forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-29, 23:42:13

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.
669847 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Polska sercem
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 ... 146 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Polska sercem  (Przeczytany 935614 razy)
elmo
Go

Email
Odp: Polska sercem
« Odpowiedz #1960 : 2007-06-10, 13:07:23 »

....spiżowy mur....

Tomek
Najpiękniejszy epitet na tym Forum(no może ciut przyciężkawy ,al spiż to spiż)  Smile

Ps. Tomkiewicz na tym zdjęciu to ty z mamą ? Dostawałeś błogosławieństwo?   Smile to tak apropo komentowania zdjęć .Tylko niech mi nikt nie mówi ,że przegięłam ,bo casus zdjęcia posałanki Sobeckiej był tu precedensowy.  Smile
Ten kolor sukienki to czarny czy to mi tak monitor wyświetla?
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1961 : 2007-06-10, 13:09:17 »

Można założyć że wtedy tam było to jakąś normą, akceptowalną przez  „wszystkich”. Analogicznie wyobraź sobie że do Twoich  drzwi dobijają się sąsiedzi i domagają się seksu z naszymi gośćmi. Czy  nie oburzyłby cię taki atak?

Uważasz , że jest analogia między biblijną Sodomą a dzisiejszymi czasami? Zupełnie poważnie pytam.
Drugie pytanie które nasuwa się automatycznie jest takie - czy uważasz Biblię za tekst natchniony?
Hank
Go

Email
« Odpowiedz #1962 : 2007-06-10, 13:19:03 »

Z całą pewno

Z całą pewnością nie ma możliwości ,żeby jakiekolwiek znaczenie miała opinia kobiety : szpiegującej i donoszącej na forumowiczów , łamiącej zasady korespondencji prywatnej oraz posługującej się notorycznie wyzwiskami Very Happy Very Happy.Te "przymioty" poznali już wszyscy. Very Happy .Teraz jeszcze się okazuje ,że lubisz zaszczuwać ludzi Very Happy. W domku tego nauczyli czy tak sama z siebie? Czy oprócz daty ślubu irytuje Cie ,że Tomkiewicze oddychają ? Very Happy
Ciekawe czego Ty uczysz swoje dzieci?? Very Happy Tego co tak dobrze potrafisz Very Happy?
Ponieważ jednak kultura ma jedną slabość tj ustępuje prostackiej agresji  Very Happy masz wielką szansę być osobą nr 2 tego forum.Tylko nie zapominaj o regularnych ( jak dotąd) aktach strzelistych włazidupstwa administratorowi ( jako ten czopek nie przymierzając ) Very Happy

Nie rozumiem, co się tak przyczepiliście do Elmo. Ja osobiście bardzo lubię jej posty. Zwłaszcza te skierowane do Administratora szacownego Forum. W nich bowiem jest "cała tłustość". Co prawda wazelinę, która z ekranu wypływa od jej postów, to muszę ścierą zbierać a i to nie zawsze pomaga. Ale to nic nie szkodzi, jakaś cena za zapoznawanie się z "mądrością" tej niesłychanie "błyskotliwej" kobiety, która z pewnością osiągnęła już "prawidłową czynność mózgu", musi być  .

A tak na poważnie, to bardzo się dziwię, że ktoś tak niesamowicie chamski i umysłowo prymitywny bezkarnie króluje na forum, którego celem ma być ponoć propagowanie wiedzy i dzielenie się dobrą radą z innymi użytkowanikami. I to zdaje się w ogóle nie przeszkadzać administracji forum. Czyżby tanie obrzydliwe pochlebstwa infantylnej kury domowej odniosły skutek? Szkoda.

Kilka przykładów na "chybił-trafił" zaczerpniętych z postów tej wulgarnej prostaczki:

"Grizzly,ktoś kto pisze takie pierdoły jak Ty ,pewnie wyglada jak wyleniały ,śmierdzący cap,że o fałdach tłuszczu nie wspomne.Pewnie jedzie Ci z japy jak koniowi spod .....ogona.
Wyszło mi?  Rolling Eyes
Twoja wyobraźnia jesy chora i wymaga leczenia.Wybierz się do specjalisty,wydrukuj swoje posty jako historie choroby. Smile
Bądź dobrej myśli,z kazdej choroby można się wyleczyć....no prawie z kazdej  Smile  "

