Strony: [1] 2 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: DRODZY CZYTELNICY FORUM! (Przeczytany 44564 razy)
|
MORGANO
Go
|
DOKTOR JAN KWAŚNIEWSKI (269) ARTYKUŁY O ŻYWIENIU OPTYMALNYM KTÓRE UKAZYWAŁY SIĘ NA ŚLĄSKU W KATOWICACH W DZIENNIKU ZACHODNIM Zebrał i przepisał. Morgano
DRODZY CZYTELNICY FORUM!
Od ponad 5 lat Doktor Jan Kwaśniewski poprzez obecność na łamach "Dziennika Zachodniego" gości w Waszych domach: W cyklu "Tłuste życie" Staraliśmy się przybliżyć Wam, drodzy Czytelnicy, zasady diety optymalnej - oryginalnego sposobu na pozbycie się otyłości i wielu chorób określanych wspólnym mianem schorzeń cywilizacyjnych Ten pierwszy etap naszej współpracy z lekarzem z Cieciechocika zamknęliśmy wydając w grudniu l997 roku książkę pt "Dieta optymalna, która z miejsca stała się bestsellerem wydawniczym i do dziś pozycja ta zajmuje pierwsze lokaty w rankingach wydawniczych w kategorii poradników, medycyny itp. Po półrocznej przerwie Jan Kwaśniewski powrócił na nasze łamy l w cotygodniowych odpowiedziach na Wasze Listy starał się kontynuować ów wykład ludzkiej medycyny, pomagając wyjaśniać Wam problemy, z którymi się doń zwracaliście. Autor diety optymalnej odpowiedział w tym czasie na naszych łamach na około tysiąc listów(!), a i tego było za mało, bo często dopytywaliście się o losy swojej korespondencji skierowanej do niego za naszym pośrednictwem. Oczywiście niemożliwe było udzielne bezpośredniej odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania, to po prostu przekraczało i przekracza możliwości jednego człowieka, który w dodatku wciąż pracuje naukowo, pisze książki, stara się pomagać ludziom, a wszystko to robi sam - bez asystentów, sekretarek itp. Inna rzecz, że wiele Waszych pytań się powtarzało, tak jak powtarzają się ludzkie choroby i dolegliwości. Przerywamy nasz cykl "Doktor Kwaśniewski odpowiada", dając sobie i Doktorowi czas na złapanie oddechu. Sprawia nam ogromną satysfakcję, że pomagaliśmy wspólnie tysiącom, często schorowanym i pozbawionych nadziei mieszkańców całego kraju, ale i licznym rodakom za granicą. Życzymy Wam dużo zdrowia! Redakcja "Dziennika Zachodniego"
Na zakończenie pragnę przypomnieć, iż publikacje DIETA OPTYMALNA dr JAN KWAŚNIEWSKI ARTYKUŁY I ODPOWIEDZI NA LISTY CZYTELNIKÓW ukazywały się na Śląsku w „DZIENNIKU ZACHODNIM” w okresie od kwietnia 1996r do marca 2000r.
Zebrane w tym okresie materiały przepisał na 776 stronach i wydał minimalnym nakładzie 6 egzemplarzy.
Materiał w dwóch w oprawionych skórze tomach otrzymali Doktor Jan Kwaśniewski, Redator Naczelny „Dziennika Zachodniego” Marek Chylińk i inni sponsorzy stosujący żywienie optymalne MORGANO /BYTOM
W tym miejscu pragnę się zwrócić do Wszystkich uważnych czytelników tego cyklu. Codziennie pojawiało się jedno bardzo dla mnie ważne słowo. KTO ZGADNIE, JAKIE TO SŁOWO?
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
KTO ZGADNIE, JAKIE TO SŁOWO?
Codziennie ponad 269 razy pojawiało się jedno bardzo dla mnie ważne słowo. Jakie to słowo? Kto pierwszy rozwiąże ten problem i wskaże to słowo. Czekam na pilną odpowiedź!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
KTO ZGADNIE, JAKIE TO SŁOWO?
Codziennie ponad 269 razy pojawiało się jedno bardzo dla mnie ważne słowo. Jakie to słowo? Kto pierwszy rozwiąże ten problem i wskaże to słowo. Czekam na pilną odpowiedź!
