forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-26, 14:50:09

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669764 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Polska sercem
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 146 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Polska sercem  (Przeczytany 931817 razy)
elmo
Go

Email
Odp: Polska sercem
« Odpowiedz #1920 : 2007-06-09, 15:48:57 »

Znakomity "portret" p. Sobeckiej wyłania się z tego artykułu, nic dodać, nic ująć:

http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3203275.html

Marishka

Zwykła socjotechnika.
P.Sobecka dokładnie wie jak się ją fotografuje;
Cytat;
- O... ja już wiem, jak mnie się pokazuje. Kamerę prawie na kolanach położą, żeby twarz jak najbrzydziej pokazać. Albo z góry, żeby pogrubić. O rozmowie nie ma mowy.
--------------------------------------------------------------koniec cytatu.

Gdybym "szła waszym torem myślenia" ,to już dawno napisałabym po waszych postach i awatarach ,że lubicie używać substancji odurzających.
W większości postów snobujecie się na intelektualistów ,ale jak przyjdzie co do czego wychodzi z was prostactwo i nienawiść do reszty świata.

SZACUNEK nie nalezy się WSZYSTKIM,   wystarczy, gdy pozwala się im zyć ...

Tomek
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1921 : 2007-06-09, 16:03:50 »

Osobiscie gdy widze jej "podobizne", lub slysze jej "glos",
to wyobrazam sobie jej "owlosione" nogi, Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
lub "cuchnacy"ostry  zapach potu
 z otylych rozstepow na zwisajacym brzuchu. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Oooj nie jest to slodka "Doda Elektroda" Very Happy Very Happy Very Happy

Zdecydowanie wole, gdy o sexie rozprawia DE.  Very Happy Very Happy Very Happy

Teraz uwaga!....dostosuje poziom do twojego,chociaż nie wiem czy mi wyjdzie  Rolling Eyes

Grizzly,ktoś kto pisze takie pierdoły jak Ty ,pewnie wyglada jak wyleniały ,śmierdzący cap,że o fałdach tłuszczu nie wspomne.Pewnie jedzie Ci z japy jak koniowi spod .....ogona.
Wyszło mi?  Rolling Eyes
Twoja wyobraźnia jesy chora i wymaga leczenia.Wybierz się do specjalisty,wydrukuj swoje posty jako historie choroby. Smile
Bądź dobrej myśli,z kazdej choroby można się wyleczyć....no prawie z kazdej  Smile
Halina Ch.
Go

Email
« Odpowiedz #1922 : 2007-06-09, 16:18:38 »

Wyszło mi?  Rolling Eyes

I to jeszcze jak!

Już dawno tak się nie ubawiłam.

Dobra jesteś...w czterech nie mogą dać Ci rady  Very Happy Very Happy Very Happy
zbynek
Go

Email
« Odpowiedz #1923 : 2007-06-09, 16:24:45 »

Zbynek, gdzie i kiedy użylem słowa "demon" wobec posłanki radiomaryjnej Sobeckiej ? Najlepiej, gdy wkleisz cytat.

Tomek
Ze wskazaniem do zdjęcia, potem ocena psychologiczna Sobeckiej to dobry przykład manipulacji i szukania w jej osobie demona przez znawcę również jej wielokrotnych orgazmów i pewno demonologa. Możesz poklepać go po ramieniu ! Wink Laughing
Tomkiewicz
Go

Email
« Odpowiedz #1924 : 2007-06-09, 16:48:22 »

Ja widać, pytanie nastręczyło problemów.
    Otóż, sam użyłes tego miana. Druga sprawa, że rys charakterologiczny poparty wywiadem i wieloletnią działalnościa tej pani, nie skłoni Cię do głębszej refleksji i odwagi w nazywaniu rzeczy po imieniu. Ta pani nie jest demonem, nie używam tego rodzaju terminologii w odniesieniu do powaznych problemów. Ta pani była "odpowiednio" wychowana. Odebrano jej zdolnośc do kochania, do wolności, do akceptacji samej siebie. Cóz więc w tym dziwnego, że powie, że wszystkich kocha i wszystkim dobrze zyczy, ale jej słowa i czyny świadczą przeciwko tym słowom będącym elementem wyparcia szczerych uczuć.
        Zbynek, nie dziwi Cię ta obrona Rydzyka, zaprzeczanie faktom i logice ? Nie dziwi Cię również , gdy mówi o sobie , że jest brzydka ? Nie zastanawiają opinie studentów ? W końcu, czy współpraca i tak mocna pozycja w jednej z najbardziej zakłamanych i gromadzących ludzi nieświadomych i nienawistnych ,stacji radiowej nie jest symptomatyczna ? Nie, on nie jest demonem, talibem, kwiczącym baranem (te słowa nic nie znaczą). Jest to osoba głęboko sterowana przez nieswiadomość.