"Bzdura  Smile To matrixowe małżeństwo,które potrzebuje akceptacji virtualnej ,bo w realu nie ma na co liczyć  Smile i chyba w necie również ,bo gdzie się nie znajdą ,to ich wyśmieją  Smile Podobnie jak z tobą  Laughing jednakowoż ty nie wklejasz zdjęcia ,bo widocznie uważasz  ,że jesteś niefotogecziczny  Laughing i w sumie dobrze ,ze tego nie robisz ,bo po co dodatkowo robić z siebie durnia  Smile "

elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1963 : 2007-06-10, 13:21:34 »

I vice versa  Smile i wzajemnie  Smile

No i git Very Happy.tak ma być Very Happy
Tylko jeszcze : nie szczujesz ludzi Very Happy , nie donosisz Very Happy, nie używasz inwektyw i odniesień osobistych Very Happy.Wiemy ,że to lubisz ale to brzydkie jest:D Very Happy
A podlizywać się Toanowi możesz dalej  Very Happy ,zabawne to jest nawet Very Happy

Przynajmniej nie brakuje mi polotu i nie wieje nudą ,jak w przypadku twoich wypowiedzi .
A propo donoszenia;czy zdajesz sobie sprawę ,że gdyby twoi przełozeni przeczytali twoje posty ,to awansowałbyś na salową ewentualnie jako konserwator przyrody wokół szpitala?jako lekarz jeśli nim faktycznie jesteś ,powinieneś prezentowac postawę bardziej odpowiedzialną w słowie i w czynie,a ty sobie swawolisz do woli wszak lekarze uwazaja się za elitę narodu .Niektórym faktycznie można takie miano przypisać ,ale nie tobie.

A co do "podlizywania" ,to mozna się "podlizywać " do osoby ,którą się lubi.Poprostu niektóre osoby darzę pewną dozą sympatii i w twoich oczach wyglada to na "podlizywanie" się,  jednak w moich nie,bo niby dlaczego miałabym to robić?  Smile Znasz powód?  Smile
Halina Ch.
Go

Email
« Odpowiedz #1964 : 2007-06-10, 13:30:46 »

... tej wulgarnej prostaczki: ...

Takich słów używają NIBY LUDZIE kulturalni, na poziomie (czyim poziomie?).
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1965 : 2007-06-10, 13:31:11 »

Z całą pewno

Z całą pewnością nie ma możliwości ,żeby jakiekolwiek znaczenie miała opinia kobiety : szpiegującej i donoszącej na forumowiczów , łamiącej zasady korespondencji prywatnej oraz posługującej się notorycznie wyzwiskami Very Happy Very Happy.Te "przymioty" poznali już wszyscy. Very Happy .Teraz jeszcze się okazuje ,że lubisz zaszczuwać ludzi Very Happy. W domku tego nauczyli czy tak sama z siebie? Czy oprócz daty ślubu irytuje Cie ,że Tomkiewicze oddychają ? Very Happy
Ciekawe czego Ty uczysz swoje dzieci?? Very Happy Tego co tak dobrze potrafisz Very Happy?
Ponieważ jednak kultura ma jedną slabość tj ustępuje prostackiej agresji  Very Happy masz wielką szansę być osobą nr 2 tego forum.Tylko nie zapominaj o regularnych ( jak dotąd) aktach strzelistych włazidupstwa administratorowi ( jako ten czopek nie przymierzając ) Very Happy

Nie rozumiem, co się tak przyczepiliście do Elmo. Ja osobiście bardzo lubię jej posty. Zwłaszcza te skierowane do Administratora szacownego Forum. W nich bowiem jest "cała tłustość". Co prawda wazelinę, która z ekranu wypływa od jej postów, to muszę ścierą zbierać a i to nie zawsze pomaga. Ale to nic nie szkodzi, jakaś cena za zapoznawanie się z "mądrością" tej niesłychanie "błyskotliwej" kobiety, która z pewnością osiągnęła już "prawidłową czynność mózgu", musi być  .

A tak na poważnie, to bardzo się dziwię, że ktoś tak niesamowicie chamski i umysłowo prymitywny bezkarnie króluje na forum, którego celem ma być ponoć propagowanie wiedzy i dzielenie się dobrą radą z innymi użytkowanikami. I to zdaje się w ogóle nie przeszkadzać administracji forum. Czyżby tanie obrzydliwe pochlebstwa infantylnej kury domowej odniosły skutek? Szkoda.

