forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-26, 12:38:26

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.
669764 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Polska sercem
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 ... 146 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Polska sercem  (Przeczytany 931716 razy)
toan
Go

Email
Odp: Polska sercem
« Odpowiedz #2000 : 2007-06-11, 10:24:43 »

Nie reaguję, bo nie czytam durnot wypisywanych w "wolnych tematach", przez co nie czytam również rozsądnych wypowiedzi w tym dziale. Nie czytam praktycznie wcale tego Forum od czasu wprowadzenia "zgłoś do moderatora". Nie interesują mnie osobiście cudze łamańce psychiczne, ani osobiste cudze pseudoproblemy.
Najchętniej zlikwidowałbym to Forum, ale z drugiej strony - sporo osób tu wchodzi z konkretnymi własnymi problemami zdrowotnymi, uzyskujęc stosowne odpowiedzi, więc nie będę ich karał likwidacją  Forum, przez np: czyjąś infantylność, brak wychowania, czy zacietrzewienie.
Proszę korzystać z funkcji "zgłoś do moderatora", bo nie chcę czytać i uczestniczyć w chamskich pyskówkach, które mi osobiście nie przeszkadzają, ale uwłaczają wielu Użytkownikom.
 Zdaję sobie sprawę, że brak wychowania i brak szacunku do innych osób wynosi się z dzieciństwa i trudno jest dorosłej "anonimowej" osobie nad własnymi problemami zapanować. Jednakże, analizuję każde zgłoszenie do moderatora (prośba do osób zgłaszających o kilka słów komentarza) i postanawiam: GODZIĆ WAS NIE BĘDĘ, bo unikam.... Jeśli dojdę do wniosku, że zgłoszona treść może nie mieścić się w kanonie dobrego wychowania, będę BANOWAŁ bez ostrzeżenia na jeden - siedem dni dla "otrzeźwienia". Ban będzie polegał na braku możliwości wysyłania postów. Jeśli nie poskutkuje, będę wywalał na dobre, bo to nie jest "chamska knajpa", ale Forum na www-dr-k. JASNE?.
Naprawdę nie żartuję.
Prosze również nie zaśmiecać miejsca na serwerze wklejaniem "pierdołek" typu zdjęcie "ładnej", czy "brzydkiej" pani, bo miejsca jest dość, ale nie na "durnoty".
Dziś padną pierwsze "bany otrzeźwiające" z podaniem do wiadomości na Forum, ponieważ kilka osób nie potrafi dorośle dyskutować.
Ponieważ sami nie potraficie ocenić, co wypada, a co nie, będzie teraz za was decydował ... Crying or Very sad
To bardzo przykre, że tyle dzieci się tu pojawiło!
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #2001 : 2007-06-11, 10:34:12 »

Bruford, lubiłam Twoje dyskusje 'kontra'  zauważ, że cała 'rozruba' się zaczęła od 'wejścia' Tomkiewiczów na to forum.
Uległeś (urokowi?) Tomkiewiczom, pociągnołeś za nimi i topisz się razem z nimi.

No widzisz, o to chodzi.Ty wiesz ,że nie użyłem tego słowa wobec Ciebie.Ludzik , jak widać po jej poście, nie rozumie lub udaje że nie rozumie.Grunt ,żeby ludzik miał prawo obrażać innych. Very Happy i jeszcze byli tacy co go nagrodzą poklaskiem.
Nie chodzi o "uleganie urokowi" , z Tomkami też się spierałem i to ostro.Rzecz w tym ,że wzbudza moje obrzydzenie szczucie ludzi , wszystkich ludzi.Kto szczuje na forum ten pewnie jest zdolny do zaszczuwania w realu.Wczytaj się jeszcze raz ( bo nie wątpię , że znasz ten tekst) : "jak przychodzili po komunistów ,nic nie zrobiłem bo nie bylem komunistą , jak przychodzili po katolików-nic nie zrobiłem bo nie bylem katolikiem, jak przychodzili po prostestantów.......jak przyszli po mnie to już nie było komu się odezwać". Święte słowa.Dlatego daję wyraz swojej odrazie do zaszczuwania i ludzi którzy to uprawiają.A spektakl zaszczuwania Tomkiewiczów - no cóż skoro są tacy , którym się to podoba , to pewnie będzie trwał dalej. Mad
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #2002 : 2007-06-11, 10:35:02 »

