administ
Go
|
Najlepiej jak się nic nie wie na temat dietetyki, wtedy się czyta Doktora, stosuje u siebie i pełnia szczęścia w kwartał. I więcej nie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czytajcie Doktora. Bo za każdym razem wyczytać można coś, co ratuje życie lub pozwala utrzymać dobre zdrowie. To prawda, bo sprawdza się w praktyce .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najlepiej jak się nic nie wie na temat dietetyki, wtedy się czyta Doktora, stosuje u siebie i pełnia szczęścia w kwartał. I więcej nie trzeba. Gotowiec podany pod nos jako prosty sposób na życie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.................. DOTOR jest wyjątkowy. Jakie to szczęście w tym dietetycznym nieszczęściu, że jestem synem Doktora. Jakie to szczęście i zaszczyt dla mnie! Przeogromne... Nikt więcej na świecie takiego nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej jak się nic nie wie na temat dietetyki, wtedy się czyta Doktora, stosuje u siebie i pełnia szczęścia w kwartał. I więcej nie trzeba. No jakbym siebie widział. I nie kombinować, bo gdyby była taka potrzeba, to Doktor dawno by o tym napisał.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic lepszego jak siedzieć cicho na tyłku i robić swoje. Chełpić się wiedzą Doktora było zawsze moją słabością.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Czytajcie Doktora. Bo za każdym razem wyczytać można coś, co ratuje życie lub pozwala utrzymać dobre zdrowie. I jeszcze za każdym razem można w tekście wychwycić coś nowego, a to, z bagażem doświadczeń, perspektywa czytacza się zmienia, a to efekt Mandeli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Czytajcie Doktora. Bo za każdym razem wyczytać można coś, co ratuje życie lub pozwala utrzymać dobre zdrowie. I jeszcze za każdym razem można w tekście wychwycić coś nowego, a to, z bagażem doświadczeń, perspektywa czytacza się zmienia, a to efekt Mandeli. To prawda, dlatego lubię wracać do przeczytanych książek
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ja też, najbardziej do Biochemii Davidsona.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I ja bardzo chętnie wracam do Kajko i Kokosz "Wielki turniej".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A z takich rzeczy to: Tytus, Romek i A'Tomek!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A z takich rzeczy to: Tytus, Romek i A'Tomek! To było obowiązkowe wśród komiksów - przeczytałem prawie wszystkie.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na pierwszej części uczyłem się czytać!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie wiekowe? To było tylko pół wieku temu...
|
|
|
|
|
|
|
|