elmo
Gość
|
Morgano wiem co to za slowo!!! Wiem,ale nie powiem Albo: nie interesuje mnie to ,ale wiem o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Po prostu: Ĺźywienie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Po prostu: Ĺźywienie
"Ĺťywienie" to raczej nie,bo to sĹowo juĹź istnieje od dawien dawna. Stawiam na "Optymalni"-tak jak napisaĹaĹ wczeĹniej .
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
ChociaĹź ...stawiaĹabym teĹź na Ĺťywienie Optymalne,ale to dwa sĹowa
|
|
|
|
|
|
|
isabelle
Gość
|
A ja stawiam na ktĂłreĹ z dwĂłch: "zebraĹ" i "przepisaĹ".
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
Jest bardzo cieplo. Ale pamietajcie jak okreslil to slowo sam MORGANO.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
PomyĹlaĹam sobie, ze skoro grizzly byĹ blisko a pisaĹ coĹ o pracy to: Ĺźywienie. Morgano pisze ze to wazne dla niego sĹowo. Dla kaĹźdego moĹźe byÄ waĹźne co innego. RĂłwnie dobrze moĹźe chodziÄ o ĹlÄ
sk
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Grizzly, jestes pewien, ze wiesz? Bo inaczej to zmyĹka! Tam jeszcze funkcjonuje sĹowo "zdrowie"
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Grizzly, napisaĹeĹ a wĹaĹciwie sĹowa nie sĹowo. Czy Dziennik Zachodni? Nie, grizzly, ty nie wesz, bo ja juĹź zgadĹam wczeĹniej
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
PomyĹlaĹam sobie, ze skoro grizzly byĹ blisko a pisaĹ coĹ o pracy to: Ĺźywienie. Morgano pisze ze to wazne dla niego sĹowo. Dla kaĹźdego moĹźe byÄ waĹźne co innego. RĂłwnie dobrze moĹźe chodziÄ o ĹlÄ
sk Ewuniu trafilas w sedno " Morgano pisze ze to wazne dla niego sĹowo "
|
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Gość
|
JesteĹcie wszyscy juĹź na finiszu. "Blisko coraz bliĹźej" to tytuĹ filmu. Ale o jakie sĹowo bardzo waĹźne dla mnie chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Nie zgadlismy? To zostaĹy jeszcze: Katowice
|
|
|
|
|
|
|
Daniel_dn
Gość
|
ZgadliĹmy, tylko Morgano zmieniĹĹ sĹowo.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Nie, BYTOM
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
W podpisie jest jeszcze "wiedza".
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Bardzo przyjemnym sĹowem jest "przyjemnoĹÄ" ale nie kaĹźdy stawia go na 1. miejscu
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Gość
|
NAJSTARSZYÂ
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
No,nie wiem co jeszcze moĹźna wykombinowaÄ ... MoĹźe chodzi o podpis Jana KwaĹniewskiego,na koĹcu kaĹźdego artykuĹu?
|
|
|
|
|
|
|
MORGANO
Gość
|
Kochani. To sĹowo juĹź siÄ przewinÄĹo powyĹźej w Waszych postach. Nie wytrzymam dĹuĹźej tego napiÄcia. Jakie to sĹowo? Kto pierwszy odgadnie! JuzyÄ tych emocji. Czekam na to sĹowo Dodam jeszcze, Ĺźe nie byĹo to Ĺźadne z podanych przez Was pojedynczych sĹĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
|