Witaj pracowity czlowieku Wielkie dzieki za twoja zmudna i systematyczna prace. To slowo a wlasciwie slowa znam i nie musze zgadywac. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Nie czytam tych artykulow, dlatego , ze jestem z tej grupy ktorzy juz wiedza. Czytalem je kiedys na stronie ktorej juz nie ma, znasz ta strone, w tej chwili zapomnialem kto ja prowadzil, nie chodzi o strone ikoiko. To slowo, ktore napewno pojawilo sie w tych "artykulach opublikowanych" i ktore szanuje to "morgano" Pozdrawiam maf
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
Nie czytam tych artykulow, dlatego , ze jestem z tej grupy ktorzy juz wiedza. Czytalem je kiedys na stronie ktorej juz nie ma, znasz ta strone, w tej chwili zapomnialem kto ja prowadzil, nie chodzi o strone ikoiko. To slowo, ktore napewno pojawilo sie w tych "artykulach opublikowanych" i ktore szanuje to "morgano" Pozdrawiam maf
Morgano to pseudonim artystyczny. A jak tam kariera syna ,Morgano , chyba nieźle sobie chłopak radzi z tego co czytałem?
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Morgano to pseudonim artystyczny. A jak tam kariera syna ,Morgano , chyba nieźle sobie chłopak radzi z tego co czytałem? Tak sie sklada brufordo, /nie rozumiem dlaczego zmienilec nicka,/ i nie rozumiem dlaczego mnie zacytowes. Nie musisz mnie uswiadamiac o pseudonimie artystycznym morgano. Mialem przyjemnosc poznac osobiscie morgano,/ jest na fotce w galerii na mojej stronie przed sala kongresowa. Ty z kolei sie ukrywasz. Ale moj przyjaciel cie zna. Nie zajmuje sie pierdolami, wiec nawet nie chce wiedzeic kim jestes. pozdr maf ps. morgano, chodzilo mi oczywiscie o strone Wieslawa Kaniowskiego
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Rzeczywiście prawdą jest, że MORGANO jest moim pseudonimem Maf. O stronie którą wspominasz to strona Irka Bielnia z którym nadal utrzymuje kontakt. Blisko coraz bliżej. Przykro mi, ale to ważne dla mnie słowo które się codziennie ukazywało w artykułach to nie jest Morgano. Zagadka nadal aktualna. JAKIE TO SŁOWO jest dla mnie takie WAŻNE!!! Kto pierwszy zgadnie?
|
|
|
|
|
|
|
Brufordo
Go
|
[Tak sie sklada brufordo, /nie rozumiem dlaczego zmienilec nicka,/ i nie rozumiem dlaczego mnie zacytowes. Nie musisz mnie uswiadamiac o pseudonimie artystycznym morgano. Mialem przyjemnosc poznac osobiscie morgano,/ jest na fotce w galerii na mojej stronie przed sala kongresowa. Ty z kolei sie ukrywasz. Ale moj przyjaciel cie zna. Nie zajmuje sie pierdolami, wiec nawet nie chce wiedzeic kim jestes. pozdr maf ps. morgano, chodzilo mi oczywiscie o strone Wieslawa Kaniowskiego
Człowieku nie denerwuj się , zacytowałem to zacytowałem. A do Morgano napisałem z czystej życzliwości.
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
moze to byly dwa slowa : starosc i zmierzlosc
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
grizzly. Zabawa jak w TVN jakie to słowo. Jesteś zapewne wróżką wyjaw to słowo jesteś bliska celu. Niech wszyscy się dowiedzą. O jakie słowo chodzi? Codziennie pojawiało się w publikowanych artykułach. Każdy z WAS ma to słowo przed oczyma! O jakie to bardzo ważne słowo chodzi? Kto pierwszy odgadnie!
|
|
|
|
|
|
|
Daniel_dn
Go
|
Zdrowie
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Daniel. Wszyscy prawidłowo stosujący żywienie optymalne mają zdrowie. Niestety nie to to słowo. To słowo powtarzam pojawiało się codziennie wraz z artykułami. Macie to słowo przed oczyma. To już jest hazard. Jakie to bardzo ważne dla mnie słowo!
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
DOKTOR
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Elmo. To nie doktor, ale podpowiadam, że gdyby nie doktor to nie byłoby tych artykułów i tego słowa.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel_dn
Go
|
Pomagać
|
|
|
|
|
|
|
isabelle
Go
|
"odpowiada"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Elmo. To nie doktor, ale podpowiadam, że gdyby nie doktor to nie byłoby tych artykułów i tego słowa.
To zabawne, ze na takie proste pytanie nie padla jescze prawidlowa odpowiedz Morgano wiem co to za slowo!!! Ale dam przyjemnosc komus innemu w trafieniu, faktycznie jest juz bardzo blisko
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Dieta albo żywienie optymalne
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
a może skoro to tylko jedno słowo: zasady?
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
dobra: Optymalni
|