Autor
|
Wtek: Polska sercem (Przeczytany 931284 razy)
|
mosik
Go
|
Zbynek jesteś nie zastąpiony, gdzie ty to wyczaiłeś. Swoją drogą to jednak Kaczyński jest chyba najlepszym politykiem polskim w ostatnim 1000 leciu. Najbardziej podoba mi się CBA, które służy do ataku na padlinę komunistyczną. Ale najmilszy memu sercu jest projekt odebrania emerytur komunistycznym zdrajcom. Gdyby Janusz Korwin Mikke miał "jaja" jak Kaczyński to ewentualnie można by na niego zagłosować. Ale on chyba jest tylko mocny w gębie. Ciekawe czy odważyłby się naciskać na Watykan aby w.......lić na margines, tego śmierdzącego zdrajcy i kapusia abp Wielgusa, w takim pięknym stylu.
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
heehh!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tak jak w AU wybory są przymusowe,to w Polsce powinny być surowo zabronione dla osób z upośledzonym postrzeganiem rzeczywistosci, bo to właśnie im zawdzięczamy to taplanie się w bagnie
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tak jak w AU wybory są przymusowe,to w Polsce powinny być surowo zabronione dla osób z upośledzonym postrzeganiem rzeczywistosci, bo to właśnie im zawdzięczamy to taplanie się w bagnie No ale w sumie kto ma tym osobom o upośledzonym postrzeganiu i nędznym zasobie słów zabronić glosować? czy ta sama "elita" o tych samych cechach? No raczej nie,bo i ona również niczego nie zauważa.Takze nie pozostaje nam nic innego jak znosić te urojenia "elity" ,albo omijać g***o z daleka
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Daniel.Wiesz nad czym się zastanawiam? Dlaczego my ludzie,którzy głosują mamy cierpieć za to,że jakiś mosiek jeden z drugim wybiorą jakiegoś mośka podobnego do nich? Dlaczego ja mam płacić za czyjś bezmiar głupoty? Przecież ja nie wybieram...
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
errata. ma być: "dlaczego my ludzie,co nie idziemy do urn wyborczych mamy...."
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Mam nadzieje ze CI schowaja dowod!! Tym razem muszę iść zagłosować na Kaczora. Wiem, że nie jest on moim ideałem, ale jest "optymalnym wyborem" na dzisiaj i na jutro. Aby zrozumieć "WIELKOŚĆ" Kaczora, nie można być śmierdzącym komuszkiem - krypto-socjalistą o mentalności "planktonicznej" z obsesjami religijnymi.
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Mamy najmniejszy wzrost gospodarczy w europie srodkowej , gdyby nie to ze pare milionow rodakow wyjechalo za granice bylaby nedza . To oni napedzaja nasza gospodarke lutton ja również mam nadzieje, że właśnie z tej grupy rodaków która wyjechała, powstanie NOWA ELITA w miejsce obecnych szubrawców, tych postkomunistycznych pomyj i wymiocin. To właśnie Kaczyński działa i robi z tym g..nem coś konkretnego. Co wyprawiali do tej pory politycy podobni do Tuska. Polskę toczył komunistyczny rak i teraz dopiero prowadzona jest odpowiednia kuracja. Dla mnie i tak za mało radykalna, ale lepsze to niż to co było. lutonn ty naprawdę masz klapki na oczach? Jak mniemam tyle czasu jesteś w UK i nic to tobie nie pomogło? Gdzie ty się chłopie obracasz? I kogo ty widzisz? Wyłącz telewizor, zostaw towarzystwo emigracyjnego "planktonu" i rozejrzyj się dookoła.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Lutonn,żeby widzieć "wielkość" jakiegokolwiek polityka, trzeba dysponować "bezbrzeżną nędzą intelektualną" . Przez takich właśnie jest to wszechogarniające bagno.I w sumie jest to niesprawiedliwe .Uświadomiłam sobie,że dlaczego ja mam odpowiadac za czyjąś "chorobę psychiczną" ? .Dlaczego ja czy ktoś inny,który nie głosuje w wyborach staje w tym samym szeregu ze "ślepcami",którzy idą tylko potrzymać długipos w ręku i bezmyślnie coś nabazgrać,a potem idą i się cieszą i nawet nie wiedzą z czego.A potem ci "nędznicy" narzekają i narzekają ,a przecież sami sobie sa winni. No jak to w ogóle jest możliwe?
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Dopóki ludzie sami nie poradzą sobie ze swoim "rozdwojeniem jaźni" dopóty bedzie panowała powszechna "schizofrenia" ludzie,żędą udawać kogoś innego,będą "wystepować pod różnymi "pseudonimami" omamjając "ślepców" .Po tym co jest z gruntu złe niczego dobrego spodziewać się nie można.
|
|
|
|
|
|
|
mosik
Go
|
Daniel.Wiesz nad czym się zastanawiam? Dlaczego my ludzie,którzy głosują mamy cierpieć za to,że jakiś mosiek jeden z drugim wybiorą jakiegoś mośka podobnego do nich? Dlaczego ja mam płacić za czyjś bezmiar głupoty? Przecież ja nie wybieram...
