Blackend
|
Myślałem, że dopiero od kilkunastu lat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakie wiekowe? To było tylko pół wieku temu... Właśnie! Pół wieku i dwa lata temu - całkiem niedawno przecież!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na pierwszej części uczyłem się czytać! A ja bodajże na wyspach nonsensu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A węglowodany są super, ale ponoć teraz już "szkodliwe"... Podpowiem więc, że głupkowi i najlepsze zaszkodzi, a co dopiero same węglowodany.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
A węglowodany są super, ale ponoć teraz już "szkodliwe"... Podpowiem więc, że głupkowi i najlepsze zaszkodzi, a co dopiero same węglowodany.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A węglowodany są super, ale ponoć teraz już "szkodliwe"... Podpowiem więc, że głupkowi i najlepsze zaszkodzi, a co dopiero same węglowodany. Ano ponoc sa, zamiedzowy admin je oskarza o tycie. na moje argumenty, ze sa ludzie na HC i nie tyja mowi, ze to sportowcy i "przepalaja ", dlatego nie tyja.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Moja synowa jest na chudej diecie wysokowęglowodanowej, nie uprawia sportu, a waży 48 kg... Przy dzieciakach ma ruchu sporo, ale wcześniej zanim miała dzieci, też była taka szczupła. Jej mama tak samo... I "zamiedzowego" admina teoria się nie sprawdza...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A już przyjął do wiadomości, że człeczyna se aż 14 aminokwasów potrafi w organizmie z węglowodanów i tłuszczu wyprodukować, czy dalej synapsy sobie kadzi "formuła30g"? Właśnie dlatego genialny Doktor wszystko napisał, tylko zrozumieć na "formule4es" (spróbuj spieprzyć sobie sam(a)) ciężko?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ze weglowodany to budulec to chyba na pewno nie. Uporczywie trzyma sie Prawa Hessa nazywajac wszystko, od transaminacji, oksydacji po fosforylacje oksydacyjna "spalaniem".
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie uczy się JW na dobrych dzieciach, bo tylko się zdenerwuje i zbanować może. "Intelektualista" ze zdrowej diety wysokowęglowodanowej Doktora Kwaśniewskiego zrozumie tylko tyle, że ma jeść ryby i ryż, bo Doktor sobie ją nazwał "dieta japońska"... Dlatego Doktor dał im "maszyny jądrowe na pustyni", "listy zaszyfrowane od Clinton" i peruczkę, aby czasu na czytanie tekstów Doktora sobie nie mitrężyli.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Peruka po to żeby na ulicy nie poznali.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie właśnie odwrotnie - oficjalnie w peruce...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo fryzjerka dobrze mi kolor nałożyła...
|
|
|
|
|
|
|
|
|