Autor
|
Wtek: OPTYMALNI, X, 2007 (Przeczytany 82311 razy)
|
administ
Go
|
Budnik - mówiłem Tkoczowi na jego temat, przed spotkaniem w Zakopanem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zakopane w roku?- ale pierwszy jest mój młodszy Kolega.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to ostatecznie w niedzielę się okaże, jeśli będzie na zarządzie. Wszystko zależy, po której stronie stanie. I to nic osobistego, to tylko o dobro Diety Optymalnej i Doktora Kwaśniewskiego chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żryj optymalnie, czy coś podobnego? Bardzo brzydko tak przekręcać...niepoważna i złośliwa dziecinada...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... gdyby to Radzio napisał, to bym się nie dziwiła... ...łała...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
... gdyby to Radzio napisał, to bym się nie dziwiła... ...łała... Nie żartuj, to bardzo chwytliwy tytuł!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chłopak musi odreagować jakoś zaistniałą sytuację O kim mowa? Znam?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... gdyby to Radzio napisał, to bym się nie dziwiła... ...łała... Nie żartuj, to bardzo chwytliwy tytuł! ...chyba dla miesięcznika zoologicznego...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chłopak musi odreagować jakoś zaistniałą sytuację O kim mowa? Znam? Niech chętni podniosą rękę w górę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
...chyba dla miesięcznika zoologicznego... Może i tak, ale że aż tak? Ale skoro tak twierdzisz...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chłopak musi odreagować jakoś zaistniałą sytuację O kim mowa? Znam? Niech chętni podniosą rękę w górę Ktoś ma zamiar machnąć tu siekierką?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Chłopak musi odreagować jakoś zaistniałą sytuację O kim mowa? Znam? Niech chętni podniosą rękę w górę Ktoś ma zamiar machnąć tu siekierką? Bez Twojej zgody ni hu hu, nasza zima zła
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mądrze prawisz! I przyjmij do wiadomości Mariuszu, że mnie to stowarzyszenie to już dawno rybka i od ponad roku się nie wtrącałem, ale krzywdzić córki Patrona nie pozwolę, bo Prezes Jany by mi tego nie wybaczył.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ma się rozumieć, że nie odpuszczę... Niezależnie jak z tego stowarzyszenie wyjdzie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
... mnie to stowarzyszenie to już dawno rybka i od ponad roku się nie wtrącałem, ale krzywdzić córki Patrona nie pozwolę, bo Prezes Jany by mi tego nie wybaczył. Bo ostatecznie instytucje są nieistotne - liczą się wyłącznie ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Otóż to...
|
|