genek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
ewentualnie jedna osoba może się zgadzać z moimi pogladami.Jak już się więcej zgadza,to czuję,że coś jest nie tak,że czas na zmiany )) To niemal jak Dirty Harry
|
|
|
|
|
|
|
genek
Go
|
ewentualnie jedna osoba może się zgadzać z moimi pogladami.Jak już się więcej zgadza,to czuję,że coś jest nie tak,że czas na zmiany )) To niemal jak Dirty Harry Ewa normalnie nie mogę dosłownie lecą mi łzy ze śmiechu Ten Brudny Harry to ci sie udało Naprawdę teksty są coraz lepsze, Szymon Majewski wysiada
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
ewentualnie jedna osoba może się zgadzać z moimi pogladami.Jak już się więcej zgadza,to czuję,że coś jest nie tak,że czas na zmiany )) To niemal jak Dirty Harry E tam Brudny Harry .Bardziej odpowiada mi Wiliam Munny z Unforgiven
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Tylko zażartowałam. Najbardziej pasuje zbuntowany 15 latek, co na złośc mamie odmrozi sobie uszy.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tylko zażartowałam. Najbardziej pasuje zbuntowany 15 latek, co na złośc mamie odmrozi sobie uszy.
eeee przesadzasz .Nigdy nie odmrażałam sobie uszu na złość Zawsze zakładałam czapkę ,gdy było zimno
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Elmo, jestes niekonsekwentna. A to? Jak wszyscy mówią TAK-ja mówię NIE Jestem znudzona
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elmo, jestes niekonsekwentna. A to? Jak wszyscy mówią TAK-ja mówię NIE Jestem znudzona No to napisałam ,że wtedy zaczynam czuć ,że coś jest nie tak i dlatego zmieniam zdanie,ale nie robię tego ,żeby komus zrobić na złość. A to,że jesteś znudzona ,to mnie ma to obchodzić? Znajdź sobie jakieś zajecie,chyba nie czekasz na to,że bedę Cię tu zabawiała. EOT.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
))))))))))) I taka właśnie mi się podobasz Dobra jesteś. Znowu sie ozywiłam )))
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
TEraz to juz całkiem nie ma z czego wybierać. PO, PiS i ogon ... ble Wczesniej trza bylo na wybory chodzić. Zresztą, niektórzy rzeczywiście nie powinni chodzić na wybory )))) Ludzie sa tak beznadziejni , ze gdyby im pokazywac w TV zamiast politykow jakies inne np zwierzeta konie krowy swinie osly itp i robic z nimi debaty , pokazywac sondaze to media sa w stanie tak pomieszac tym ludziom ze poszliby zaglosowa na nich .Tak samo jest z pisem i PO poprzez manipulacje medialne praktycznie tylko o nich mowimy PO PIS i ogon heh , ja natomiast jak pójde to zaglosuje na PSL tak na przekor i nie tylko
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
[ nikt nic nie zmieni bo rządy jeż zostały zniewolone przez lichwiarzy u nas jest to zasługa Balcerowicza wel Buholtza poczytaj P
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ali-"Nieudasie". Wszystko jest mozliwe. Nie kracz
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Mosik, postępujesz bardzo nieroztropnie nastawiajac przeciw sobie (nieobecne tu) wszystkie "mentalne blondynki" z tego Forum! Poglądy "Mentalnych blondynek" z natury nie są dobre ani nie są złe ale ich treść oraz ekspresja mogą odbiegać od poziomu jaki reprezentuje np. prof. dr hab. Bogusław Wolniewicz specjalizujący się w filozofii religii i filozofii współczesnej. Jaki poziom może stanowić miły punkt odniesienia dla "wszystkich" do rozpatrywania zjawisk o których piszemy w tym temacie to już indywidualna sprawa. Podając przykład Pana profesora podkreślam, że chodzi przede wszystkim o dowcipną logikę a nie o tytuły naukowe Często prawda, która nie jest definiowana jako dobra czy zła może być szokująca, i inspirująca do ślepej agresji. Ja pisząc o swoich obserwacjach zakładam, że jestem na forum w towarzystwie "optymalnych" i życzliwych ludzi i swobodne prezentowanie swojego stanowiska nie powinno rodzić patologicznych reakcji Przyznaje jednak racje, że moje pisanie będąc swobodnym i szczerym, może wywołać niezadowolenie u zwolenników filozofii "planktonowej" Co zrobić w takiej sytuacji? Zostać "potakiwaczem" aby schlebiać gustom "gminnym" ?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
[ Przyznaje jednak racje, że moje pisanie będąc swobodnym i szczerym, może wywołać niezadowolenie u zwolenników filozofii "planktonowej" Co zrobić w takiej sytuacji? Zostać "potakiwaczem" aby schlebiać gustom "gminnym" ? he he intelektualista nie rzucisz pereł między wieprze?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
he he intelektualista
No co Ty Ali ,chyba nie znasz znaczenia tego słowa Toż to on zna tylko jeden wyraz- "plankton" .Ja już go nawet nie czytam ,bo wiem co pisze-nic nowego Swoją drogą ,tak od serca polecam mu przeczytanie kilku książek dla wzbogacenia słownictwa Jeśli tego nie zrobi,to obawiam się ,że już nigdy nie wygrzebie się z tej "ciemnoty".Swoją drogą obawiam się ,że już jest za późno
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Ewa normalnie nie mogę dosłownie lecą mi łzy ze śmiechu Ten Brudny Harry to ci sie udało Genek, ja tez dostaje skrętu kiszek. Ze względów zdrowotnych zaczęlam sobie dawkować to forum )))))
|
|
|
|
|
|
|
malgo35
Go
|
Wczoraj w Szkle Kontaktowym ten wierszyk przeczytał Piotr Machalica
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A oglądaliście "występ" byłego prezia Aleksandra ?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Wczoraj w Szkle Kontaktowym ten wierszyk przeczytał Piotr Machalica Jaki wierszyk ?
|
|
|
|
|
|
|
|