Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: DRODZY CZYTELNICY FORUM! (Przeczytany 44563 razy)
|
|
MORGANO
Go
|
WIELKIE DZIĘKI WAM WSZYSTKIM. Zapomniałem dodać ten cykl to ogółem było 800 stron maszynopisu. Wiele osób zbierało te wycinki z Dziennika Zachodniego, ale nikt nie zdobył się na przepisanie i opublikowanie. Była sugestia, że to nie jest zasługa dr Kwaśniewskiego. Twierdzę, że TAK gdyby nie było tych artykułów nie musiałbym tych wspaniałych tekstów przepisywać i wszem i wobec publikować. Od jutra znów będziemy się ponownie dokształcać . Tym razem już częściowo korzystałem z nowinek technicznych.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
podpowiadam, że gdyby nie doktor to nie byłoby tych artykułów i tego słowa Fajna podpowiedz, nie ma co Artykułów na pewno by nie było, ale słowa?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Gdyby nie Dr.Kwaśniewski ,nie byłoby artykułów i "nie byłoby" słowa dla Morgano ,bo nie miałby co przepisywać Też doceniam Twoją pracę Morgano,a Tobie Iza gratuluję również odgadnięcia zagadki
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Nie czytałam wszystkich więc pewnie nie trafię ale dla mnienawjażniesze słowo to człowiek:mój syn, mąż, mama, inni ludzie jeśli pytają ale schudłaś jak to zrobiłaś, opowiadam. I Tyle zainteresuje się albo nie. Syn nie choruje dlaczego-opowiadam.Może sam zacznie stosować albo chociaż u kogoś chorego kogo chce wyleczyć. Pewnie głównie te słowa wyleczyć człowieka,siebie, najbliższych.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|