.
Proszę korzystać z funkcji "zgłoś do moderatora", , będę BANOWAŁ bez ostrzeżenia na jeden - siedem dni dla "otrzeźwienia". Ban będzie polegał na braku możliwości wysyłania postów. Jeśli nie poskutkuje, będę wywalał na dobre, bo to nie jest "chamska knajpa", ale Forum na www-dr-k. JASNE?.
Naprawdę nie żartuję.

Nareszcie. Very Happy
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #2003 : 2007-06-11, 10:37:03 »

I Ja  Very Happy.

Wysłany przez: Halina Ch.  lubiłam Twoje dyskusje 'kontra'

Bruford, ja tez,

No i dzięki wam.
I nie pozwalajcie na zaszczuwanie ludzi. Very Happy
toan
Go

Email
« Odpowiedz #2004 : 2007-06-11, 10:46:01 »

Nareszcie.

Mnie opieka "wielkiego brata"  Sad uwłacza w dyskusji, bo sam staram się ocenić, co innych obrazić może.
A jeszcze bardziej mi UWŁACZA, że na własnym FORUM muszę tak postępować (moderacja) Shocked
Fuj, co ja tu jeszcze robię Sad
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #2005 : 2007-06-11, 10:57:00 »

bo sam staram się ocenić, co innych obrazić może.

Wtedy taki post zgłosi się do moderatora.Ty również Toan bedziesz musiał postarać się "ubierać słowa w kwiatuszki" ,bo też nie byłeś święty  Wink
toan
Go

Email
« Odpowiedz #2006 : 2007-06-11, 11:13:02 »

Postanowiłem też wyciągnąć z ukrycia przed niezarejstrowanymi "wolne tematy", bo nie mam się czego osobiście wstydzić  Very Happy.
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #2007 : 2007-06-11, 11:15:48 »

I nie pozwalajcie na zaszczuwanie ludzi. Very Happy

Zgadzam sie z tym w 100%-tach  Smile Nareszcie nikt nie bedzie szydził z czyjegoś wyznania  Smile
Oj będzie się trzeba pilnować coniektórym ,żeby czasem nie napisać o kimś( .....) ,kto jest katolikiem, for example  Smile
Blackend
Go

Email
« Odpowiedz #2008 : 2007-06-11, 11:32:13 »

Nie pisz tak bo mi (a pewnie nie tylko ja tak myslę) też jest przykro Sad mimo, że jestem tutaj nowy. Olewam wolne tematy, a bardzo lubię Twoje posty nt. ŻO. Jesteś bardziej dosadny niż ojciec (nie musisz pełnić misji) co mi akurat odpowiada. Jeden z ostatnich wątków na temat prawa zachowania energii był świetny! Do teraz ślęczę przed kompem i przypominam sobie to wszystko czego uczyłem się przecież w szkole. Nie odzywam sie bo cienias jestem w tych tematach Smile ale CZYTAM TOAN i b. dziękuje!
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #2009 : 2007-06-11, 11:36:57 »

Nie pisz tak bo mi (a pewnie nie tylko ja tak myslę) też jest przykro Sad mimo, że jestem tutaj nowy. Olewam wolne tematy, a bardzo lubię Twoje posty nt. ŻO. Jesteś bardziej dosadny niż ojciec (nie musisz pełnić misji) co mi akurat odpowiada. Jeden z ostatnich wątków na temat prawa zachowania energii był świetny! Do teraz ślęczę przed kompem i przypominam sobie to wszystko czego uczyłem się przecież w szkole. Nie odzywam sie bo cienias jestem w tych tematach Smile ale CZYTAM TOAN i b. dziękuje!
szkoda ,że jak się pisze o ciekawych rzeczach,to wątek po kilku postach milknie.Jest fajny wątek o nabieraniu masy,o ćwiczeniach ,ale najwyraźniej nikt się nie interesuje tym ,co się dzieje podczas wysiłku fizycznego w organizmie i jak on wpływa na zdrowie i na kształtowanie zapotrzebowania na inny rodzaj paliwa niż węglowodany.
Ciekawy wątek ,ale jakoś nikt nie chciał w nim pisać na temat.
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #2010 : 2007-06-11, 11:42:40 »

