Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: przebyty udar mózgu (Przeczytany 48779 razy)
|
Ewa
Go
|
Biedny Toan, między młotem, a kowadłem. Toan, coś mi sie zdaje, że ciebie wyczerpują nasze rozmowy. NIe musisz czekać,bo ja się zmieniłam,teraz jestem miła dla każdego Elmo, to jeszcze bądź dla mnie miła. To będzie dla ciebie prawdziwy test Elmo, ja jeżeli nie mam swobody wypowiadania się, unikam rozmowy. A ty oczekujesz, że zawsze cię poprę, a moje uniki potraktowałaś wrogo. Mnie to nie przeszkadza i nie wkładam w te przekomarzanki emocji. Chyba Toan wziął emocje na siebie
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
A ty oczekujesz, że zawsze cię poprę, a moje uniki potraktowałaś wrogo. To jakieś nieporozumienie.Nic innego mi nie przychodzi do głowy.... Elmo, to jeszcze bądź dla mnie miła. To będzie dla ciebie prawdziwy test To w sumie ja poczułam "atak" z Twojej strony. Rozumiem,ze nie ma obowiązku odpisywania czy pisania ze mną- nie nalegam ani się nie narzucam Ty też nie "grzeszyłaś" grzecznością wobec mnie Ale mi się już nie chce o tym pisać.... W sumie mnie też to wyczerpuje,bo fajnie mi się z Toba żartowało,ale nie jest mi fajnie jak sobie dogryzamy. Chyba tyle...
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Gdybym jeszcze ja zapodał swoje złośliwości, to by była jatka.
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Mosik, ty masz duży potencjał... dawaj! Elmo, uwielbiam, jak jesteś złośliwa
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Elmo, uwielbiam, jak jesteś złośliwa Ewa.To trzeba jeszcze paść na odpowiednią osobę .Akurat wtedy było tak,że był Buford i Tomkiewicze ,którzy akurat pisali tak ,że mozna było się "czepić" i "posmiać" ,którzy również to robili i to całkiem nieźle Nie spotkałam tutaj dotąd takich osób, a szukanie ich na siłę nic nie daje,bo wtedy jest tak sztucznie... Z takich zaczepek też wiele można wyciągnąć,tylko ,tak jak piszę,musza to być odpowiednie osoby,bo inaczej to jest tylko czcza pisanina o niczym ,nie ? Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Nie piszesz jak długo jesteś na DO. Nie piszesz jaki masz wzrost, wagę. Przydałoby sie mieć trójglicerydy poniżej 60mg%. Osiąga się to dietą niskoweglowodanową (którą stosujesz), a włsne tłuszcze (trójglicerydy) się lepiej zużywa jak się jada ich mniej . Spróbuj jadać trochę mniej tłusto. Rzeczywiście preferuję jadanie tłuszczów mlecznych co 5-7 dni. Przez 6 tyg. celem normalizacji stanu jaki opisałeś. Jadaj co ci smakuje z potraw optymalnych. Placki ziemniaczane dra JK BEZ MĄKI to też dobre danie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
TRIG 114 zaznaczam,nie jestem lekarzem, moge sugerowac,z informacji zaczerpnietych tutaj i strony J.K.ze powinienes doprowadzic do zmniejszenia TRIG. obnizajac weglowodany,albo bialko,albo oba skladniki jednoczesnie,TRG powinne byc ponizej 100 a najlepiej w ok.50-70, mleczne do ustapienia dolegliwosci powinienes rotowac,(mleczne to tez cukry) smalec gesi,wieprzowy lepszy od tluszczu mlecznego!!!!!pzdr A. Ta, i olej budwingowej. Gdybym tylko zdołał- Państwa Prawo nie dopuściło do tego, to śmietana robiła takie cuda, że aż w uszach nobliwie "szumiało" i ... zapał DO życia rósł u nadciśnieniowca mojego, odwrotnie do ciśnienia, które- malejąc- pozwalało szerzej oczy otworzyć. I też nie jestem lekarzem, a już na pewno szamanem. .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Miałem udar mózgu ok 3 lat temu a może wcześniej bo ok 13 lat temu też miałem silny ból głowy ale lekarze nie znalezli przyczyny ......Mam pytanie czy na diecie optymalnej jeśli mam przewężenie spowodowane blaszką miażdżycową bądż skrzepliną nastąpi udrożnienie tętnic mózgowych?Nadmieniam że w trakcie tych incydentów nic mi nie było za wyjątkiem silnych bólów głowy i niewielkich zawrotach.
TRIG 114 zaznaczam,nie jestem lekarzem, mleczne do ustapienia dolegliwosci powinienes rotowac,(mleczne to tez cukry)smalec gesi,wieprzowy lepszy od tluszczu mlecznego!!!!!pzdr A. Też wydaje mi się, że za dużo białka. Rotacja produktów mlecznych i dużo warzyw niskowęglowodanowych. Poczekaj jeszcze na opinię p. Ewy.
Ale czad! Mam gotowe porady dla Michała Figurskiego. Trza mu mailem wysłać może ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ulala, to wyglada na Gang Trzynasciorga
|
|