Daniel
Go
|
Dlaczego akurat w tym wątku te trollowanie?
Jaki orzeł, taki kraj. Wszystko tu jest imitacją, nawet ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A tak "Polska" zobaczyłem i wrzuciłem, przepraszam. Żadna tam imitacja, ornitologów mało i systematyków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bo to wyższy level i trzeba w sandałach biegać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tego sie obawiam....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kupie ci jakas smolista kawe na pobudzienie jakby ci synapsy i aksony szwankowaly
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Kupie ci jakas smolista kawe na pobudzienie jakby ci synapsy i aksony szwankowaly Moja jest całkiem spoco, ale to nie w kawie problem tylko w neuronach, muszę omlety-berety z obsikanymi jagodami wciągać, to i level się zmieni. Tylko stamtąd można już nie wrócić.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Polska sercem
Tematem tego wątku jest dyskusja nad ustrojem zgodnym z Prawem Boskim.
Różne przepowiednie mówią, że od Polski rozpoczną się przemiany, które ogarną cały świat. Sceptycznie do tych przepowiedni podchodzę, tak jak do wygranej na loterii. Ale jak nie kupisz losu, to nie można wygrać. Tak samo z tymi przemianami, aby mogły się urzeczywistnić, trzeba w nich uczestniczyć. To jest gra i nie zawsze się wygrywa, ale bez zgody naszej na uczestnictwo w niej, nie ma mowy o wygranej. Zapraszam wszystkich myślących Optymalnych to twórczej pracy. Wszyscy są zajęci, ale czasu mamy dużo. Spieszmy się więc powoli, a szczegóły w następnych postach. Daniel
Nie przypuszczałem, że kiedykolwiek wrócę do tego wątku założonego przeze mnie 13 lat temu. Jest on mocno zaśmiecony,ale ten pierwszy post jest nadal aktualny i co więcej realizuje się na naszych oczach. Nie wszyscy jednak to mogą widzieć bo nie wiedzą co to Prawo Boskie albo po prostu go odrzucają. To, że zacznie się w Polsce wiedzą jeszcze inni, którzy usilnie chcą tu wrócić. Jest dla nich tutaj dużo miejsca pod warunkiem, że nam też pozwolą tu żyć zgodnie z tym Prawem. Tolerancja dla inności jest jego postawą ale oni jakoś tego nie widzą. Na tym zakończę, bo to temat bardziej filozoficzny niż religijny, a te forum nie za bardzo się nadaje na tego typu dyskusje. Daniel
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Polska to w ogóle coś nadzwyczajnego na tym świecie. Mamy tak banie przeryte od tej niesprawiedliwości, że niech już w końcu ten BÓG tych Niemców ukarze, ale tak żeby Mercedesa nam dali.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Tak, dokładnie tak.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Polska to w ogóle coś nadzwyczajnego na tym świecie. Mamy tak banie przeryte od tej niesprawiedliwości, że niech już w końcu ten BÓG tych Niemców ukarze, ale tak żeby Mercedesa nam dali.
Właśnie dlatego dyskusja jest bez sensu. Przyziemne sprawy to nie wartości boskie.
|
|
|
|
|
|
|
|