elmo
Go
|
Morgano wiem co to za slowo!!! Wiem,ale nie powiem Albo: nie interesuje mnie to ,ale wiem o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Po prostu: żywienie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Po prostu: żywienie
"Żywienie" to raczej nie,bo to słowo już istnieje od dawien dawna. Stawiam na "Optymalni"-tak jak napisałaś wcześniej .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Chociaż ...stawiałabym też na Żywienie Optymalne,ale to dwa słowa
|
|
|
|
|
|
|
isabelle
Go
|
A ja stawiam na któreś z dwóch: "zebrał" i "przepisał".
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Jest bardzo cieplo. Ale pamietajcie jak okreslil to slowo sam MORGANO.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Pomyślałam sobie, ze skoro grizzly był blisko a pisał coś o pracy to: żywienie. Morgano pisze ze to wazne dla niego słowo. Dla każdego może być ważne co innego. Równie dobrze może chodzić o Śląsk
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Grizzly, jestes pewien, ze wiesz? Bo inaczej to zmyłka! Tam jeszcze funkcjonuje słowo "zdrowie"
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Grizzly, napisałeś a właściwie słowa nie słowo. Czy Dziennik Zachodni? Nie, grizzly, ty nie wesz, bo ja już zgadłam wcześniej
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Pomyślałam sobie, ze skoro grizzly był blisko a pisał coś o pracy to: żywienie. Morgano pisze ze to wazne dla niego słowo. Dla każdego może być ważne co innego. Równie dobrze może chodzić o Śląsk Ewuniu trafilas w sedno " Morgano pisze ze to wazne dla niego słowo "
|
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Jesteście wszyscy już na finiszu. "Blisko coraz bliżej" to tytuł filmu. Ale o jakie słowo bardzo ważne dla mnie chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Nie zgadlismy? To zostały jeszcze: Katowice
|
|
|
|
|
|
|
Daniel_dn
Go
|
Zgadliśmy, tylko Morgano zmieniłł słowo.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Nie, BYTOM
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
W podpisie jest jeszcze "wiedza".
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Bardzo przyjemnym słowem jest "przyjemność" ale nie każdy stawia go na 1. miejscu
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
NAJSTARSZY
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
No,nie wiem co jeszcze można wykombinować ... Może chodzi o podpis Jana Kwaśniewskiego,na końcu każdego artykułu?
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Go
|
Kochani. To słowo już się przewinęło powyżej w Waszych postach. Nie wytrzymam dłużej tego napięcia. Jakie to słowo? Kto pierwszy odgadnie! Juzyć tych emocji. Czekam na to słowo Dodam jeszcze, że nie było to żadne z podanych przez Was pojedynczych słów.
|
|
|
|
|
|
|
|