Tomek

grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #1925 : 2007-06-09, 16:59:23 »

znawcę również jej wielokrotnych orgazmów i pewno demonologa. Możesz poklepać go po ramieniu ! Wink Laughing

zbynek, czy ty masz cos "na przeciw" dzialaniu endorfin, serotoniny i dopaminy ?
Skoro usilujesz umniejszyc jej role dla zdrowia i "Long LifeShocked Shocked Shocked

Czy, moze czujesz wstret do sposobu stymulowania wydzielania  "endorfin, serotoniny i dopaminy"
za pomoca sexu ?
Czy, moze preferujesz inne metody "stymulowania" jako skuteczniejsze,
chetnie zastosuje twoje rady, o ile one beda skuteczniejsze.

Jesli nie rozumiesz o czym pisze, 
to poczytaj  elementarz biochemii (Harper),
tam jest troche o "endorfinie, serotoninie i dopaminie".

Nastepnie radze zastosowac Google, i poczytac o wplywie
endorfin, serotoniny i dopaminy na zdrowie i "Long Life"

Jednak jesli wolisz "wiedze" lojca derektora i "endorfinii sobieckiej"
zamiest tej z (Harpera) to wtedy "mocherowy beret" na glowe  i

jak kwiczy "talib" derektor: "Alleluja! Cala naprzod! - Bogiem! Podwojna cala naprzod!Shocked Shocked Shocked
grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #1926 : 2007-06-09, 17:19:02 »

Teraz uwaga!....dostosuje poziom do twojego,chociaż nie wiem czy mi wyjdzie  Rolling Eyes
Grizzly,ktoś kto pisze takie pierdoły jak Ty ,pewnie wyglada jak wyleniały ,śmierdzący cap,że o fałdach tłuszczu nie wspomne.Pewnie jedzie Ci z japy jak koniowi spod .....ogona.
Wyszło mi?  Rolling Eyes
Twoja wyobraźnia jesy chora i wymaga leczenia.Wybierz się do specjalisty,wydrukuj swoje posty jako historie choroby. Smile
Bądź dobrej myśli,z kazdej choroby można się wyleczyć....no prawie z kazdej  Smile

Oj elmo, po co ta hipokryzja.
Czy "endorfinia sobiecka" moze byc "stymulatorem" endorfiny, serotoniny, dopaminy
dla zwolennika „rottweilera Darwina” Prof. Richarda Dawkinsa.? Very Happy

Natomiast dla ludzi pokroju "kononowicza" i innych,
 na zblizonym poziomie ewolucji, jak najbardziej TAK.
  Very Happy Very Happy Very Happy
kodar
Go

Email
« Odpowiedz #1927 : 2007-06-09, 17:27:18 »

Costy,Gryzzli,
nie wciskaj ciemnoty,wszystkie inne metody juz znasz i  wyprobowales Cool
grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #1928 : 2007-06-09, 17:40:01 »

Costy,Gryzzli,
nie wciskaj ciemnoty,wszystkie inne metody juz znasz i  wyprobowales Cool

kodar, "wszystkie inne" nie,
ale posilkujac sie swoim wlasnym doswiadczeniem Very Happy,
oraz powaznymi badaniami naukowymi.

Twierdze, ze seks jest jedna z najlepszych metod
na stymulacje o ktorej wspominalem.