Tak oto widać czarno na białym "Dlaczego my ludzie,którzy głosują mamy cierpieć" właśnie dlatego!!!, z powodu własnego zakłamania, przewrotności, niewiedzy, oraz urojeń religijnych. Nie tolerujesz demokracji Kaczyńskich? Nie musisz wcale cierpieć, możesz się modlić i żyć w stworzonej przez siebie "enklawie" na wzór Amiszów albo Mormonów, tworząc świat według elmo. Chętnych na pewno nie zabraknie!!! Jaki problem aby np. w swojej rodzinnej wiosce, czy w dzielnicowym blokowisku zorganizować swoje małe( na początek) Salt Lake City. Co szkodzi aby zamiast jeździć na "zagranicznych 10 letnich" rolkach zorganizować wymarzoną enklawę dla "nie-mośków" gdzie panem i władcą będzie "WIELKI UROJONY" W USA np. jeden ze stanów jest całkowicie opanowany przez maniaków religijnych. Jaki problem aby zrobić podobnie w Polsce tak jak Mormoni w stanie Utah np. na początek na wsi po Toruniem założyć swoje "Salt Lake City" Tak dla informacji: "Salt Lake City jest siedzibą Kościoła Jezusa Chrystusa Świętych w Dniach Ostatnich, którego członkowie są potocznie zwani mormonami. Stanowią oni 62,4 % ludności stanu [1]. Przyczynia się to do największego w USA współczynnika urodzeń - populacja stanu jest czwartą najszybciej rosnącą w USA - w latach 1990 - 2000 o 29,6 %. Innym skutkiem jest zakaz hazardu - jedyny w USA obok Hawajów. Z kolei 17 % deklaruje brak przynależności religijnej, co daje 10 miejsce w USA pod względem wielkości odsetka."
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
Tak oto widać czarno na białym "Dlaczego my ludzie,którzy głosują mamy cierpieć" właśnie dlatego!!!, z powodu własnego zakłamania, przewrotności, niewiedzy, oraz urojeń religijnych. Nie tolerujesz demokracji Kaczyńskich? Nie musisz wcale cierpieć, możesz się modlić i żyć w stworzonej przez siebie "enklawie" na wzór Amiszów albo Mormonów, tworząc świat według elmo. Chętnych na pewno nie zabraknie!!! Jaki problem aby np. w swojej rodzinnej wiosce, czy w dzielnicowym blokowisku zorganizować swoje małe( na początek) Salt Lake City. Co szkodzi aby zamiast jeździć na "zagranicznych 10 letnich" rolkach zorganizować wymarzoną enklawę dla "nie-mośków" gdzie panem i władcą będzie "WIELKI UROJONY" W USA np. jeden ze stanów jest całkowicie opanowany przez maniaków religijnych. Jaki problem aby zrobić podobnie w Polsce tak jak Mormoni w stanie Utah np. na początek na wsi po Toruniem założyć swoje "Salt Lake City" Tak dla informacji: "Salt Lake City jest siedzibą Kościoła Jezusa Chrystusa Świętych w Dniach Ostatnich, którego członkowie są potocznie zwani mormonami. Stanowią oni 62,4 % ludności stanu [1]. Przyczynia się to do największego w USA współczynnika urodzeń - populacja stanu jest czwartą najszybciej rosnącą w USA - w latach 1990 - 2000 o 29,6 %. Innym skutkiem jest zakaz hazardu - jedyny w USA obok Hawajów. Z kolei 17 % deklaruje brak przynależności religijnej, co daje 10 miejsce w USA pod względem wielkości odsetka." Post cokolwiek ciekawy,ale mający się nijak do mojej osoby,bo ja najzwyczajniej w świecie nie utożsamiam się z żadną religią.Mało tego-brzydze się nimi tak samo jak ateizmem (który jednakowo robi z ludzkich mózgów gąbkę).Nie wiem skąd wniosek ,że ja należę do jakiegoś ugrupowania religijnego Jakieś urojenia ? PS.Nie chce mi się dyskutować z Tobą bo w sumie nie wiem z kim piszę,mam jakies wrażenie jakbym przeżywała deja'vu ...
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel_dn
Go
|
Porządni ludzie nie mają nic do ukrycia i nie chcą wybierać za kotarą. Taki sposób wybierania odpowiada tylko złym ludziom. Porządny człowiek bierze odpowiedzialność za swoje wybory. Zły człowiek ukrawa swoje czyny i zachowuje się jak złodziej, który najlepiej się czuje jak go nikt nie widzi. Porządny człowiek nie wybiera kłamców, bo nie ma pewności, że go ponownie nie okłamią. Porządny człowiek nie wybiera złodziei, po ponosiłby odpowiedzialność za ich kradzieże. Mam cichą nadzieję, że w końcu będzie taki sąd, że będę mógł pozwać wszystkich tych, którzy wezwą udział w wyborach jako współwinnych rabunku dokonanych na mnie i mojej rodzinie. Wśród kandydatów nie ma ludzi porządnych i każdy kto pójdzie zagłosować musi mieć świadomość, że przyczynia się do złego.
Daniel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|