Kilka przykładów na "chybił-trafił" zaczerpniętych z postów tej wulgarnej prostaczki:

"Grizzly,ktoś kto pisze takie pierdoły jak Ty ,pewnie wyglada jak wyleniały ,śmierdzący cap,że o fałdach tłuszczu nie wspomne.Pewnie jedzie Ci z japy jak koniowi spod .....ogona.
Wyszło mi?  Rolling Eyes
Twoja wyobraźnia jesy chora i wymaga leczenia.Wybierz się do specjalisty,wydrukuj swoje posty jako historie choroby. Smile
Bądź dobrej myśli,z kazdej choroby można się wyleczyć....no prawie z kazdej  Smile  "

"Bzdura  Smile To matrixowe małżeństwo,które potrzebuje akceptacji virtualnej ,bo w realu nie ma na co liczyć  Smile i chyba w necie również ,bo gdzie się nie znajdą ,to ich wyśmieją  Smile Podobnie jak z tobą  Laughing jednakowoż ty nie wklejasz zdjęcia ,bo widocznie uważasz  ,że jesteś niefotogecziczny  Laughing i w sumie dobrze ,ze tego nie robisz ,bo po co dodatkowo robić z siebie durnia  Smile "

gatuluję umiejejetności wybiórczego czytania. W sumie mi to schlebia ,że moje posty czytasz uwaznie a innych nie  Smile Bo gdybys to robił ,to twoje nieskalane poczucie sprawiedliwości kazało by ci  zabrać głos w sprawie postów innych forumowiczów .Tym postem udowodniłeś ,że jesteś tendencyjnym analfabetą.
Gdybyś czytał uważnie posty innych i moje ,to zauważyłbyś ,że ja zaczełam uzywać tych samych nut co inni.A widzę ,że to cię oburza.
Mimo poczucia wyższości nad innymi uzywasz takich samych chamskich zagrywek jak inni,jak nie gorszych,jesteś zwykłym hipokrytą.
Zaprawdę powiadam ci ,że predzej bogacz wejdzie do Królestwa Niebieskiego niż prostak napisze inteligentnego,treściwego ,przemawiajacego do innych posta.  Smile
zbynek
Go

Email
« Odpowiedz #1966 : 2007-06-10, 13:32:59 »

Można założyć że wtedy tam było to jak±¶ norm±, akceptowaln± przez  „wszystkich”. Analogicznie wyobraĽ sobie że do Twoich  drzwi dobijaj± się s±siedzi i domagaj± się seksu z naszymi go¶ćmi. Czy  nie oburzyłby cię taki atak?
Uważasz , że jest analogia między biblijn± Sodom± a dzisiejszymi czasami? Zupełnie poważnie pytam.
Drugie pytanie które nasuwa się automatycznie jest takie - czy uważasz Biblię za tekst natchniony?
Ad1 - Analogia biblijnych czasów do dzisiejszych  dla wnikliwego obserwatora jest zauważalna w przytoczonym cytacie.
Ad2 – Nie mam pewności czy to tekst natchniony ale bym to nie wykluczył.
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1967 : 2007-06-10, 13:41:15 »

jako lekarz jeśli nim faktycznie jesteś ,powinieneś
 Znasz powód?  Smile

1Poziom , z którego mogłabyś pouczać mnie w takiej materii , do dla Ciebie Himalaje.
2.Powody dla wszystkich są oczywiste. Very Happy
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1968 : 2007-06-10, 13:50:03 »

Co do kultury osobistej.Gdybyście jej chociaż powąchali ,to nieangażowalibyscie się w podobne pyskówki,ale wy poprostu czujecie potrzebę prostwckich rozrywek i dlatego taplecie sie we własnych i cudzych inwektywach jak świnie w gnoju.Gdybyście byli faktycznie takimi ludźmi na poziomie za jakich sie uważacie ,nie narażalibyście swoich autorytetów  (chodzi mi tutaj o bruforda ) dla zwykłej wymiany pyskówek.