Stanowczo wykluczam "narkotyki" Shocked alkochol Shocked itp.
jesli to mialas na mysli Very Happy Very Happy Very Happy
zbynek
Go

Email
« Odpowiedz #1929 : 2007-06-09, 18:15:15 »

Nie.. ale proponuje referendum - wtedy okaże się co społeczeństwo akceptuje. Cool Very Happy

Referendum w jakiej sprawie ?
Referendum w ważnych sprawach..   jest demokracja czy nie? Very Happy
Miłość jako akt woli -- doskonałe. 

Jaka tam mi ł o ś ć  Shocked...  przecież  z medycznego punktu widzenia to tylko potrzeba fizjologiczna -  seksu. Cool
zbynek
Go

Email
« Odpowiedz #1930 : 2007-06-09, 18:18:40 »

znawcę również jej wielokrotnych orgazmów i pewno demonologa. Możesz poklepać go po ramieniu ! Wink Laughing
zbynek, czy ty masz cos "na przeciw" dzialaniu endorfin, serotoniny i dopaminy ?
Skoro usilujesz umniejszyc jej role dla zdrowia i "Long Life" Shocked Shocked Shocked
Czy, moze czujesz wstret do sposobu stymulowania wydzielania "endorfin, serotoniny i dopaminy"
za pomoca sexu ?
Jesli nie rozumiesz o czym pisze,
to poczytaj elementarz biochemii (Harper),
tam jest troche o "endorfinie, serotoninie i dopaminie".
Nastepnie radze zastosowac Google, i poczytac o wplywie
endorfin, serotoniny i dopaminy na zdrowie i "Long Life"
Jednak jesli wolisz "wiedze" lojca derektora i "endorfinii sobieckiej"
zamiest tej z (Harpera) to wtedy "mocherowy beret" na glowe i
jak kwiczy "talib" derektor: "Alleluja! Cala naprzod! - Bogiem! Podwojna cala naprzod!" Shocked Shocked Shocked
Napisz coś o demonach,  będzie to może bardziej ciekawe – skup się na opisach awatarów  użytkowników – weź też pod uwagę że  Toan  może stracić cierpliwość. Laughing Cool
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1931 : 2007-06-09, 18:45:20 »

Zdaje się już ,że wszyscy powypieraliśmy wszystko. Tomkiewicz WIE wszystko o wszystkich,mimo ,że czasem swędzi go tu i ówdzie od czytania.
Grizzly jest gotowy pobawić się nawet własnym ptaszkiem ,żeby wydzielić sobie endorfiny-najlepiej przy zdjęciu Dody.
Bruford to istna arystokracja wśród medyków.
Zbynek ponoć zamula.
A wszystko to napisała niedouczona kobieta przy mężu  Wink
Ale póki co, mamy pozwolenie na życie od Tomkiewicza  Smile Alleluja .  Smile
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1932 : 2007-06-09, 19:09:55 »

Zbynek, gdzie i kiedy użylem słowa "demon" wobec posłanki radiomaryjnej Sobeckiej ? Najlepiej, gdy wkleisz cytat.

Tomek
Ze wskazaniem do zdjęcia, potem ocena psychologiczna Sobeckiej to dobry przykład manipulacji i szukania w jej osobie demona przez znawcę również jej wielokrotnych orgazmów i pewno demonologa. Możesz poklepać go po ramieniu ! Wink Laughing
A nie przyszło Ci Zbynku do głowy ,ze oni WIEDZĄ  o p. Sobeckiej wszysko po fotografii? To czarodzieje  Smile .O mnie też wszystko wiedzą  Smile .
Wiesz ,że oni wiedzą o mnie więcej niż ja?  Shocked  Smile .Np. ,że wszystko powypierałam co się dało wyprzeć (tylko nie wiem czy chodziło o to ,że powypierałam coś w pralce?  Shocked ), .Oni wszytko wiedzą.  Smile
Jakby ktoś chciał się czegoś więcej dowiedzieć o sobie, może zapytać Tomkiewiczów (nie wiem czy on bierze teraz za to jakąś kasę,wiem tyle ,że ode mnie nie wzieli ani grosza  Smile )
Ach ,byłabym zapomniała  Idea .Chciałam im podziękować ,że pozwolili mi przeżyć dzisiejszy dzień  Smile .Taki był przyjemny!  Very Happy
zbynek
Go

Email
« Odpowiedz #1933 : 2007-06-09, 20:10:26 »

