Wątek: bol w klatce piersiowej (Przeczytany 63154 razy)
|
adampio
Gość
|
ale wracajac do pestek..ponoc jedzenie pestek arbuza przywraca/poprawia wlasciwosci i jakosc spermy. Nie wiem ile w tym prawdy,ja nie mam takiej potrzeby, sprawdzalem, ale moze cos w tym jest.!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
No wĹaĹnie, Adam, a jak zajmiesz siÄ pielÄgnacjÄ
roslinki, to o swoim bĂłlu zapomnisz
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
No wĹaĹnie, Adam, a jak zajmiesz siÄ pielÄgnacjÄ
roslinki, to o swoim bĂłlu zapomnisz
W sumie taka terapia
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
no tak, jak zwykle, kobieca terapia ( przepraszam), hahahaha, odwracanie uwagi, itd, itp......dobra, dobra dziewczyny, do tematu bo nas z tat wyrzuca, ....mowilismy o pestkach, ......a wiec wedlug mnie pestki sa bardzo wazne......poniewaz bez nich nie byloby niczego.....popatrzcie na avocado......dziobem do dolu...przepraszam, czy nie moze by dziobem do gory?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Nie wiem, czy czasami mozna sobie pozartowac, mam nadzieje, ze Toan nam pozwoli, w koncu czasami, a wedlug mnie, zawsze, trzeba dawac czadu, zartowac podnosic sie na duchu itd, nazwij jak to chcwsz. Miec sie dobrze psychicznie !!!!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Nie wiem, czy czasami mozna sobie pozartowac, mam nadzieje, ze Toan nam pozwoli... No bez przesady. Toan z tego co wiem ma poczucie humoru i sam teĹź lubi poĹźartowaÄ MiÄdzy innymi z tego powodu (Ĺźe mozna sobie poĹźartowaÄ) tak siÄ tutaj zasiedziaĹam
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
no to super, Elmo, bo sledzac forum, nod roku, pomyslalem, ze same zatwrdziele, grzyby itd. a tu siemokazuje, ze sa ludzie z jajami, ktorych jemu przynajmniej 6 dziennie, tak ????!!!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Gość
|
Ale siĂłdme jajo w przypadku "elmo" moĹźe byÄ juĹź szkodliwe na diecie japoĹskiej i przy jej wadze
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
no coz, nie znam wagi elmo, ale podejrzewam, ze i osme jajo by jej nie zaszkodzilo!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Ale siĂłdme jajo w przypadku "elmo" moĹźe byÄ juĹź szkodliwe na diecie japoĹskiej i przy jej wadze AĹź tyle jajek nie jest mi potrzebne,bo nie pracujÄ w kopalni ,no i nie zmiesciĹabym w siebie tyle za nic  w Ĺwiecie  Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
abstrahujac od temutu sprawy, uwazam, ze to jest njlepsze forum na sieci !!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
oj!! zabraklo "a", przepraszam
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Elmo, z tego co pamietam, talboo wazysz 45 kg !!!! przy wzroscie 190 cm, to naprawde jestes "super", tak to sie mowi, czy mam powiedziec w deche!!!!albo sakramencko scupla!, idealna, chuda .....
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
...to jest njlepsze forum na sieci !!!
TeĹź tak uwaĹźam  Jest tu wyjÄ
tkowa atmosfera (przynajmniej dla mnie   nawet wtedy,gdy mi ktoĹ napisze ,Ĺźe piszÄ bzdury lub ,Ĺźe mi sĹoma z butĂłw wyĹazi -to dla mnie komplement   Pozdrawiam Â
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Elmo, z tego co pamietam, talboo wazysz 45 kg !!!! przy wzroscie 190 cm, to naprawde jestes "super", tak to sie mowi, czy mam powiedziec w deche!!!!albo sakramencko scupla!, idealna, chuda .....
Kurcze,adampio,nie mam tyle wzrostu! Mam 162 cm i waĹźÄ 47 kg Dla mnie super
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
tym sie nie przejmuj. sloma z butow, co to znaczy, bo teraz to chyb mowisz jakims dialektem ? !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Elmo, na tak, bardzo super !!!! Coz ja moge innego powiedziec.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
tym sie nie przejmuj. sloma z butow, co to znaczy, bo teraz to chyb mowisz jakims dialektem ? !!!!!
Adampio Nie przejmujÄ siÄ tym,ani mi w gĹowie W koĹcu pochodzÄ ze wsi ....
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
elmo, wszyscy pochodzimy ze wsi......jaki w tym problem....... Wlasnie kupilem dom na wsi, 25 km od 4-go co wielkosci miasta w Danii. To 4-te co do wielkosci miasto mialo 125.000 ludzi, teraz mieszkam w spolecznosci, bo jak mazwac miejscowosc , w ktorej mieszka 300 osob ???? ale jest super. Co to ta sloma z butow.....bo szarady jeszcze nie rozwiazalem!!!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Co to ta sloma z butow.....bo szarady jeszcze nie rozwiazalem!!!
MusiaĹbys siÄ zapytaÄ tych,ktĂłrzy tego zwrotu urzywali Oni zapewne bÄdÄ
wiedzieli najlepiej,co mieli na myĹli
|
|
|
|
|
|
|
|
|