Akurat ja nic nie tracę w takich pyskówkach  Smile a wy wszystko  Smile
  W wolnych chwilach polecam grę w szachy  Smile
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1969 : 2007-06-10, 14:05:42 »

,to nieangażowalibyscie się w podobne pyskówki,

Nie. Długo nikt na Twoje teksty nie reagował. Wystarczająco długo wydawało się.  Very Happy. Niestety nie na tyle wystarczająco byś zdążyła pojąć , że są  ludzie którzy nie życzą sobie szczucia i osobistych wycieczek. Prostactwu odpór trzeba dać bo się rozpanoszy i zadowolone z siebie rozsiądzie się w przekonaniu ,że   i dlatego jesteś pouczana.

Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1970 : 2007-06-10, 14:06:49 »

.... siebie rozsiądzie się w przekonaniu ,że "fajnie ludzi zaszczuło" --  i dlatego jesteś pouczana.

Tomkiewicz
Go

Email
« Odpowiedz #1971 : 2007-06-10, 14:29:27 »

i dlatego jesteś pouczana.

Brufordzie, doskonale rozumiem Twoje uczucia w tej kwestii, ale niestety, "pouczanie" w tym przypadku nie ma sensu. Jest tylko JEDNA osoba na tym Forum, której słowa odniosłyby w tym przypadku sukces i zostałyby zaakceptowane z należnym szacunkiem. Jednak osoba ta dała WYRAŹNE  przyzwolenie (wręcz zachęciła) na ataki personalne w stosunku do wybranych osób (tzw. "kozłów ofiarnych" tego Forum), a więc jakiekolwiek "pouczania" czy naświetlania problemu przez te osoby (te "kozły", czy "jełopy", czy "lekarzyki", etc.) nigdy nie trafią nie tylko do adresatki "pouczeń" ale w ogóle do większości Forumowiczów.

Jest pięknie i spokojnie kiedy zna się prawdziwe PRZYCZYNY pewnych zachowań. Obserwacje takich zachowań są wtedy fascynujące - masz przed sobą bogato ilustrowany, żywy podręcznik do psychologii.

Marishka
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1972 : 2007-06-10, 14:37:33 »

....że są  ludzie którzy nie życzą sobie szczucia i osobistych wycieczek.

A co mnie to obchodzi ,że ktoś sobie nie życzy? Trzeba było nie zaczynać wycieczek osobistych.
Włazić w buciorach motłochowi się chciało w moje życie? Toteż motłoch dostaje zapłatę.

Acha. I żeby do ciebie Bruford dotarło,nigdy nie cytowałam prywatnej korespondencji publicznie.Nigdy.Ale mogę to zrobić jeśli motłoch znów spróbuje wejść w buciorach w moje zycie rodzinne.
Takie przeinaczanie faktów(chodzi mi o koresp. prywatną) z pozoru może conajwyżej bulwersować .Jednak w istocie nadaje się do sądu .

Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1973 : 2007-06-10, 14:42:27 »

[ Jednak osoba ta dała WYRAŹNE  przyzwolenie (wręcz zachęciła) na ataki personalne w stosunku do wybranych osób
Marishka

No , to prawda jest niestety Confused
lutonn
Go

Email
« Odpowiedz #1974 : 2007-06-10, 14:44:19 »

Bruford zachowujesz sie jak "Tranwestyta" jak pies ktory powraca do wymiocin to tylko kwestia czasu jak sie ujawnisz hehehe  Very Happy

Gdyby istniał ( nie wiem czy istnieje  Cool ) jakikolwiek powód by przywiązywać uwagę do Twoich wypowiedzi , to może warto byłoby udzielić Ci drobnego pouczenia.
Mianowicie , jeśli chcesz ogłosić o kimś jakiś sąd ( tu o Brufordzie jako transwestycie - psie powracającym do wymiocin) warto zawsze ( tak przynajmniej zwykły czynić osoby dorosłe ) swój sąd uzasadnić.Inaczej wychodzi prosty bluzg , taki spod menelskiej budki z piwem. No , ale może ten styl Ci odpowiada. Very Happy
przeczytaj swoje posty to zrozumiesz Very Happy. Sad jaki znowu sad!!!???
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1975 : 2007-06-10, 14:45:02 »

i dlatego jesteś pouczana.

