administ
Go
|
Na to wygląda...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To będę musiała przedłużyć rezerwację w hotelu... To ja też!
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To już może do końca września na wszelki wypadek lepiej zostać w Ciechocinku... Jak Tomasz się rozpędzi i będzie miał "serial" wykładowy wielodniowy... i zarządzi egzamin końcowy
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ten egzamin to niby z czego?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ten egzamin to niby z czego? Z suplementacji! Krzemowej...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Można skrzypem polnym zaliczyć...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano tak... Czas pokaże jak będzie... ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ten egzamin to niby z czego? Z suplementacji! Krzemowej... Łatwo wyliczyć ile na łebka wyjdzie
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja pindolę! Krytycy teorii "formuła30g", którychpalcen na dobrych dzieciach nie będę wskazywał, wreszcie się dowiedziały, że człowiek syntetyzuje aż 14 aminokwasów i około 180 ich pochodnych? Czy może jeszcze nie? No i najważniejsze - z czego te aminokwasy do syntezy białka są produkowane - też można sobie wyczytać - najprościej u Davidsona jest podane. I dlatego Doktor dał kolejną formułę dla żywiących się białkiem z przewagą aminokwasów egzogennych, że formuła formuły B:W jak 1:0,5 nie obowiązuje. Bo Doktor to wyjątkowy geniusz w dziedzinie dietetyki, który wszystko napisał i wyjaśnił, a i tak jest niezrozumiałe. DOTOR jest wyjątkowy. Jakie to szczęście w tym dietetycznym nieszczęściu, że jestem synem Doktora. Jakie to szczęście i zaszczyt dla mnie!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W końcu Cię dopadnie tłuszczyca, ku uciesze paru osób, wspomnisz moje słowa.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czytajcie Doktora. Bo za każdym razem wyczytać można coś, co ratuje życie lub pozwala utrzymać dobre zdrowie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
MI ciotka buchnela jedna ksiazke, przeczytala i mowi, ze to jest za proste. Ma cukrzyce
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|