Nie odzywam sie bo cienias jestem w tych tematach Smile ale CZYTAM TOAN i b. dziękuje!
Blackend,to zacznij się oddzywać  Smile .Zadawać pytania.Myślę ,że będzie bardziej ciekawie jeśli będziemy mogli sobie podyskutować na te interesujące rzeczy.
Ja też nad wieloma rzeczami się nigdy nie zastanawiałam (dlaczego tak właśnie się dzieje).Nie wiedziałam np. dlaczego źle się czułam po intensywnym biegu ,po
"przeczytaniu" Toana sobie uświadomiłam. Zacznij zadawać pytania.
Pozdrawiam.
Blackend
Go

Email
« Odpowiedz #2011 : 2007-06-11, 12:03:43 »

Blackend,to zacznij się oddzywać  Smile .Zadawać pytania.
He, he Smile żeby pytać też niestety trzeba mieć wiedzę. Na banalne pytania odpowiedział już dr Kwaśniewski - ja jeszcze jestem na etapie czytania.
toan
Go

Email
« Odpowiedz #2012 : 2007-06-11, 12:05:32 »

Fuj, co ja tu jeszcze robię

Nie pisz tak bo mi (a pewnie nie tylko ja tak myslę) też jest przykro Sad

Mnie też jest przykro, że najbardziej przykro jest tym osobom, które nic nie zawiniły w tej sytuacji. To taki paradoks psychologiczny.  Confused
zbynek
Go

Email
« Odpowiedz #2013 : 2007-06-11, 12:20:52 »

[...] będę BANOWAŁ bez ostrzeżenia na jeden - siedem dni dla "otrzeźwienia".
Ja jest ZA  Very Happy  To takie biblijne rozwiązanie zamieniające kogoś na siedem dni w słup soli. Rolling Eyes Cool Very Happy
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #2014 : 2007-06-11, 14:03:37 »

[...] będę BANOWAŁ bez ostrzeżenia na jeden - siedem dni dla "otrzeźwienia".
Ja jest ZA  Very Happy  To takie biblijne rozwiązanie zamieniające kogoś na siedem dni w słup soli. Rolling Eyes Cool Very Happy
Też jestem ZA!To powinno być już dawno wprowadzone, kiedy się zaczął ten cały młyn w zeszłym roku .
lutonn
Go

Email
« Odpowiedz #2015 : 2007-06-11, 14:37:34 »

Nawzajem hehe Very Happy  Brak argumentow to tez jest argument ale dla " przeciwnika" Very Happy

Zadowolonyś zatem.I dobrze.Każdy osiąga zadowolenie z tego na co go stać tak jak ty z obrażania ludzi. Very Happy I dam Ci radę. Trzymaj się środowiska , w którym akceptuje się obrażanie ludzi ( z takiego zapewnie się wywodzisz).I nie próbuj sięgać gdzie indziej bo Cię wyśmieją Very Happy Very Happy
  Widze zes bracie wiele sie nauczyl na tym forum , upodobniles sie do Elmo ciekawe co to ma znaczyc BRAWO!!! hehehe Very Happy A ktore wedlug Ciebie srodowisko jest najlepsze  Very Happy Very Happy  Bruford a tak na marginesie widze zmiane w twoich postach , i przypomina mi sie powiedzenie "swinia wor drze i kwiczy" Very Happy
Bruford
Go

Email
« Odpowiedz #2016 : 2007-06-11, 14:48:00 »

przypomina mi sie powiedzenie "swinia wor drze i kwiczy" Very Happy

Powtórzę , bo chyba nie do końca skapowałeś. Very Happy
Wszystko co mam Ci do powiedzenia , powiedziałem w ostatnim skierowanym do Ciebie poście Very Happy.
Nic więcej nie mam  do powiedzenia Tobie ani teraz ani w dającej się przewidzieć przyszłości. Very Happy
Krystyna*Opty*
Go

Email
« Odpowiedz #2017 : 2007-06-11, 15:04:26 »

Toan napisał:
Jak to dobrze, że nie widzą tego niezarejestrowani!.