Brufordzie, doskonale rozumiem Twoje uczucia w tej kwestii, ale niestety, "pouczanie" w tym przypadku nie ma sensu. Jest tylko JEDNA osoba na tym Forum, której słowa odniosłyby w tym przypadku sukces i zostałyby zaakceptowane z należnym szacunkiem. Jednak osoba ta dała WYRAŹNE  przyzwolenie (wręcz zachęciła) na ataki personalne w stosunku do wybranych osób (tzw. "kozłów ofiarnych" tego Forum), a więc jakiekolwiek "pouczania" czy naświetlania problemu przez te osoby (te "kozły", czy "jełopy", czy "lekarzyki", etc.) nigdy nie trafią nie tylko do adresatki "pouczeń" ale w ogóle do większości Forumowiczów.

Marishka

Dość hipokryzji Tomkiewiczów!Przypomnij sobie swoje kozły ofiarne.P.Sobieska,JPII,wszyscy księża na świecie i wiele innych.
I skończ robienie z siebie meczennika a zarazem debila.Skończ.Bo jesteś nudny.

Jest pięknie i spokojnie kiedy zna się prawdziwe PRZYCZYNY pewnych zachowań. Obserwacje takich zachowań są wtedy fascynujące - masz przed sobą bogato ilustrowany, żywy podręcznik do psychologii.

Nie kompromituj sie z tymi pokazówkami ,bo robisz z siebie maminsynka(nie trzeba tu głębokiej analizy.)
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1976 : 2007-06-10, 14:51:29 »

Napiszę to tłustym drukiem abys Bruford dojrzał"
  A co mnie to obchodzi ,że ktoś sobie nie życzy? Trzeba było nie zaczynać wycieczek osobistych.
Włazić w buciorach motłochowi się chciało w moje życie? Toteż motłoch dostaje zapłatę.

Acha. I żeby do ciebie Bruford dotarło,nigdy nie cytowałam prywatnej korespondencji publicznie.Nigdy.Ale mogę to zrobić jeśli motłoch znów spróbuje wejść w buciorach w moje zycie rodzinne.
Takie przeinaczanie faktów(chodzi mi o koresp. prywatną) z pozoru może conajwyżej bulwersować .Jednak w istocie nadaje się do sądu .

Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1977 : 2007-06-10, 14:53:39 »

,nigdy nie cytowałam prywatnej korespondencji publicznie.Nigdy.

A oto cytaty z elmo  : "Ja już pisałam ,co mi chcieliście wpoić, i jak mi spamowaliście gg i maile a informacjami o nienawiści do rodziców."
 "Wiem jak natrętnie podsyłała mi linki na gg o nienawiści do rodziców.Wmawiała mi ,abym nienawidziła rodziców ,dziadków ,za to ,że nie dali mi sie kontaktowac z ojcem(przejaskrawiłam to ,i jest mi wstyd) ,bo nie powinnam pisac była z nią o moich dziadkach ,którzy mnie wychowali ,martwili sie o mnie itp. jest mi bardzo wstyd ,ze w takim świetle ich postawiłam.
A ona to wykorzystała i mnie omamiała"

Heh , nie , nigdy nie było słowa o korepsondencji prywatnej Very Happy
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #1978 : 2007-06-10, 14:54:59 »

A po co się powtarzasz? Very Happy
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #1979 : 2007-06-10, 14:57:42 »

,nigdy nie cytowałam prywatnej korespondencji publicznie.Nigdy.

A oto cytaty z elmo  : "Ja już pisałam ,co mi chcieliście wpoić, i jak mi spamowaliście gg i maile a informacjami o nienawiści do rodziców."
 "Wiem jak natrętnie podsyłała mi linki na gg o nienawiści do rodziców.Wmawiała mi ,abym nienawidziła rodziców ,dziadków ,za to ,że nie dali mi sie kontaktowac z ojcem(przejaskrawiłam to ,i jest mi wstyd) ,bo nie powinnam pisac była z nią o moich dziadkach ,którzy mnie wychowali ,martwili sie o mnie itp. jest mi bardzo wstyd ,ze w takim świetle ich postawiłam.
A ona to wykorzystała i mnie omamiała"

Heh , nie , nigdy nie było słowa o korepsondencji prywatnej Very Happy

Czy ty jesteś ślepy czy wstępujesz do grona analfabetów?
Widzisz tu jakieś cytaty z prywatnej korespondencji? Bo ja nie, Nie widzę czegos takiego jak ;"Cytuj z Marishka"
Strony: 1 ... 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 ... 146 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.054 sekund z 18 zapytaniami.