Jakoś to będzie... Wink  Ja złoże  im życzenia Tomku i Maryshka
wszystkiego dobrego pomyślności i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia.
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości

zbynek
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1934 : 2007-06-09, 21:01:13 »

Może mi ktoś wytłumaczyć ,kto i po co zaznacza sobie datę ślubu na Forum? Co to daje? To jakaś nowa forma terapii małżeńskiej?
grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #1935 : 2007-06-09, 23:13:36 »

Napisz coś o demonach,  będzie to może bardziej ciekawe – skup się na opisach awatarów  użytkowników – weź też pod uwagę że  Toan  może stracić cierpliwość. Laughing Cool

Oj, zbynek nie odwracaj "kota ogonem"  Very Happy

zbynek, "Especially for You"(pamietasz kto to spiewa?) Rolling Eyes

Demon (gr. δαίμων daimon - dosł. ten, który coś rozdziela lub ten, który coś przydziela, także: nadprzyrodzona potęga, dola; łac. daemon) – istoty występujące w wielu wierzeniach ludowych, mitologiach i religiach, które zajmują pozycję pośrednią między bogami a ludźmi.

Demony często pełnią także funkcję strażników, chroniących określone terytorium w imieniu jego „pana”.

W naszym konkretnym przypadku "endorfinia sobiecka" pelni funkcje straznika ochraniajacego
"jedynie sluszne" Very Happy wyobrazenia na temat SEXU. Very Happy

Bedac osoba publiczna, propaguje swoje "doglebnie specjalistyczne" Very Happy
opinie na ten temat.

W  kontekscie tej "glebokiej specjalistycznej" wiedzy,
jej wypowiedzi na temat tak istotnego fenomenu jakim jest SEX
uwzgledniajac forme i tresci, oraz podmiot i przedmiot,

jawi sie to wszystko DEMONICZNIE !!!!!
grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #1936 : 2007-06-09, 23:23:07 »

Może mi ktoś wytłumaczyć ,kto i po co zaznacza sobie datę ślubu na Forum? Co to daje? To jakaś nowa forma terapii małżeńskiej?

elmo, Tomkiewicze sa po prostu "oryginalni", dla nich data slubu
jest na tyle istotna, ze tak postanowili. Co w tym dziwnego ?

Moze urodzili sie na nowo w tym dniu ? Very Happy

Osobiscie odbieram to z sympatia Very Happy
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1937 : 2007-06-09, 23:30:58 »

Dla mnie to forma myślenia magicznego,najzwyklejsze zabobony  Smile .

PS.Grizzly mógłbys wkleić swoje zdjęcie? Określilibyśmy czy jesteś "demonem"? czy może jakowym Żydem z haczykowatym nosem? ,bo ponoć po tym ich poznać.  Smile
Nie mylić z "nosem" z wątku Humor  Smile
grizzly
Go

Email
« Odpowiedz #1938 : 2007-06-09, 23:36:46 »

PS.Grizzly mógłbys wkleić swoje zdjęcie? Określilibyśmy czy jesteś "demonem"? czy może jakowym Żydem z haczykowatym nosem? ,bo ponoć po tym ich poznać.  Smile

hle, hle, hle na zdjeciach to ja wychodze jeszcze lepiej od Pani Sobeckiej  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1939 : 2007-06-09, 23:46:30 »

hle, hle, hle na zdjeciach to ja wychodze jeszcze lepiej od Pani Sobeckiej  Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 
No to co tak na nią najeżdżasz? Zacznij od siebie  Smile .
Z obiektywem jest tak;że "jednych on kocha a drugich nienawidzi" I ma to mało wspólnego z tym; jak daną osobe odbieramy w naturze  Smile
Np. niektóre osoby w naturze mają całkiem urzekającą posturę,a na fotografii wychodza jak przysłowiowa "kupa jeża" i na odwrót   Wink
Oczywiście są to przykłady skrajne,ale istnieje cała skala odcieni szarosci.  Smile Ale to jeszcze nie powód ,żeby sie z kogoś naśmiewać  Confused
Strony: 1 ... 92 93 94 95 96 [97] 98 99 100 101 102 ... 146 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.048 sekund z 18 zapytaniami.