Nadmienię, że jeśli Annaklay albo np. Are - są tutaj zarejestrowani (?) to te niechlubne pseudodyskusje ad personam mają szansę być cytowane przez nich na forach publicznych  Sad  Mam nadzieję, że filtrujesz ich po adresach serwerów (kanadyjski i Club Net)  Cool

Może, aby skanalizować waszą "nienawiść" wzajemnie do siebie utworzę nowy dział?.

Bardzo słusznie.
1. Wszędzie niestety trzeba sprzątać...  Sad , jeśli dla nas ważna jest JAKOŚĆ , a nie tylko ILOŚĆ postów...  Idea  Nagradzanie ILOŚCI wysłanych postów - to typowa zasada na wszystkich forach (którą zresztą i Tobie - jako moderatorowi - zdarza się nagradzać...  Idea Wink  Confused )
2. Bezpardonowe wycieczki ad personam zniechęcają do czytania forum w ogóle...  Sad
3. Wśród masy osobistych potyczek zupełnie są niewidoczne posty NA TEMAT  Sad
4. Oczywiście najlepsza byłaby możliwość przenoszenia do takiego niechlubnego działu pojedynczych postów a nie całego wątku, który przecież może zawierać bardzo wiele cennych informacji.

Tylko jak go nazawć? Nazwa nieobraźliwa, a jednoznaczna. Może "forumowe animozje"?.

Kilka propozycji:  Spamowisko,  Nie To Forum,  Nie Na temat ...  Confused
(i oczywiście jako forum tylko dla zarejestrowanych)  Confused

Wstyd mi za Was i  szkoda miejsca na serwerze na takie ...

Masz rację.

P.S.
Nawiasem mówiąc zupełnie nie kumam jaki jest sens tytułu tego długaśnego wątku  Question Shocked i co ma wspólnego z treścią postów Question
Oczywiście jest to pytanie nie do Ciebie i raczej retoryczne... Wink
elmo
Go

Email
« Odpowiedz #2018 : 2007-06-11, 15:22:05 »

Tylko jak go nazawć? Nazwa nieobraźliwa, a jednoznaczna. Może "forumowe animozje"?.

Kilka propozycji:  Spamowisko,  Nie To Forum,  Nie Na temat ...  Confused
(i oczywiście jako forum tylko dla zarejestrowanych)   ShockedConfused

Krystyno  Smile nazwy nowych wątków już nie są potrzebne  Smile  Toan postanowił,że będzie "karał" banem obraźliwe teksty.
Od dziś żadnego obrażania kogokolwiek i czegokolwiek.I zarazem spokój.
Tomkiewicz
Go

Email
« Odpowiedz #2019 : 2007-06-11, 15:22:33 »

Oczywiście jest to pytanie nie do Ciebie i raczej retoryczne... Wink

To spytaj wprost.
  Odpowiadam, co zresztą zrobiłem wcześniej.
      Nazwa wątku jest zniekształconą nazwą religijnego wątku Daniela. Myślałem, że będzie stanowił taki kolaż tematyczny, gdzie każdy będzie mógł się wypowiedzieć w dowolnym temacie, nawet w tematach sera. Sądziłem, że pomiędzy przymróżeniem oka , znajdzie się miejsce na kontrowersyjne, budzące wewnętrzny, niesprecyzowany sprzeciw tematy.
    Do głosu doszły jednak skrzywdzone dzieci we wnętrzu niektórych forumowiczów. Skrzywdzone, bo nie mające mozności przeżycia, opisania swego bólu i miast tego atakujące wybrane  do tego , zastępcze osoby. Tłuczenie tej prawdy  staje się coraz bardziej męczące również dla mnie, dokładnie tak samo, jak nie mówienie o tym.

Tomek

Strony: 1 ... 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 ... 146 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.046 sekund z 18 zapytaniami.